• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözlerimin altları pütürleşti ve yanıyorr yardımm

zey zey

Kabul Olmus En Güzel Dua'msin ♡♡♡
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
6.010
9.388
448
Arkadaşlar Merhaba

Bahsedeceğim konuyla ilgili bir kez konu açılmış ancak cevap veren olmamış. Ama lütfen bilen varsa acil yardım ...

24 yaşındayım.Gözlerimin hemen altı az bir şekilde pütür pütür ve makyajımı temizlerken oralar yanıyor.

Böyle bir sey yaşayan yada ne olduğuna dair bilgisi olan var mı ?

Konuyu okuyup geçmeyelim lütfen varsa bir fikri olan bekliyorum.

Teşekkürler

canım sorunun geçti mi bilmiyorum ama bende de olmuştu doktora gitmiştim. niveanın göz makyajı temizliyicisi yapıyormuş sanırım. bi krem verdi bir de alerji hapı iyi geldi. şu an kendi göz makyajı temizleyicimi kendim yapıyorum :) :)

Arkadaşlar Merhaba

Bahsedeceğim konuyla ilgili bir kez konu açılmış ancak cevap veren olmamış. Ama lütfen bilen varsa acil yardım ...

24 yaşındayım.Gözlerimin hemen altı az bir şekilde pütür pütür ve makyajımı temizlerken oralar yanıyor.

Böyle bir sey yaşayan yada ne olduğuna dair bilgisi olan var mı ?

Konuyu okuyup geçmeyelim lütfen varsa bir fikri olan bekliyorum.

Teşekkürler

Canım aynısı bende de olmuştu yanan yerlere gözlerimin çevresine nemlendirici krem sürdüm fazla yedirmeden bekledim biraz zaten kısa süre sonra emiliyor krem kendiliğinden. Bi kaç gün öyle yap yumuşamaya ve o pütürlükler gitmeye başlayacaktır.

Ardından Avon Care 3in1 ile makyajlarını sil ve pamukla sil mutlaka..

Umarım kısa sürede geçer :)

canım sorunun geçti mi bilmiyorum ama bende de olmuştu doktora gitmiştim. niveanın göz makyajı temizliyicisi yapıyormuş sanırım. bi krem verdi bir de alerji hapı iyi geldi. şu an kendi göz makyajı temizleyicimi kendim yapıyorum :) :)

Canım aynısı bende de olmuştu yanan yerlere gözlerimin çevresine nemlendirici krem sürdüm fazla yedirmeden bekledim biraz zaten kısa süre sonra emiliyor krem kendiliğinden. Bi kaç gün öyle yap yumuşamaya ve o pütürlükler gitmeye başlayacaktır.

Ardından Avon Care 3in1 ile makyajlarını sil ve pamukla sil mutlaka..

Umarım kısa sürede geçer :)

kızlar teşekkür ederim geçti gözlerim

zeytinyağıyla bir kaçç gün masaj yaptım ve bir kaç gün hiç makyaj yapmadım :52:

Back
X