benimde anlamadığım o ya canım.kese var dediler sonra sağlıksız gebelik dediler.neden diyorum cvp vermiyorlar.anca gırgır geçiyorlar gülüyorlar.hayatımın en kötü günüydü
kıyamam sana..üniversite hastanesi hep stajer dolu öğreniyorlar..onlar bir deney tahtası olarak görmüşler..bebeği düşürürler bunlar yaa..kesinlikle bu hastaneye gitme..başka hastaneye git..alttan bir problemin olsun..toplanır hepsi sehirci gibi bakarlar..bir kadınla karşılaştım,. gıda alerjisi varmış..13-14 yaşlardaki oğlunu getirmiş..üniversite hastanesine..çocuk ağlıyordu..illa çocuğun cinsellik organını ölçecez diye tuturmuş doktor..yanında satajerlerle beraber..çocuk istemiyor..doktor bu şekilde olmaz diyor..boyutunu ölçmezsek tedavide edemeyiz..diyormuş..
gida alerjisi ile cinsel organin buyuklugu ne alaka resmen sacmalik bu universite hastanesindeki calisan doktorlar yaptigi islere bak canimizi kimlere emanet ediyoruz yarabbimm..!
Canim benm degerim cok az artmisti, kese gorunmedi ve kanamam vardi doktor dis gebelik ya da kimyasal dedi. Kesinlikle saglikli hamilelik degil demistitatlım sana neden dış gebelik dediler.kese kanallarda görüldüğü için mi yoksa hiç görünmediği içinmi? benim önce var dediler minicik dediler.sonra gelen doktor dış gebelik dedi.o gördükleri gerçekten kesemiydi bilmiyorum
anladım canım. sağlıklı gebelik yaşarsın sonucunda güzel olur inş. benim değerlerim iki günde ortalama 2.5 kat artıyor bu fazla değil demiCanim benm degerim cok az artmisti, kese gorunmedi ve kanamam vardi doktor dis gebelik ya da kimyasal dedi. Kesinlikle saglikli hamilelik degil demisti
Canim benim gebeligim normal seyrinde cok sukur yani doktorlar yanildi :)) bence seninkide gayet normal hatta ikiz gebelik olablir :))anladım canım. sağlıklı gebelik yaşarsın sonucunda güzel olur inş. benim değerlerim iki günde ortalama 2.5 kat artıyor bu fazla değil demi
Gözün aydın canım, inş. hiçbir sorun çıkmayacak ve haftaya da güzel haberler alacaksın. Sağlıkla gelsin bebişin.Kizlar devlet hastanesinden ciktim.doktorum ustten bakti brn herseyi normal görüyorum dedi. üzülme haftaya gel dedi.keseyi simdi gormemiz mumkun degil zaten dedi.cok rahatladim.kotu birsey var sada ben artık bir hafta rahat uyuyacagim
Kizlar devlet hastanesinden ciktim.doktorum ustten bakti brn herseyi normal görüyorum dedi. üzülme haftaya gel dedi.keseyi simdi gormemiz mumkun degil zaten dedi.cok rahatladim.kotu birsey var sada ben artık bir hafta rahat uyuyacagim
Hayirli ve saglikli olsun da ne olursa olsun.bacagimda agri var bugün. korkularim depresti yenidenCanim benim gebeligim normal seyrinde cok sukur yani doktorlar yanildi :)) bence seninkide gayet normal hatta ikiz gebelik olablir :))
cuma günü ustten bakarlarsa bakmalarina izin vercem.kan vercem degerlerim normal ise icim daha da rahatlarbak hastaneden hastaneye fark ediyor..üniversite hastanelerine gitme..devlet hastanesi en azından diğer hastanesine göre daha iyi..normaldir canım..canını sıkmaya değmez..kese sonucunda bekliyoruz..
cuma günü ustten bakarlarsa bakmalarina izin vercem.kan vercem degerlerim normal ise icim daha da rahatlar
merhaba kızlar.büyük muylulukla hamile olduğumu öğrenince onun ötrsinde değerlerim iki günde bir 2.5 kat arttığı için çok mutluydum.taki bugün üniversiteye kese görmek için ultrasona aldıkları zamana kadar. şu anda bile gözyaşlarımdan ekranı zor görerek yazıyorum. hcg değerim yine çok güzel ilerlemiş ve 1775 olmuştu. dktor alttan bakalım dedi. önce çoook küçük bir kese var normal ama 4 haftalıksın çünkü dedi. sonra daha başka yerlere baktı ve sessiz sessiz yanındakine miyommu onlar dedi. hocayı çağıralım dedi. ben ne var söyleyin dedikçe tek kelime etmediler. hoca geldi içimi dışıma çıkarıyasıya kadar acı vererek inceledi. sağlılsız gebelik bu yarın kürtaj ol dedi. neden neden dedim. önemli olan neden sorusu değil ne olacak bunu sorman lazımdı dedi.ya ben hamileyim zaten söylediğin şeyle şok olmuşum birde gelmişşin sorumu sorguluyorsun. bende dış gebelik mi dedim. öyle düşünüyorum dedi!!!! bunu söyllerken elinde çay kupasıyla bir bayan doktor geldi. oda baktı. mol gebelik bu dedi. diğeri de ona bu kadar erken belli olmaz mol gebelik dedi. dış gebeliksin derken asistan kız ama hocam değerleri çok güzel artmış diyince doktor hımmmm bilemedim yaaa dedi. bu nasıl iş yaaa derken bir yandanda ağlarken profosör geldi.durumu ona anlattılar oda gülerek bunlar boş şeyler. değerleri güzel hiç belliolmaz sağlıklı gebelik olabilir perşembe gelsin dedi ve beni çıplak halde bırakıp gittiler profun yanına.kendi kendime kalktım giyindim çıktım yanlarına. ne oldu şimdi dedim. bilemicez 2 gün sonra gel dediler.
bu nasıl iştir.ben benlikten çıktım.biri dış der biri mol der biri sağlıklı der. ben bittim kendimi üzüntüden mahvettim. dış gebelik desem ne kanamam var ne ağrım. mol gebelik desem değerlerim çok yüksek değil. hepsini geçtim değerlerim çok güzel artıyor. diyecek laf bulamıyorum artık
canı çok sevindim kötü bir şey olmadığına Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKizlar devlet hastanesinden ciktim.doktorum ustten bakti brn herseyi normal görüyorum dedi. üzülme haftaya gel dedi.keseyi simdi gormemiz mumkun degil zaten dedi.cok rahatladim.kotu birsey var sada ben artık bir hafta rahat uyuyacagim
önce çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca ama sonra iyi olduğunu görünce çok sevindim. allah bebeğini sana bağışlasın inşallah. bence de özel bir doktora gidip görünmelisin en iyi tetkikleri onlar yapar.cuma günü ustten bakarlarsa bakmalarina izin vercem.kan vercem degerlerim normal ise icim daha da rahatlar
Canim ins ama bn hala emin degilim.hicbirsey kesin degil cunku.agzimin tadını aldilar resmen.ne yediğimi ne ictigimi biliomcanı çok sevindim kötü bir şey olmadığına Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin