Gözlük önerisine ihtiyacım var

betul07072011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
48
3
merhaba ben gözümle ilgili bişey danışacağım stajyerim ve işim dolayısıyla sürekli bilgisayara bakmam gerekiyo bunun için doktora gitmem gerekiyo ne yapmalıyım ne söylemeliyim en azından çok hafif gözümü dinlendircek bişey olsun istiyorum

dr. a git ve muayene ol eger gozun bozuk degilse surekli bilgisayar basinda olacagini ve bunun icinde dinlendirici kullanip kullanamayacagini sor.

ama ben çok düşk ayarlı gözlerimi dinlendirmesi açısından bu aralar çok bulanıyo gözlerim pcye baktıkça gözlük kullancam yha gitçem anlatçam..

Gözlük öyle öneriyle alinacak bir sey degil ki.. Git bir muayene ol eger gözlerin bozuksa doktor sana uygun numarali gözlügü verecektir. Bozuk degilse büyük ihtimalle bilgisayar karsisinda fazla durmaktan göz kurulugu problemin olabilir, ona uygun tedaviyi de doktor uygular.

Ayrica dinlendirici diye bir sey yoktur. Bunu artik doktorlar israrla söylüyorlar. Gözlerin bozuksa gözlük takarsin, bozuk degilse takmazsin.

Ha gözlük takmayi cok istiyorsan numarasiz gözlükleri tavsiye ederim, su aralar cok moda her yerde bulabilirsin...

X