Gözlük önerisi

Kurumus-Maskara

Leo 🧿 🦁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
5.475
5.349
198
Merhaba kızlar.

Eşim numaralı gözlüğümü kırdı yanlışlıkla. Son 3-4 aydır gözlüksüzüm kararsız kaldım,uzagi göremiyorum sadece hatta televizyonu bile izleyemiyorum doğru düzgün. Bana sağlam onerebileceginiz gözlük markası var mi? Yalnız Türk markaları degil de dünyanın her yerinde bulunan olsun lütfen.

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba kızlar.

Eşim numaralı gözlüğümü kırdı yanlışlıkla. Son 3-4 aydır gözlüksüzüm kararsız kaldım,uzagi göremiyorum sadece hatta televizyonu bile izleyemiyorum doğru düzgün. Bana sağlam onerebileceginiz gözlük markası var mi? Yalnız Türk markaları degil de dünyanın her yerinde bulunan olsun lütfen.

Şimdiden teşekkürler.

Prada çerçeve kullanıyorum.

Ama günlük hayatta tercihim lens. Çok nadir lensi çıkarırsam gözlüğe geçiyorum. İmkan varsa tavsiye ederim.

Prada çerçeve kullanıyorum.

Ama günlük hayatta tercihim lens. Çok nadir lensi çıkarırsam gözlüğe geçiyorum. İmkan varsa tavsiye ederim.
Siz benden çok yaşayacaksınız :) çerçeve yazmayi akıl edememişim. Lens çok kolaylık sağlıyor ama ben asla takmayi beceremiyorum. Bugün Pradalara da bakicam :) tavsiye icin teşekkürler

Kendi gözlüğümün markası Rayban ama bir garip yapmışlar havada duruyor sanki ben memnun kalmadım, eşim Porsche Desing marka aldı aşırı memnun, bende ondan alacağım öneririm..

Bende sapı kıvrılmasan hafif bir çerçeve var exsess gibi bir markası var

Markası farklı da olsa 20 yılı aşkın gözlük sürecinde en çok bu çerçeve ile rahat ettim

Sadece sap ve ortası var hem hafif de

Kendi gözlüğümün markası Rayban ama bir garip yapmışlar havada duruyor sanki ben memnun kalmadım, eşim Porsche Desing marka aldı aşırı memnun, bende ondan alacağım öneririm..
Aslında benim aklımda Rayban vardı ama sorayim belki daha iyileri çıkar diye. Dediğiniz markaya da göz atacağım teşekkür ederim:)

Bende sapı kıvrılmasan hafif bir çerçeve var exsess gibi bir markası var

Markası farklı da olsa 20 yılı aşkın gözlük sürecinde en çok bu çerçeve ile rahat ettim

Sadece sap ve ortası var hem hafif de
Tamamdirrrr ona da bakıyorum :) hangisiyle en çok rahat edersem onu alır çıkarım

Markaya takılmamak lazım. Güneş gözlüğünde artık marka almıyorum camını değiştirdiğim için. En rahat ettiğim bana yakıştığını düşündüğümü alıyorum. Optik aynı şekilde. Vogue ve osse deneyimim var ossenin hem güneş hem de optiğinden çok memnun kaldım. Çerçevesi eşimin raybanlarından çok daha rahattı. Lenslerle asla yapamadım zaten.

Merhaba kızlar.

Şimdiden teşekkürler.
Bende gozlugumden memmun degilim banada fikir olur
Ayrica lens alisinca oyle bir rahatlik ki baslarda bende cok zorlandim takip cikariken elim alisti saniye surmuyor takip cikarmam
Ikisinide kullaniyorum lens cok daha avantajli bence

Markaya takılmamak lazım. Güneş gözlüğünde artık marka almıyorum camını değiştirdiğim için. En rahat ettiğim bana yakıştığını düşündüğümü alıyorum. Optik aynı şekilde. Vogue ve osse deneyimim var ossenin hem güneş hem de optiğinden çok memnun kaldım. Çerçevesi eşimin raybanlarından çok daha rahattı. Lenslerle asla yapamadım zaten.
Ya aslında amacim biraz kaliteli olsun diye marka arayışına girdim yoksa marka takintim yok,önceki gözlüğüm markasizdi devletin bana harcadığı 60-70 dolarla almıştım kırılınca eşim yenisini hediye etmek istedi almışken saglam olsun dedim. Lens ben maalesef asla takamiyorum o konuda çok beceriksizim

Bende gozlugumden memmun degilim banada fikir olur
Ayrica lens alisinca oyle bir rahatlik ki baslarda bende cok zorlandim takip cikariken elim alisti saniye surmuyor takip cikarmam
Ikisinide kullaniyorum lens cok daha avantajli bence
Ben alisana kadar 3-4 lens yirtarim heralde. En son numarali lensimi takmaya çalışırken yirtmistim. Bide tv izlerken yada disari falan cikinca takmak istiyorum sadece :) sende takipte kal bakalım

Back
X