Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaaaaaaaaaaaa acildi bence dogal olmus,guzel,gule gule kullan.
seni kirmak istemem ama sac renginde biraz degisiklik yapmalisin bence....
bu işlem nerde yapılıyor kızlar güzellik uzmanımı yapıyor?
bana mı cevaptı arkadaşım anlamadım ama ben sordum geçiyo mu kaydirigubbakcemile3kımse abdest gecıyomu gecmıyomu dıye sormamıs hemen yorumlar bu yonde
:1closedeyes:
gule gule kullanın arkadasım kaydirigubbakcemile5
bana mı cevaptı arkadaşım anlamadım ama ben sordum geçiyo mu kaydirigubbakcemile3
eee sıkılınca ne olacak hadi tarz degiştirmek istediniz sürme tamam hep yapılıyor.. sizde yeşil far var resimde odamı yapıldı yoksa siz mi sürdünüz?birde bilmiyorum saç boyasında bile şahibe var abdest olmaz die hem sizinki sürme olmuyor bana göre dövme gibi birşey.. of ya ne karışk bu şeyler
pardon ama yok günahti, yok abdest gecmiyordu, bence burasi yeri degil.
bunlari düsünen insan makyaj bile yapmamasi gerekir o halde, tirnak bile yapmamasi gerekir..
bazen unuttugunuz bisey var bu sitede butun bayanlar inancli degiller, abdeste felan takmayanlarda var yani hatirlatirim
Katılıyorum... Dinde makyaj caiz mi topiğine ait olmalı bu yorumlar.
Benim merak ettiğim farklı bir tonda far sürdüğünde ya da kalem çektiğinde problem olup olmadığı. Bunun garantisi var mı :S
pardon ama yok günahti, yok abdest gecmiyordu, bence burasi yeri degil.
bunlari düsünen insan makyaj bile yapmamasi gerekir o halde, tirnak bile yapmamasi gerekir..
bazen unuttugunuz bisey var bu sitede butun bayanlar inancli degiller, abdeste felan takmayanlarda var yani hatirlatirim