Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çerçeveyle birlikteBen geçen sene sadece camlara 2000 lira vermiştim, çerçeve ile birlikte mi?
Normal, fiyatlar çok yükseldiEşime bugün doktor gözlük yazmış eşim gözlükçüye 6.500 tl vermiş . Fiyat bilmediğim için soruyorum sizce normalmi bu fiyat
O zaman normaldir, en kalitesiz çerçeveler 600 liradan başlıyordu geçen sene. Bu sene daha da katlanmıştır.Çerçeveyle birlikte
Soz konusu numarali gozluk olunca her zaman daha ucuzu vardir.Eşime bugün doktor gözlük yazmış eşim gözlükçüye 6.500 tl vermiş . Fiyat bilmediğim için soruyorum sizce normalmi bu fiyat
Yaa inanamadım ilk duyduğumda ,çok uçmuş fiyatlar hiçmi devlet camı falan karşılamıyor kiNormal, fiyatlar çok yükseldi
Cam yada çerçeveye birine 30 birine 40 lira ödüyor o da beş yılda bir falanYaa inanamadım ilk duyduğumda ,çok uçmuş fiyatlar hiçmi devlet camı falan karşılamıyor ki
Ayy ne ara bu hale geldi piyasa alan var alamayan varNormal bence de.
Eylül ayında ben 3500e aldım, aynı optikten aynı fiyatlı çerçeve ile arkadaşım 8000 ödedi cam vs farkı ile.
Başka bir arkadaşım 15 bin vermiş aralıkta.
6500 ortalamada kalıyor.
Devlet cama 35 lira veriyor, cerceveye vermiyor para.Yaa inanamadım ilk duyduğumda ,çok uçmuş fiyatlar hiçmi devlet camı falan karşılamıyor ki
2018'de çerçeve ve cam karşılıyordu, ben camları özel yağtırdığım için 80 lira ödemiştim. Numara büyüdükçe daha da artıyor fiyatlar.Cam yada çerçeveye birine 30 birine 40 lira ödüyor o da beş yılda bir falan
Normal bence, camlar çok pahalı çerçeveyi saymıyorum bile.Eşime bugün doktor gözlük yazmış eşim gözlükçüye 6.500 tl vermiş . Fiyat bilmediğim için soruyorum sizce normalmi bu fiyat
Sigortaya gitmenin anlami kalmadı artık kuzum2018'de çerçeve ve cam karşılıyordu, ben camları özel yağtırdığım için 80 lira ödemiştim. Numara büyüdükçe daha da artıyor fiyatlar.
İki üç sene önce 3 küsür bin verdim. Bence normal. Ortalama bir marka çerçeve ve biraz özelliği olan cam alırsan hele de inceltme yapılıyor ise dereceden ötürü fiyat yükselir. Makul şu zamanın piyasası içinEşime bugün doktor gözlük yazmış eşim gözlükçüye 6.500 tl vermiş . Fiyat bilmediğim için soruyorum sizce normalmi bu fiyat
Atasun gerçekten çok iyi o konuda, her keseye göre seçenek var.Soz konusu numarali gozluk olunca her zaman daha ucuzu vardir.
Ata ile baslayan markaya bakmaliydi herseyden once, parasi rahatsiz ediyor belliki, baslikta bir tek ben rahatsiz oluyorum sanirim fazla para vermekten kdkdkdk
Gectigimiz ay ben gozluklerimi yeniledim, cerceve + cam (2 adet numaralı gozluk ve 1 adet numarali gunes gozlugu) 4 bin verdim, bu 4 binin 2500'i gunes gozlugu idi yani keyfi harcamaydi.