Kontakt Lens Gözlerim, lenslerim, bir el atıverin.

O çap olayı önemli onu mutlaka ölçtürüp ona göre lens Alman lazım. Insanların % 90ının Çapı aynı diye yorum yapmıştım :) denediğin lens iyi geldi ise tekrr ondan Almanda fayda var.

Ben de uzun zaman lens kullandım. Bi ton şey denedim, elegance, ciba bilmem ne aklıma gelenler.. Ama en memnun kaldığım buydu
new_av_oasys.jpg

Senelerce değiştirmeden kullandım, ve bununla uyuyabiliyorsun da...

Ben de uzun zaman lens kullandım. Bi ton şey denedim, elegance, ciba bilmem ne aklıma gelenler.. Ama en memnun kaldığım buydu
new_av_oasys.jpg

Senelerce değiştirmeden kullandım, ve bununla uyuyabiliyorsun da...
Ha bir de bu var. Bir ay boyunca hiç çıkarmayanlar varmış. Çok ütopik geldi bana. Siz de öyle mi kullanıyorsunuz?

Ha bir de bu var. Bir ay boyunca hiç çıkarmayanlar varmış. Çok ütopik geldi bana. Siz de öyle mi kullanıyorsunuz?
sakınn. mutlaka çıkar lenslerini gece.. korneanın mahvedersin. öyle çıkarmayan bir tanıdığım herpes virüsü sahibi oldu..
ayrıca uyurken birde lens gözde. oksijen almaz yeteri kadar göz sonra...

sakınn. mutlaka çıkar lenslerini gece.. korneanın mahvedersin. öyle çıkarmayan bir tanıdığım herpes virüsü sahibi oldu..
ayrıca uyurken birde lens gözde. oksijen almaz yeteri kadar göz sonra...
Öyle bir niyetim yok zaten cicim. Korkarım ben. Gözlerim önemli. Merak ettim sadece.
Okuldayken bir arkadaşım hiç çıkarmazdı lenslerini, arada solüsyon sıkardı gözüne çatlak. Hala kullanıyor ama, enteresan bir şekilde sıkıntı yaşamadı.

Hah aklıma geldi. Duş alırken çıkarıyor musun lensleri?
Bir de deniz falan, nasıl olacak bu işler?
duş alırken bazen çıkarıyorum bazen çıkarmıyorum. ama denizde maalesef artık dalamıyorum. başımı suyun altına sokamıyorum:)ama lensle yüzüyorum. yoksa göz 6 numara olunca, kıbrısta bulurum kendimi:)

X