gözümde yaş kalmadı.ama hala doktorlar kesin tanı koymuyor?

Tugbas24

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
2.100
1.513
merhaba kızlar.büyük muylulukla hamile olduğumu öğrenince onun ötrsinde değerlerim iki günde bir 2.5 kat arttığı için çok mutluydum.taki bugün üniversiteye kese görmek için ultrasona aldıkları zamana kadar. şu anda bile gözyaşlarımdan ekranı zor görerek yazıyorum. hcg değerim yine çok güzel ilerlemiş ve 1775 olmuştu. dktor alttan bakalım dedi. önce çoook küçük bir kese var normal ama 4 haftalıksın çünkü dedi. sonra daha başka yerlere baktı ve sessiz sessiz yanındakine miyommu onlar dedi. hocayı çağıralım dedi. ben ne var söyleyin dedikçe tek kelime etmediler. hoca geldi içimi dışıma çıkarıyasıya kadar acı vererek inceledi. sağlılsız gebelik bu yarın kürtaj ol dedi. neden neden dedim. önemli olan neden sorusu değil ne olacak bunu sorman lazımdı dedi.ya ben hamileyim zaten söylediğin şeyle şok olmuşum birde gelmişşin sorumu sorguluyorsun. bende dış gebelik mi dedim. öyle düşünüyorum dedi!!!! bunu söyllerken elinde çay kupasıyla bir bayan doktor geldi. oda baktı. mol gebelik bu dedi. diğeri de ona bu kadar erken belli olmaz mol gebelik dedi. dış gebeliksin derken asistan kız ama hocam değerleri çok güzel artmış diyince doktor hımmmm bilemedim yaaa dedi. bu nasıl iş yaaa derken bir yandanda ağlarken profosör geldi.durumu ona anlattılar oda gülerek bunlar boş şeyler. değerleri güzel hiç belliolmaz sağlıklı gebelik olabilir perşembe gelsin dedi ve beni çıplak halde bırakıp gittiler profun yanına.kendi kendime kalktım giyindim çıktım yanlarına. ne oldu şimdi dedim. bilemicez 2 gün sonra gel dediler.
bu nasıl iştir.ben benlikten çıktım.biri dış der biri mol der biri sağlıklı der. ben bittim kendimi üzüntüden mahvettim. dış gebelik desem ne kanamam var ne ağrım. mol gebelik desem değerlerim çok yüksek değil. hepsini geçtim değerlerim çok güzel artıyor. diyecek laf bulamıyorum artık

Ben de hala teşhis olamadım. Dış gebelik şüphem devam ediyor ama rahim içi kese de var. Ne yapacağım bilemiyorum. İlk gün ben de ağlamaktan yataklara düştüm. Sonradan zaten kanamam başladı azar azar. Hala bekliyorum.
Allah bizim karşımıza bir an önce teşhis koyabilecek bir doktor çıkarsın. Tedavimizi olalım.

Canim cok gecmis olsun ama bence icini ferah tut, degerin de guzel artmis. Bana da ilk basta bi doktor dis gebelik dedi. Kesinlikle saglikli bir gebelik degil demislerdi. 1 hafta bekledim ustelik benim kanamam da vardi. Kesesiyi ve kalp atislarini duyana kadar omrumden omur gitti, hastanelerde az aglamadim. Seni cok iyi anlıyorum. Rabbim yardimcin olsun insallah sonu guzel olacak. Baska doktora da gorunseydin keske ama..

amin canım.geldiğimden beri kendimi dinliyorum ne kanamam var ne ağrım.neden böyle dediler bilmiyorum. senin varmıydı hiç belirtin

eşimin ısrarı ile yarına başka hastaneye randevu aldım. ama ne olacakki o da net konuşmayacak bekleyelim diyecek. vajinaluştrasona hayır derken bugün tam 30 dk o alet içimde hareket etti durdu.biri bırakıp biri çevirdi. yıprandım resmen.

amin canım.geldiğimden beri kendimi dinliyorum ne kanamam var ne ağrım.neden böyle dediler bilmiyorum. senin varmıydı hiç belirtin
Benim iki gündür kanamam da var. Beta 1000 civarında takılı kaldı. Her gün doktordayım neredeyse. Rabbim neylerse güzel eyler.

Benim iki gündür kanamam da var. Beta 1000 civarında takılı kaldı. Her gün doktordayım neredeyse. Rabbim neylerse güzel eyler.
allah yardımcımız olsun canım.kafam çok karışık.benim bugün 1775 çıktı. hiçbir kanamam yok.yarın bakalım değer kaç olacak

T Tugbas24 canım benim çok üzüldüm kendimi senin yerine koydum çok da sinirlendim adı doktor olup hiç bir şey anlamayan insanlarla çok karşılaştım çaresizliğini inan bana içimde hissettim Allah yardımcın olsun inşallah işini bilen bir doktorla karşılaşırsın Rabbim seni bu zor günlerden çarçabuk çıkarsın bu akşam senin için de dua edecem

pembepink Canım eşinin yaptığı en doğrusu, başka bir hastaneye mutlaka gidin. Bazen maalesef boşu boşuna yıpratıyor insanı drlar. İyi düşünmeye çalış iyi olsun.

Canim icini ferah tut, sabret ve dua et. Allahin izniyle hicbir sorun olmayacak insallah. Bol bol dua et

Sakin bi daha oraya gitme oncelikle baska hastane baska Doktor bul inşallah guzel haberler alirsin ozel bi hastaneye seninle cok ilgilenecek bi doktora git ben belkide doktorum progesteron vermediginden dusuk yaptim bilemiyorum hep aklimda bu ilk gun verseydi acaba tutunurmuydu diye hemen doktor degistirdim simdi cok sukur oglum var inşallah her isteyene nasip olsun

allah razı olsun canım bu gece geçer mi bilmiyorum.hiçbirsey yapmıyorum sadece yatıyorum ve düşnüyorum.hakkımda hayırlı olanı versin mevlam

pembepink Canım eşinin yaptığı en doğrusu, başka bir hastaneye mutlaka gidin. Bazen maalesef boşu boşuna yıpratıyor insanı drlar. İyi düşünmeye çalış iyi olsun.
değerlerim daha ustten görünecek kadar yüksek değil.başka bir doktora da vajinalultrason olmak istemiyorum.bugün çok canımı yaktılar.korkuyorum sağlıklı bir gebelik olcaksa da bu sayade düşecek diye

tatlım sana neden dış gebelik dediler.kese kanallarda görüldüğü için mi yoksa hiç görünmediği içinmi? benim önce var dediler minicik dediler.sonra gelen doktor dış gebelik dedi.o gördükleri gerçekten kesemiydi bilmiyorum

değerlerim daha ustten görünecek kadar yüksek değil.başka bir doktora da vajinalultrason olmak istemiyorum.bugün çok canımı yaktılar.korkuyorum sağlıklı bir gebelik olcaksa da bu sayade düşecek diye
En azından cuma gününe kadar sabredebilsen değerlerin artacaktır canım.

baska doktora gorun bu nedir yahu her kafadan bir ses..
degerin artmis + kese gorunmus..
benim degerim 244 tu kese gorunmez o degrrde banada dediler dis gebelik diye. 1 hafta sonra keseyi gorduk baska doktora gittim hemen.
aglama uzulme stres yapma gozunu seviyim bebise bisi olacak yoksa.
moralini yuksek tut emin ol 1 hafta sonra gittiginde bebegini gorursun

canım ben dış gebelik geçirmiş biriyim. dış gebelikte değerlerin güzel ilerlemez ve kese gözükmez. haa belki ikizi dış gebesi olabilir aklıma o geliyor. ikiz ise biri normal biri dış gebesi olma ihtimali azda olsa vardır. inşallah değilsindir. hemen kürtaj olmasan başka bir doktora ayrıntılı renkli ultrasona girsen onda daha iyi anlaşılır. gittiğin doktorada anlat söylenenleri ki iyice arasın dış gebelik varmı yok mu.

benimde anlamadığım o ya canım.kese var dediler sonra sağlıksız gebelik dediler.neden diyorum cvp vermiyorlar.anca gırgır geçiyorlar gülüyorlar.hayatımın en kötü günüydü

yarın gideceğim canım biraz daha tecrübeli bi amca vardı.uzak diye gitmiyordum ona soracağım. bugün alttan sokuyor doktor bastırıyor acıyo mu diyo acıyo dedim bende.normal değil mi acıması zaten evet dışarıya yerleşmiş ondan böyle diyor sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…