• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÖZLERİMİ ÇİZDİRDİM HALA GÖREMİYORUM :(

melekes

her şerde bir hayır vardır ..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
2.308
2.370
168
arkadaşlar ben yaklaşık 40 gün önce gözlerimi çizdirdim. ancak gözlerimi çizdirmeden önce 3 yıl boyunca lens kullandım ve gözlerim havasız kaldığından dolayı korneamda incelme olduğunu söyledi doktorum. ve böyle devam ederse daha kötü olucak dedi ve lazer yapmayı önerdi. bende lazeri yaptırdım ama korneam ince olduğu için farklı bir yöntemle yaptı sanırım ağrılı yöntem diyorlar. ameliyat sonrası 2,3 gün boyunca katlanılamayacak derecede acı çektim ama hala göremiyorum :( doktoruma soruyorum gözlerin kuru olduğu için göremiyorsun diyor ilaçla destekliyor ama ben korkuyorum ya göremezsem diye acaba böyle bir yöntemle lazer yaptıran var mı ?

Ben yaptırdım. Evet çok acılı geçti. Bu günler geçince iyileşir. Daha yeni. 15 yıl önce yaptırdım. Çok soğuk havalarda bazen çiziği hissediyorum. Çok geçmiş olsun. Nerde yaptırdınız?

Ben yaptırdım. Evet çok acılı geçti. Bu günler geçince iyileşir. Daha yeni. 15 yıl önce yaptırdım. Çok soğuk havalarda bazen çiziği hissediyorum. Çok geçmiş olsun. Nerde yaptırdınız?

eskişehir özel sakarya hastanesinde yaptırdım. teşekkür ederim bana doktorum hemen iyileşirsin dedi ben şimdi göremedikçe evhamlanıyorum. yakınımı bile zor görüyorum ..

bende 3.5 yıl lens kullandım şimdi lensi yasakladı ve damlalar verdi korneamın inceldiğini bana da söyledi lazer olmayı düşünüyorum zaten tekrar görücem demişti bana da önerebilir acaba şuan nasıl görüyorsunuz her hngi bir sorun yaşadınız mı ve gözleriniz tekrar bozuldu mu

bende 3.5 yıl lens kullandım şimdi lensi yasakladı ve damlalar verdi korneamın inceldiğini bana da söyledi lazer olmayı düşünüyorum zaten tekrar görücem demişti bana da önerebilir acaba şuan nasıl görüyorsunuz her hngi bir sorun yaşadınız mı ve gözleriniz tekrar bozuldu mu
yarın gözlerimi çizdireli tam 2 ay oluyor ve ben hala net görmüyorum. arada sırada netleşsede gözlerim tekrar gidiyor. yarın yine bir kontrolüm var doktorum ne söyliyecek bilmiyorum .. göz muayenesinde belli oluyor zaten herhangi bi ilerleme olup olmadığı yarın kontrolden sonra yazarım canım bi ilerleme olmuş mu ameliyattan sonra bilmiyorum şu anlık ..

bende 3 yıldırlens kullanıyorum daha kötü olma riski mi var? halbuki derecemde düşüş vardı 4 gun önce ölçürttüm

bende 3 yıldırlens kullanıyorum daha kötü olma riski mi var? halbuki derecemde düşüş vardı 4 gun önce ölçürttüm
lens göze hava aldırmadığı için göze zararı oluyor gerçekten uzun süre kullanmamak gerekiyormuş.
korneayı inceltiyor aynı zamanda o yüzden doktorlarda uzun süreli kullanmayı önermiyor canım

lens göze hava aldırmadığı için göze zararı oluyor gerçekten uzun süre kullanmamak gerekiyormuş.
korneayı inceltiyor aynı zamanda o yüzden doktorlarda uzun süreli kullanmayı önermiyor canım
Doktor niye uyari yapmadiki bana en iyisi iyi bir doktora gitmek

Doktor niye uyari yapmadiki bana en iyisi iyi bir doktora gitmek
görünsen iyi olur canım benim doktorumda bana böyle bir uyarıda bulunmamıştı .. farke ttiğimde de korneam 497 mm düşmüştü 550 olması gerekirken. zaten son sınır 450ymiş o sınırdan sonrada hiç bir müdahalede bulunamıyorlarmış ..

görünsen iyi olur canım benim doktorumda bana böyle bir uyarıda bulunmamıştı .. farke ttiğimde de korneam 497 mm düşmüştü 550 olması gerekirken. zaten son sınır 450ymiş o sınırdan sonrada hiç bir müdahalede bulunamıyorlarmış ..
Korkmaya basladm ya peki göz derecesiyle bir alakasi var mi yoksa tamamen uzun sure lens kullanimina mi bagli

uzun süre lens kullandığım için olduğunu söyledi bana doktorum. zaten göz yapısınada bağlı bu benim göz yapım hassasmış bide. böyleykende lens kullandığım için daha kötü olmuş. benim göz numaram zaten 1.25ti. numarayla bir alakası yok yani.

bugün kontrole gittim canım göz numaramda bir ilerleme yok ve daha iyi olduğunu söyledi doktor :) normalde zaten ilerleme olmuyormuş göz numarası tamamen durduğunda lazer yaptırıldığında :)

bugün kontrole gittim canım göz numaramda bir ilerleme yok ve daha iyi olduğunu söyledi doktor :) normalde zaten ilerleme olmuyormuş göz numarası tamamen durduğunda lazer yaptırıldığında :)
senin adına çok sevindim bende yaptırmak istiyorum ve korneam incelmeye başlamış lensten dolayı umarım benimde ilerlemez :/

yarın gözlerimi çizdireli tam 2 ay oluyor ve ben hala net görmüyorum. arada sırada netleşsede gözlerim tekrar gidiyor. yarın yine bir kontrolüm var doktorum ne söyliyecek bilmiyorum .. göz muayenesinde belli oluyor zaten herhangi bi ilerleme olup olmadığı yarın kontrolden sonra yazarım canım bi ilerleme olmuş mu ameliyattan sonra bilmiyorum şu anlık ..
bu mesajını sonradan gördüm ilk diğerine bakmışım :D görmendeki bulanıklık düzeldi mi canım?

bu mesajını sonradan gördüm ilk diğerine bakmışım :D görmendeki bulanıklık düzeldi mi canım?
inşallah ilerlemez canım. muhakkak sürekli kontrol altında tut. görmem düzelmeye başladı artık gündüzleri net görüyorum gözlerim yorulduğu zaman bulanıklaşıyor biraz tek :) ama şu an iyi gayet :)

inşallah ilerlemez canım. muhakkak sürekli kontrol altında tut. görmem düzelmeye başladı artık gündüzleri net görüyorum gözlerim yorulduğu zaman bulanıklaşıyor biraz tek :) ama şu an iyi gayet :)
sevindim senin adına gözlklerden lenslerden kurtulak harika birşey ocakda muanem var benimde bilgsayar kitap televizyon herşeyi yasakladı bana suni gözyaşı kullanıyorum şimdilik gözlerimin kuruluğunun da düzelmesi gerekiyor yaptırmsayı çok istiyorum :/

oh çok şükür ilk sayfayı okurken çok üzülmüştüm. geçmiş olsun

Back