• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözlerim şişti uykusuzluktan

nergisayse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
594
4
116
Kırklareli
arkadaşlar merhaba.83günlük oğlum gece ile gündüzü karıştırmış durumda.40 tan sonra değişir diye bekledim hep...ama nafile doğduğundan beri hep aynı.gece banyosunu yaptırıyorum pijamalarını giydiriyorum yatağına yatırıyorum uyuyor.tam yarım saat sonra tekrar uyanıyor.uyutmaya çalışıyorum uyumuyor.1,5 yada 2 saat sonra uykuya dalıyor.bu sefer 15 dk uyuyor tekrar uyanıyor.bu şekilde sabah 6 ya kadar böyle devam ediyor.sabah 6 da derin uykuya geçiyor öğlenden sonra 3 yada 4 gibi uyanıyor.artık ne yapacağımı şaşırdım geceler kabus oluyor.ne yaptıysam gece ile gündüzü ayırt ettiremedim.tecrübeli anneler lütfen yardım istiyorum.

bu sorunun aynısı bendede var kızım 3 aylık ama geceleri uyumuyooo:43: doktorum rezene çayı önerdi bugün aldım denicez bakalım nolucak:18:

rezene çayıda denedim fayda etmedi;ama 1 haftadır uykusu düzenli yavrumun.Geceleri uyuyor artık :) inşallah hep böyle devam eder.

gündüz cok uyutmamanızı tavsiye ederim.. 6 dan 3 e kadar yani 10 saate yakıın uyku uyuyor haliyle bu ona yetiyor demekki. 3 aylık olacak nerdeyse gece gündüz bilmeli gündüz 11 gibi uyandırın sizin belirlediğiniz saatlerde uyutun.. tracy hoog un yatır kaldır yöntemini tavsiye ederim

Back