- 31 Ekim 2006
- 2.771
- 2.987
- 698
benmiyim kaderimi belirleyen? yoksa kadermi bana bunca acıyı çektiren?
susmakmı her şeyi anlatan? yoksa avaz avaz bağırmakmı hiç susmadan?
canmıki bedeni terk edip giden? yoksa bedenmi canı asice iten?
minicik bebeklermi doğunca sebebsiz ağlayan? yokssa acımasız dünyamı onları vefasızca ağlatan?
ÖLÜm; ucmakmı özgürce dünyadan? yoksa kaçıp gitmekmi arkaya bile bakmadan..?
peki sevdamı ki bizi bunca ağlatan? yoksa bizlermiyiz sevdayı bu kadar acıklı yapıp ağlayan???
ya da ağlamakmıdır sessizce dökülen göz yaşları? yoksa acı bir tebessümmü buruk, kırık istemeden....
insanlarmı ki dünyada yaşayan? yoksa dünyamı vefalı insanları kendinde yaşatan?
Ölüm toprağın altınamı girmek sadece? yoksa yeni bir dünyaya yelken açmakmı bilmeden?
peki şimdi söyleyin bana hangimiz HIRSIZ ? ? ?
bizlermiyiz zamanı umursuzca yaşayan? yoksa zamanmı hayatımızı çalıp giden?
susmakmıdır ki? dudakları sımsıkı birbirine kenetlemek? yoksa konuşmakmı içten, gizlice, kimseler duymadan?
peki insanlarmı haklı ?
halime gülüp geçerken? yoksa benmiyim haklı? onlar güldükçe sessiz hıçkırıklarla söven...?
hadi söyleyin bana...
çiçeklermiki baharı açmak için bekleyen? yoksa baharmı çiçekleri yeşertmek için gelen?
ya şimdi ne yapmak gerekir..?
şarkılar söyleyip içten içe yüreği sızımakmı? yoksa ağıtlar yakıp bağıra çağıra tüm yürekleri acıtmakmı?
anlamadımki ben kim daha şanslı...?
bırakıp giderken için kan ağlayan yarmı? yoksa geride kalıpda ardından bakıp ölmek isteyen can mı?
ya hangisi daha zordurki? dertlerle çaresiz kalmakmı yoksa onca çare içindeyken cesaretsiz olmakmı?
ağlaması gereken hangi göz?
her şeyi bilipte içi kanarken gülenmi? yoksa dayanamayıp yaşlara sığınan aciz yürekmi?
hangisi daha adil?
grur için iki yüreğide yıkıp yakmakmı? yoksa grurunu ayaklar altına alıp içindieki acıya merhem olmakmı?
şimdi giderken dönmeyeceğini bile bile vuslat yakındır diye ağlayan ben.. yaren ağlatan da sen...
anlamadımki? hangimiz yalancı?
benmiyim başka çarem yok diyerek sadece ağlamayı becerebilen... yoksa o yüreksizmi bana bunun yalan olduğunu bile bile söyleten?
HADİ..! hadi söyleyin bana..
benmiyim onu ölümüne seven? yoksa o mu? beni vefasızca yıkıp giderken..?
DURMAYIN HADİ SÖYLEYİN...
SİZMİSİNİZKİ BEN HAKLI OLDUĞUM İÇİN BU KADAR SESSİZ KALAN? YOKSA BENMİYİM SİZ YÜZZÜSCE SÖYLERKEN HER ŞEYİ, ARTIK BIKIP DUYUPTA DUYMAYAN.....
..
susmakmı her şeyi anlatan? yoksa avaz avaz bağırmakmı hiç susmadan?
canmıki bedeni terk edip giden? yoksa bedenmi canı asice iten?
minicik bebeklermi doğunca sebebsiz ağlayan? yokssa acımasız dünyamı onları vefasızca ağlatan?
ÖLÜm; ucmakmı özgürce dünyadan? yoksa kaçıp gitmekmi arkaya bile bakmadan..?
peki sevdamı ki bizi bunca ağlatan? yoksa bizlermiyiz sevdayı bu kadar acıklı yapıp ağlayan???
ya da ağlamakmıdır sessizce dökülen göz yaşları? yoksa acı bir tebessümmü buruk, kırık istemeden....
insanlarmı ki dünyada yaşayan? yoksa dünyamı vefalı insanları kendinde yaşatan?
Ölüm toprağın altınamı girmek sadece? yoksa yeni bir dünyaya yelken açmakmı bilmeden?
peki şimdi söyleyin bana hangimiz HIRSIZ ? ? ?
bizlermiyiz zamanı umursuzca yaşayan? yoksa zamanmı hayatımızı çalıp giden?
susmakmıdır ki? dudakları sımsıkı birbirine kenetlemek? yoksa konuşmakmı içten, gizlice, kimseler duymadan?
peki insanlarmı haklı ?
halime gülüp geçerken? yoksa benmiyim haklı? onlar güldükçe sessiz hıçkırıklarla söven...?
hadi söyleyin bana...
çiçeklermiki baharı açmak için bekleyen? yoksa baharmı çiçekleri yeşertmek için gelen?
ya şimdi ne yapmak gerekir..?
şarkılar söyleyip içten içe yüreği sızımakmı? yoksa ağıtlar yakıp bağıra çağıra tüm yürekleri acıtmakmı?
anlamadımki ben kim daha şanslı...?
bırakıp giderken için kan ağlayan yarmı? yoksa geride kalıpda ardından bakıp ölmek isteyen can mı?
ya hangisi daha zordurki? dertlerle çaresiz kalmakmı yoksa onca çare içindeyken cesaretsiz olmakmı?
ağlaması gereken hangi göz?
her şeyi bilipte içi kanarken gülenmi? yoksa dayanamayıp yaşlara sığınan aciz yürekmi?
hangisi daha adil?
grur için iki yüreğide yıkıp yakmakmı? yoksa grurunu ayaklar altına alıp içindieki acıya merhem olmakmı?
şimdi giderken dönmeyeceğini bile bile vuslat yakındır diye ağlayan ben.. yaren ağlatan da sen...
anlamadımki? hangimiz yalancı?
benmiyim başka çarem yok diyerek sadece ağlamayı becerebilen... yoksa o yüreksizmi bana bunun yalan olduğunu bile bile söyleten?
HADİ..! hadi söyleyin bana..
benmiyim onu ölümüne seven? yoksa o mu? beni vefasızca yıkıp giderken..?
DURMAYIN HADİ SÖYLEYİN...
SİZMİSİNİZKİ BEN HAKLI OLDUĞUM İÇİN BU KADAR SESSİZ KALAN? YOKSA BENMİYİM SİZ YÜZZÜSCE SÖYLERKEN HER ŞEYİ, ARTIK BIKIP DUYUPTA DUYMAYAN.....
..
Son düzenleyen: Moderatör: