Kontakt Lens Gözlerim, lenslerim, bir el atıverin.

Ha bir de bu var. Bir ay boyunca hiç çıkarmayanlar varmış. Çok ütopik geldi bana. Siz de öyle mi kullanıyorsunuz?
Ben ayda yılda bir bi yerde kaldıysam ve yanımda solüsyon yoksa çıkarmadan uyuyordum.
Her zaman yaptığım bir şey değildi.
Ayrıca bu kesinlikle kurutmuyor gözü, hava geçirme özelliği var.

Ha bir de bu var. Bir ay boyunca hiç çıkarmayanlar varmış. Çok ütopik geldi bana. Siz de öyle mi kullanıyorsunuz?
ben bu markanın torik lensini kullandım hiç memnun kalmadım tam bi işkenceydi ben şöyle yapyorum normal lenslere oranla biraz daha kalın olmasına ragmen daha rahat ettigim için provision alıyorum biraz kalın ama oksijen geçirgenligi en fazla olan lens diye biliyorum.

Birde lensi alırken bilmiyorum optikten o şekilde almıştım gecede gözde kalabileninden alıyodum bazen lens kutum yanımda olmadıgında başka biyerde kaldıgımda çıkaramadıgım için,ama bunun dışında her akşam çıkarıyodum kesinlikle gözünde lenslerle uyuma cnm

4 yıl önce 4 numara gözlerimle lazer oldum kurtuldum:)
düşün derim:)

bende düşünüyorum fakat korkuyorum ilerde sorun çıkarır mı dıye kı annem yaptıralı 8 sene oluyor bır sorunu yok.
bin dolar istiyorlar çok para en az 1 hafta suruyor ıyılesmesı
pc basında calısyorum etkıler dıye düşünüyorum vs vs işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…