- 8 Aralık 2011
- 158
- 0
- Konu Sahibi cosmicpower
Ben yaklaşık 7 yıldır lens kullanıyorum. Lensin gözlüğe göre birçok avantajı var tabi bi kere yağmurda falan gözlük çok kötü oluyor en basiti çaydanlıktan çay koyarken bile buğulanıyor hiç birşey göremiyorsun :) lens daha iyi ama dikkatli kullanmak lazım bir kere temizliği çok önemli mikrop kapabilirsin yoksa. Bir de uzun süre kullandıktan sonra yani hangi markayı kullanırsan kullan göz kuruluğuna neden olabiliyor. Mesela ben lensi ilk takmaya başladığımda sabah takıyordum gece yatana kadar kalıyordu gözlerimde, rahatsız da etmiyordu lens ama yine de kuruluğa sebep oldu hala da gözyaşı damlası kullanmama rağmen biraz kuru. Bu yüzden lensi sürekli gözünde tutma canım dışarda tak eve gelince çıkar gözünde ne kadar az durursa gözüne o kadar da az zarar verir:) Ben hep Johnsson&Johnsson ın Acueve lensini kullandım çok da memnun kadım yani göz kuruluğumun çok arttığı zamanlar hariç hiç gözümde yapay bişey hissetmedim yokmuş gibi kendi gözümmüş gibi sanki :) kaldı ki ben bilgisayar mühendisliğinde okuduğum için gün içinde hep bilgisayara bakıyorum ona rağmen çok rahat :) bir ara acueve yerine baush&laumb un purevision lensini denemiştim acueveden sonra berbat gelmişti kaskatıydı sertti hiç hoşuma gitmemişti. Solüsyon olarak da yıllardır Bausch&Lomb Solo Care kullanıyordum en son lens almaya gittiğimde BioTrue lar indirimdeydi onlardan aldım onlar da hoşuma gitti memnun kaldım :) Biraz uzun oldu ama