Gözlük önerisi

Kullanamıyorum ki, numaralı renkli lens aldım takmak 1 saatimi aldi gözlerimin ici kip kirmiziydi,bide ben uzağı bulanık görüyorum,dışarı cikinca yada tv izleyince takmak icin almak istiyorum
Iyide renkli lensler biraz daha sert oluyomus.. baslarken onlarla baslamak dogru degil. Tabii yumusak kens uygunsa gozlerin icin. Ben kac hafta ugrastim biliyo musun bu sacma seyi gozume sokmak icin: ) sonunda basardim sukur.. yillardir kullaniyorum. Ogrenmen gereken birsey sadece. Zor gelmesi normal. Ha gunduz onu takip aksam gozluk takiyorum bazen

Bende yüksek miyop var ve yaklaşık 10 yıldır lens kullanıyorum.
Size de tavsiye ederim; en rahatı diye düşünüyorum.
Evet; bir süre takıp çıkartmakta zorluk çekersiniz ama sonra alışıyor insan.
Gözlük için bir marka veremeyeceğim ama daha hafif elastik olan çerçeveleri tercih edin.

Iyide renkli lensler biraz daha sert oluyomus.. baslarken onlarla baslamak dogru degil. Tabii yumusak kens uygunsa gozlerin icin. Ben kac hafta ugrastim biliyo musun bu sacma seyi gozume sokmak icin: ) sonunda basardim sukur.. yillardir kullaniyorum. Ogrenmen gereken birsey sadece. Zor gelmesi normal. Ha gunduz onu takip aksam gozluk takiyorum bazen
İste onu hiç bilmiyordum. :) bakicaz artik

Bende yüksek miyop var ve yaklaşık 10 yıldır lens kullanıyorum.
Size de tavsiye ederim; en rahatı diye düşünüyorum.
Evet; bir süre takıp çıkartmakta zorluk çekersiniz ama sonra alışıyor insan.
Gözlük için bir marka veremeyeceğim ama daha hafif elastik olan çerçeveleri tercih edin.
Günde en fazla 2-3 saat kullanicam gözlüğü bu tavsiyeni aklımda tutacam sagol :)

Kadınlar için var mı bilmiyorum ama eşim senelerdir tag heuer çerçevesiz gözlük kullanıyor,çok memnun. Hatta güneş gözlüklerini de aynı marka aldı.
Bir bakın isterseniz
Baktım gayet güzeller. İsin açığı biraz da görsel olarak hos görünsün istiyorum. Çünkü sürekli takmicam tv izlerken falan takicam

Baktım gayet güzeller. İsin açığı biraz da görsel olarak hos görünsün istiyorum. Çünkü sürekli takmicam tv izlerken falan takicam
Çok hafif ayrıca,burunda iz de bırakmıyor eşim aşıri memnun,sadece arada çerçeve değiştiriyor renginden sıkılıp,çok uzun zamandır kullanıyor bu markayı

Silhouette! Sağlamlıkta çok iddialıdır, yıllarca kullanıp artık modelinden bıkar, öyle değiştirirsiniz.

Ya aslında amacim biraz kaliteli olsun diye marka arayışına girdim yoksa marka takintim yok,önceki gözlüğüm markasizdi devletin bana harcadığı 60-70 dolarla almıştım kırılınca eşim yenisini hediye etmek istedi almışken saglam olsun dedim. Lens ben maalesef asla takamiyorum o konuda çok beceriksizim
Marka takıntısını aska kastetmedim lütfen yanlış anlamayın. Markayla kendinizi bağlamayın demek istedim.lüks moda markalarının isimleriyle çıkan gözlükleri o kadar para verip almam mesela, sadece onu tavsiye edeyim nacizane. Çok iyi olsun derseniz sadece gözlük işi yapan markalar çok daha iyidir. Çok çok sağlam bir gözlükten bile bir sene sonra sıkılıyorsunuz tek gözlük kullanıcaksanız. Ortalama bir gözlük iki sene kırılmadan arada ayar yaptırarak gider misal. O yüzden yüze en güzel oturan ve en hafif gözlük en iyi gözlüktür bana göre.

Marka takıntısını aska kastetmedim lütfen yanlış anlamayın. Markayla kendinizi bağlamayın demek istedim.lüks moda markalarının isimleriyle çıkan gözlükleri o kadar para verip almam mesela, sadece onu tavsiye edeyim nacizane. Çok iyi olsun derseniz sadece gözlük işi yapan markalar çok daha iyidir. Çok çok sağlam bir gözlükten bile bir sene sonra sıkılıyorsunuz tek gözlük kullanıcaksanız. Ortalama bir gözlük iki sene kırılmadan arada ayar yaptırarak gider misal. O yüzden yüze en güzel oturan ve en hafif gözlük en iyi gözlüktür bana göre.
Ay yok yok sadece kendimi ifade etmek için öyle dedim. Tavsiyeleriniz icin de teşekkür ederim. Haklısınız

tommy hilfiger kemik gözlük en kocaman camlısından. inanılmaz hafif rahat periferik görüşüm açık arabada yan aynaları bile görüyorum her çerçevem 3 ayda yamulmaya başlar 1.5 senedir tık demedi bu daha aşırı memnunum lensi bile bıraktm nerdeyse takasım gelmiyor.

ben safılo nun gozluklerını sevıyorum
buyuk bır ıtalyan marka ben tıtanyum cercevelı aldım bukelamun gozluk cercevenın renk degıstırme ozellıgı de var spor klasık arası bırsey cok severek kullanıyorum
bu markanın en sevdıgım ozellıgı unlu markaları sollayıp onlardan uygun olması
lısanslı markaları zaten bıldıgınız unlu marka ısımlerıdır
arastırıp deneyıp bakın derım

Back
X