• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÖZLERİMİ ÇİZDİRDİM HALA GÖREMİYORUM :(

sevindim senin adına gözlklerden lenslerden kurtulak harika birşey ocakda muanem var benimde bilgsayar kitap televizyon herşeyi yasakladı bana suni gözyaşı kullanıyorum şimdilik gözlerimin kuruluğunun da düzelmesi gerekiyor yaptırmsayı çok istiyorum :/
kesinlikle harika bir şey. önünde hiç bir engel kalmıyor artık :) geçmiş olsun sanada canım. doktorunun söylediklerini mutlaka uygula ihmal etme ..

sevindim senin adına gözlklerden lenslerden kurtulak harika birşey ocakda muanem var benimde bilgsayar kitap televizyon herşeyi yasakladı bana suni gözyaşı kullanıyorum şimdilik gözlerimin kuruluğunun da düzelmesi gerekiyor yaptırmsayı çok istiyorum :/
ameliyat için mi yasakladılar??

gözümün içinde lensin sürtünmeden yaptığı birşey çıktı o ve göz kuruluğu çıktı o yüzden yasaklandı mecbur değilsen yapma diyor doktor
geçmiş olsun bende göz kuruluğu yaptı lensler 10 yıldır kullanıyordum bende 3 aydır gözlük kullanıyorum doktorum lazer yapalım diyor ama ben çok korkuyorum

geçmiş olsun bende göz kuruluğu yaptı lensler 10 yıldır kullanıyordum bende 3 aydır gözlük kullanıyorum doktorum lazer yapalım diyor ama ben çok korkuyorum
bence korkmayın yaptırma imkanınız varsa yaptırın, gerçekten büyük bir rahatlık :)

Back