gözümde yaş kalmadı.ama hala doktorlar kesin tanı koymuyor?

kızlar bugün çok güzel bir gun.Allahıma binlerce kez şükür edeceğim bir gün. Allah ol derse oluverir kimse buna karşı koyamaz. Bugün minnakımın kesesini gördüm.hemde karından. çok mutluyum geçen 3 günü bana zehir ettiler. Hegün iğne vurunmam gerektiğini de öğrendim ama benim için bunun hiçbi önemi yok

Konunu birkaç gün once okumuştum ve son durumu merak ediyordum. Çok sevindim. Miniğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

O doktorlara gidip kufredsim var ama iste sonra doktora siddet diyorlar:KK42::cry:
doktora gidip küfretme hakkınız yok hanfendi.
bi sıkıntınız varsa gidin şikayet edin madem.
o zaman her canımızı sıkana küfredelim, gidip dövelim.
bankada, vergi dairesinde filan azarlayanlara kimsenin gıkı çıkmaz ama di mi?
ultrason dediğiniz zaten yapan kişiye, cihaza göre bile farklılık gösterebilir kaldı ki gebelik haftası zaten küçük olduğu için çok objektif olunamaması normal bir durum.
ayrıca vajinal ultrason ben de kaç kere oldum, abartılacak hiçbir yanı da yok.
zorla mı tuttular sizi kalksaydınız muayene masasından.

doktora gidip küfretme hakkınız yok hanfendi.
bi sıkıntınız varsa gidin şikayet edin madem.
o zaman her canımızı sıkana küfredelim, gidip dövelim.
bankada, vergi dairesinde filan azarlayanlara kimsenin gıkı çıkmaz ama di mi?
ultrason dediğiniz zaten yapan kişiye, cihaza göre bile farklılık gösterebilir kaldı ki gebelik haftası zaten küçük olduğu için çok objektif olunamaması normal bir durum.
ayrıca vajinal ultrason ben de kaç kere oldum, abartılacak hiçbir yanı da yok.
zorla mı tuttular sizi kalksaydınız muayene masasından.
Allah allah yazdiklarim herhangi seviyede Türkçe'yi bilecek kapiseteye sahip insanin anlayabilecegi sekildeydi oysa ama size biraz ağır gelmis galiba.neyse.1.kufredesim geldi dedim kufretmedim cunku benim edebime aykırı olurdu bu.kufretmek istemem de normal cunku canli bebegimi ertesi gune kurtaj etmeyi uygun gormuslerdi.allahtan orada takdirlerimi iletecegim bir doktor çıktı ve beklemeyi talep etti.2.kimse zorlamadi dogru zaten bu konuyla ilgili birsey demedim uzuntumu beyan ettim.vajinal ultrasonu abarttigimi da hatirlamiyorum.abartsam da yeri cunku cogu hastanin elinin agirligindan şikayet ettikleri bi doktor mevcuttu.siz denk gelmemis olabilirsiniz olabilirsiniz.3. Objektif kelimesini anlamadiginiz kesin.kucuk olup nasil subjektif olma hakki elde ediliyor anlamadim.yada sizce subjectif olunup gorunmeyen embriyo kucuk hafta olmasina ragmen kurtaj olunmaliydi.4.sen ne biliyorsun beni de bankaciya kufrettigimi soyliyorsun.5.bos bos konusma her yazana muhalefet olma.benim bu konumda sakin ola beni yargilamaya kalkma.6.cok rahatsız olduysaniz topikten cikip gitseydiniz keske haykirmaya gerek yoktu sizi zorlayan yoktu

Konunu birkaç gün once okumuştum ve son durumu merak ediyordum. Çok sevindim. Miniğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ins tatlim.gercekten o 3gun aglamaktan iyiki dusmemis bebek. Çünkü cok zor gunler geçirdim. aileme uzulmesinler diye birsey siyleyemedim hep kendi icimde yasadim uzuntumu.ama allahima bin şükür hersey iyi olacak ins

Ins tatlim.gercekten o 3gun aglamaktan iyiki dusmemis bebek. Çünkü cok zor gunler geçirdim. aileme uzulmesinler diye birsey siyleyemedim hep kendi icimde yasadim uzuntumu.ama allahima bin şükür hersey iyi olacak ins
aynen öyle canım herşey iyi olacak herşey güzel olacak hiç sıkma artık sen canını? bir sonraki kontrolün ne zaman?

aynen öyle canım herşey iyi olacak herşey güzel olacak hiç sıkma artık sen canını? bir sonraki kontrolün ne zaman?
yarın yada çarşamba gideceğim canım genel kan testleri verecğim.vitamin filan eksikliği varmı gibisinden. ama cuma günü daha net birşeyler görürüm sanırım

X