- 9 Haziran 2011
- 616
- 20
- Konu Sahibi cosmicpower
kızlar bende lense yeni alışanlardanım ama nasıl göz makyajı yapıyorsunuz rimeli geçtim göz kalemini bile kullanamadım lensle.Sürekli kaşıntı yaptı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende lense yeni alışanlardanım ama nasıl göz makyajı yapıyorsunuz rimeli geçtim göz kalemini bile kullanamadım lensle.Sürekli kaşıntı yaptı
kızlar ben gıttım doktora bana b&l provıosıon onerdı memnunum dısarda takıyorum zaten sadece ve 3 aylık aldım bırıncıyı bı ay takıp atmam gerekıyodu ama ben cok nadır kullndıgım ıcın ve bı batma vs sıkayatım cok sukur olmadıgı ıcın dah atakıyorum ıkı ayım dolsun atıcam ama dıgerıne baslıcam ne bılım yanlıs belkı ama benım bı sıkıntım yok :)
ama uzun surelı sole 6 7 saat gozumde tutamıyorum alısmadım sanırım ondan ılk aldıgımdan berı oyle
Tatlım uzun süre kullanma eve gelince fln gözlük takarsın ben öyle yapıyorum .
Geçen lenslerimi takmadan evden çıktım çıkmaz olaydım herkesi bulanık gördüm o gün offf gözlerim çok bozuk benim ya .Aranızda çizdirmeyi düşünen var mı ?
yok cnm zatenoyle yapyıorum ama hemsıre banan yarın 2 dıger gun 4 dıger gun 6 8 saat falan tak alıs demıstı yapamamasıtım
ne bılım ya gozun ıcındde bı cısmın uzun sure durması psıkolıj acıdanda ıyı gelmıyo bana
goz cızdırme olayında arastırıyorum cnm be ogrencıyımıkıyılım da bıtsın Allah ızın verırıse ısıme gırıyım cızdırmek ıstıyorum lens lens nereye kadar evde de gozluklu dolasmak ıstemıyorum estetık acıdan
aılemde yuk olamk ıstemıyorum bu konuda kurslarımda var her neyse ıste bu sureye kadar arastırıcam
ve sımdılık bı tane buldum prof murat oncel dıye bı doktor netten bı yerdenokumustum telıme kaydettım ama nerden ogrendıgımı hatırlamıyorum 4 kez retına ödulu almıs bırı bu cumleyı okuyunca ıste dedım bu olabılır oyle cok ınce arastırmaadım ama 4 kez odul alması benı cezbettı ve gercekten ne kadar ısterse ıstesın hıc dusunmeden ısıme gırrısem yaptırıcam ınsallah cunkucokkorkuyorum canlı canlı ızledıgımıcın amelıyatı tvden salak ben ne dıye ızlersınkı merak işte
Canm başlarda normaldir ben korkumdan sürme falan sürememiştim :) Şimdi hissetmiyorum bile lens yokmuş gibi makyaj yapabiliyorum zamana bırak çok alışırsın sonra
Canm yeni kullanıyorsun sanırım ? Ben sana ilk kullandığım zamanları anlatiym. İlk gün Lensimi aldığım yerdeki adam taktı tabi ilk defa takıyorsun ve batma hissediyorsun rahatsız oluyorsun. Ben 1 ayda tam olarak alışabildim. İlk zamanlar sürekli batma hissettim bende senin gibi akşama kadar falan hele işkence olurdu kaşıntıı batmaa.. Sürekli dışarı çıkmadığım için evde takmadm ilk zamanlar sonra alışmak için her gün takmaya başladım. İnan alışıyorsun ilk zamanlar sabretmen lazım. Şu an gözümde lens var mı yok mu zerrre kadar hissetmiyorum inan alışmakla alakalı birşey. Hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama ben ilk olarak J&J Acuvue advance kullandım gayet memnundum. Sonra doktorum yine J&J OASYS de kullanabilirsin rahatlıkla dedi. İnan ikisinden de çok memnun kaldım.
Bide lensinin üzerinde ennnn ufak zerre kadar toz olmamasına dikkat et o kadar canını yakıyr ki. Bi gün gözüm aniden aşırı derecede batmaya yanmaya başladı gözümü zor açtım acıdan hemen elimi yıkayıp lensi çıkardım bir baktım içinde küçük bir toz var. Temizleyip öyle taktım sorun olmadı sonra
vay anasınııı canım bu bende de oluyor bazen illa çıkarıp yıkayıp tekrar takıyorum demek bundanmış benim hiç aklıma gelmemişti ya çok teşekkür bilgi içinCanm başlarda normaldir ben korkumdan sürme falan sürememiştim :) Şimdi hissetmiyorum bile lens yokmuş gibi makyaj yapabiliyorum zamana bırak çok alışırsın sonra
Canm yeni kullanıyorsun sanırım ? Ben sana ilk kullandığım zamanları anlatiym. İlk gün Lensimi aldığım yerdeki adam taktı tabi ilk defa takıyorsun ve batma hissediyorsun rahatsız oluyorsun. Ben 1 ayda tam olarak alışabildim. İlk zamanlar sürekli batma hissettim bende senin gibi akşama kadar falan hele işkence olurdu kaşıntıı batmaa.. Sürekli dışarı çıkmadığım için evde takmadm ilk zamanlar sonra alışmak için her gün takmaya başladım. İnan alışıyorsun ilk zamanlar sabretmen lazım. Şu an gözümde lens var mı yok mu zerrre kadar hissetmiyorum inan alışmakla alakalı birşey. Hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama ben ilk olarak J&J Acuvue advance kullandım gayet memnundum. Sonra doktorum yine J&J OASYS de kullanabilirsin rahatlıkla dedi. İnan ikisinden de çok memnun kaldım.
Bide lensinin üzerinde ennnn ufak zerre kadar toz olmamasına dikkat et o kadar canını yakıyr ki. Bi gün gözüm aniden aşırı derecede batmaya yanmaya başladı gözümü zor açtım acıdan hemen elimi yıkayıp lensi çıkardım bir baktım içinde küçük bir toz var. Temizleyip öyle taktım sorun olmadı sonra
Tatlım uzun süre kullanma eve gelince fln gözlük takarsın ben öyle yapıyorum .
Geçen lenslerimi takmadan evden çıktım çıkmaz olaydım herkesi bulanık gördüm o gün offf gözlerim çok bozuk benim ya .Aranızda çizdirmeyi düşünen var mı ?