• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözüm seyiriyo

zeynomurat1

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
81
60
18
arkadaslar yaklasik 1haftadir surekli ama surekli 10--15 dk arayla sağ gozum seyiriyo. birine birsey anlatirken bile kekeliyorum artk oraya konsatre oluyorum . gecer die bekledim gecmedi de sizde göz seyirmesi neden olur?

bende de oluyordu.. ama geçti ara ara yıne oluyor. nedenını bılmıyorum..

ARKADAŞIM BENİM BİR ARA OLDU BİRKAÇ GÜN SÜRDÜ HATTA
DR GİTMİŞTİM STRESTER OLUR DİYORDU

Benimde geçen ay çok gözüm seğirdi sol gözüm hiç böyle bu kadar uzun sürmezdi yaklaşık 15 sn sürdü hayırdır hayırdır dedim durdum sonra kendiliğinden geçti hiç bir şey de olmadı :KK48:

arkadaslar yaklasik 1haftadir surekli ama surekli 10--15 dk arayla sağ gozum seyiriyo. birine birsey anlatirken bile kekeliyorum artk oraya konsatre oluyorum . gecer die bekledim gecmedi de sizde göz seyirmesi neden olur?
Doktora gidin isterseniz göz seğirmesinin bir çok nedeni olabilir en başta stres,kafein tüketimi,göz kuruluğu,göz alerjisi,eğer görme problemi varsa(miyop astiğmat ve hipermetrop gibi)hatta ms hastalığı,hipoglisemi yada nörolojik rahatsızlıklar da göz seğirmesinin nedenleri olur.

Back