Çok tesekkur ederim yorumunuz için. Maddi bir sıkıntımız yok. Orta seviye bir yaşantımız var. Ama bir kadının özellikle çocuğu olan bir kadının kendi ayakları üstünde durması lazım. Burada görüyoruz insanlar neler yaşıyor. Eşimle şu an bir sorunum yok ama 10 sene sonra ne olacaklar bir garantisi yok ki..Eşinizin maddi durumu nasıl? Çalışmak zorunda mısınız?
Başlığa up niyetine yazıyorum, acil şifalar dilerim.
Üniversitede görme engelli profesörden ders aldım, isterse her şey olur ama o velilerle ilk okul öğretmeni olamazÇok geçmiş olsun. Allahım acil şifalar versin inşallah.
KPSS nasıl olur bilmiyorum da olur da kazanırsanız görevinizi nasıl yerine getireceksiniz?
Mebnin engelli öğretmen kadrosu var. Alanım konusarak da yapabilecegim gibiKonuya hakim değilim ama görme engeliniz öğretmenlik yapmanıza zaten engel değil mi? İsterseniz bunu yetkili kuruma bir sorun. Geçmiş olsun.
O zaman en iyisi MEB'i arayıp öğrenmek işiniz garanti olsun. Engelli öğretmen kadrosu varsa KPSS sınavları da farklı yapılıyor olabilir belki daha bir kolaylık olur sizin içinMebnin engelli öğretmen kadrosu var. Alanım konusarak da yapabilecegim gibi
Üniversitede görme engelli profesörden ders aldım, isterse her şey olur ama o velilerle ilk okul öğretmeni olamaz
Doğrudur.Mebnin engelli öğretmen kadrosu var. Alanım konusarak da yapabilecegim gibi
Bizim ilkokulda vardı görme engelli öğretmenimizÇok geçmiş olsun. Allahım acil şifalar versin inşallah.
KPSS nasıl olur bilmiyorum da olur da kazanırsanız görevinizi nasıl yerine getireceksiniz?
Engelli KPSS var ama engel raporu gerekiyor bunun icin de..O zaman en iyisi MEB'i arayıp öğrenmek işiniz garanti olsun. Engelli öğretmen kadrosu varsa KPSS sınavları da farklı yapılıyor olabilir belki daha bir kolaylık olur sizin için
Branşım liseye uygun. Benimde vardı lisede öğretmenim. Tamamen gorme engelli değilim. Ama görme oranım dusuk. Kendi bebeğime bakabiliyorum cok sukurBizim ilkokulda vardı görme engelli öğretmenimiz
Ders anlatması kendını idare etmesınde bir sıkıntı yoktu ama yaramaz çocuklar daha da sınıfın düzenını bozup sorun çıkartıyorlardı
Ünv için bir problem olmaz çokta rahat yapar ama ilkokul ortaokul için belki biraz zorlanabilir
İnsallah kazanırsınız
Çok geçmiş olsun. Allahım acil şifalar versin inşallah.
İnsallah ilerlemezBranşım liseye uygun. Benimde vardı lisede öğretmenim. Tamamen gorme engelli değilim. Ama görme oranım dusuk. Kendi bebeğime bakabiliyorum cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?