gözümde yaş kalmadı.ama hala doktorlar kesin tanı koymuyor?

eşimde diyor ki bence ikiz gebelik yaşıyor olabilirsin.ondan kese net gözükmemiştir. değerlerin ondan 2.5 kat artıyordur. normal değil mi 2.5 kat artması.çok mu fazla bu artış

Allah böyle lerin eline dusurmesin.kirkim cikmamisti aşırı kanamam oldu unv. Hastanesindeyim dr gitti sigarasini icti ben diyorum ultrasonla bakin korkuyorum b isey olmaz dedi.
Sakin stres yapma baska dr a gorun sakin bır dr la kalma guven olmuyor cunku. Omru varsa zaten dogacak bosa kendini yıpratma canim

benimde anlamadığım o ya canım.kese var dediler sonra sağlıksız gebelik dediler.neden diyorum cvp vermiyorlar.anca gırgır geçiyorlar gülüyorlar.hayatımın en kötü günüydü

cnm kese varsa korkma allahin izni ile bebis te gozukecek sen takma yeterki betanda yukselio saglikli bir sekilde onemli olan o.

kıyamam sana..üniversite hastanesi hep stajer dolu öğreniyorlar..onlar bir deney tahtası olarak görmüşler..bebeği düşürürler bunlar yaa..kesinlikle bu hastaneye gitme..başka hastaneye git..alttan bir problemin olsun..toplanır hepsi sehirci gibi bakarlar..bir kadınla karşılaştım,. gıda alerjisi varmış..13-14 yaşlardaki oğlunu getirmiş..üniversite hastanesine..çocuk ağlıyordu..illa çocuğun cinsellik organını ölçecez diye tuturmuş doktor..yanında satajerlerle beraber..çocuk istemiyor..doktor bu şekilde olmaz diyor..boyutunu ölçmezsek tedavide edemeyiz..diyormuş..

gida alerjisi ile cinsel organin buyuklugu ne alaka resmen sacmalik bu universite hastanesindeki calisan doktorlar yaptigi islere bak canimizi kimlere emanet ediyoruz yarabbimm..!

Kizlar devlet hastanesinden ciktim.doktorum ustten bakti brn herseyi normal görüyorum dedi. üzülme haftaya gel dedi.keseyi simdi gormemiz mumkun degil zaten dedi.cok rahatladim.kotu birsey var sada ben artık bir hafta rahat uyuyacagim

Canim benm degerim cok az artmisti, kese gorunmedi ve kanamam vardi doktor dis gebelik ya da kimyasal dedi. Kesinlikle saglikli hamilelik degil demisti

Canim benm degerim cok az artmisti, kese gorunmedi ve kanamam vardi doktor dis gebelik ya da kimyasal dedi. Kesinlikle saglikli hamilelik degil demisti
anladım canım. sağlıklı gebelik yaşarsın sonucunda güzel olur inş. benim değerlerim iki günde ortalama 2.5 kat artıyor bu fazla değil demi

anladım canım. sağlıklı gebelik yaşarsın sonucunda güzel olur inş. benim değerlerim iki günde ortalama 2.5 kat artıyor bu fazla değil demi
Canim benim gebeligim normal seyrinde cok sukur yani doktorlar yanildi :)) bence seninkide gayet normal hatta ikiz gebelik olablir :))

Kizlar devlet hastanesinden ciktim.doktorum ustten bakti brn herseyi normal görüyorum dedi. üzülme haftaya gel dedi.keseyi simdi gormemiz mumkun degil zaten dedi.cok rahatladim.kotu birsey var sada ben artık bir hafta rahat uyuyacagim
Gözün aydın canım, inş. hiçbir sorun çıkmayacak ve haftaya da güzel haberler alacaksın. Sağlıkla gelsin bebişin.

bak hastaneden hastaneye fark ediyor..üniversite hastanelerine gitme..devlet hastanesi en azından diğer hastanesine göre daha iyi..normaldir canım..canını sıkmaya değmez..kese sonucunda bekliyoruz..

bak hastaneden hastaneye fark ediyor..üniversite hastanelerine gitme..devlet hastanesi en azından diğer hastanesine göre daha iyi..normaldir canım..canını sıkmaya değmez..kese sonucunda bekliyoruz..
cuma günü ustten bakarlarsa bakmalarina izin vercem.kan vercem degerlerim normal ise icim daha da rahatlar

Ay delircem.Kurban olayım gitsene özel bir hastaneye kendini bu kadar strese sokuyorsun???Üniversitelerde resmen deney gibi kullanıyorlar insanları bul iyi bir doktor bir gününü ayır en fazla 50 tl verirsin on kişi gelecek yorum yapacak biri olumlu diyecek biri olumsuz diyecek sen soru sorcan orda azarlayacak nasıl sinirlendim Başlarda zaten belli olmuyor ben doktor sessiz kalınca hemen başka bir doktora koştum.Bak kızım dedi en geç döllenmişin korkma dedi önemli olan seni tatmin edecek doktoru bulmak.Kanaman yok çok şükür gayette iyisin. üzme tatlı canını

geçmiş olsun.. hasta mahremiyetinden bi haber insanlara denk gelmişsin, asistanlar da iyice kafanı karıştırmış. Bu tarz şeyler doktorlar arasında olur hasta önünde değil. Malesef hala sağlıkta kaliteyi yakalayamadık. Değerlerin güzel artmış, bu en azından iyi bir durum. Şimdilik kafana hiçbir şey takma , kesin bir durum yok ortada sadece sabırla bekle. Umarım güzel şeyler görürsün.

canı çok sevindim kötü bir şey olmadığına Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

cuma günü ustten bakarlarsa bakmalarina izin vercem.kan vercem degerlerim normal ise icim daha da rahatlar
önce çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca ama sonra iyi olduğunu görünce çok sevindim. allah bebeğini sana bağışlasın inşallah. bence de özel bir doktora gidip görünmelisin en iyi tetkikleri onlar yapar.

canı çok sevindim kötü bir şey olmadığına Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Canim ins ama bn hala emin degilim.hicbirsey kesin degil cunku.agzimin tadını aldilar resmen.ne yediğimi ne ictigimi biliom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…