gözümde yaş kalmadı.ama hala doktorlar kesin tanı koymuyor?

Bizim burada ozel bir tane hastane var.oda bir tek diye isi gucu para tuzağı. ozelden korkuyorum o yuzden.su anda sadece beklemek ve sabretmek zorundayim hersey icin canim

Bende sadece degerlerimle destek buluyorum.gercekten hicbi mahtemiyet saygısı yoktu.bn bana teşhis koymalarina kizmiyorum.onumde tartismalarina ve o cihazı birinin birakip birinin almasina ve rahat olmalarina kiziyorum.sonuc ne peki kocabi sıfır. bn giyinirken arka tarafta çayın suyunu kaynatin da cay icelim diyorlar.hic bu kadar aciz olmamistim

Canim yazıların hepsini okumadim ama sadece senin yazdiklarindan yola cikarak soyluyorum uzulmeni gerektirecek bir sey yok inan gebeligin sağlam gibi gorunuyor sadece is disiplini olmayan bi kac doktorun azmine ugramissin ama sen degil onlar aciz hissetsin kese bile var dış gebelik oldugunu sanmıyorum arastirip baska bir doktora gorun canim üzülerek de bebisine zarar verme basliktan konuyu bir kayip gibi algıladim ama inan bence kötü bir sey yok icime oyle dogdu

çok sağol canım benim inanın burada moral buluyorum. ne olup bittiğini bende anlamıyorum.o gün yanımda hepsi bir ağızdan konuştu konuştu bana birsey demeden çekip gittiler. iki gün sonra gel dediler. ama ben bir daha oraya gitmem. başka doktora gittim bugün.o üstten baktı rahmini temiz görüyorum dedi ama kese de göremedi. üstten bu değerde görünmezmiş zaten.bir hafta sonra gel dedi.beni biraz rahatlattı çok şükür

gida alerjisi ile cinsel organin buyuklugu ne alaka resmen sacmalik bu universite hastanesindeki calisan doktorlar yaptigi islere bak canimizi kimlere emanet ediyoruz yarabbimm..!

ultrason yapanlar stajyerler değil uzmanlık eğitimi alan doktorlardır.
ayrıca pediatride ne olursa olsun genel muayene mutlaka yapılır buna genital sistem de dahil.

kızlar şükürler olsun ki sonuç bugun 4400 çıktı. yine 2.5 kat arttı ortalama.öncekine rağmen az bir artış var ama yinede 2 katının çok üstünde.doktor muayene yapalım dedi.gitmek istemedim o hastaneye yeniden.işim var dedim. yarın gel dedi. ne yapayım sizce yarın gideyimmi

canım neden başka bir doktora gitmek istemiyorsun?

herşey yolunda gidiyormuş işte çok şükür. stres yapıp bebeğine zarar verme ama için rahat etmeyecekse beklemeden git yarın
Bilmiyorum ki canim sanki ikiye bolundum bir tarafim ne vrsa erkenogren gityarin diyor.bir tarafim sabret degerler cok güzel artınca haftaya git diyo.offff

devlette sağlıkta kalite yok üzüldüm yaşadıklarına.

kızlar bugün çok güzel bir gun.Allahıma binlerce kez şükür edeceğim bir gün. Allah ol derse oluverir kimse buna karşı koyamaz. Bugün minnakımın kesesini gördüm.hemde karından. çok mutluyum geçen 3 günü bana zehir ettiler. Hegün iğne vurunmam gerektiğini de öğrendim ama benim için bunun hiçbi önemi yok

oyyyyyy bak gördün mü boşuna üzülmüşsün. çok sevindim canım benim senin adına. allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
neden iğne vurulacaksın hergün?

oyyyyyy bak gördün mü boşuna üzülmüşsün. çok sevindim canım benim senin adına. allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
neden iğne vurulacaksın hergün?
ileri seviye kan pıhtılaşması çıktı canımm kan sulandırıcı iğne. göbeğime koluma filan vurmam gerekiyor. biraz acıtıyor ama herhalde vücudum zamanla alışır. Allahıma şükür bugün sabah güzel şeyler olacağını umut ederek gitmiştim ve keseyi gördüğüm an odada şükür şükü diye bağırıyordum. bu sefer sevinçten ağladım

geçmiş olsun neyseki çaresi varmış.
gözün aydın canım benim. allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok sevdim senin adına.

geçmiş olsun neyseki çaresi varmış.
gözün aydın canım benim. allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok sevdim senin adına.
O doktorlara gidip kufredsim var ama iste sonra doktora siddet diyorlar

Gözün aydın canım, çok ama çok sevindim. İğnelerini sakın ihmal etme. Sağlıkla, hayırlısıyla gelsin bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…