gözlerim dolu dolu boğazımda bir yumruk içimi dökmeye geldim

İnsanız bir yanımız hep eksik
Ama boşanmadan ama ölümden
Bu bahsettiğin duyguyu çok yaşamışımdır, aynı yumruk şu an yine boğazımda
Allah güç kuvvet versin, güzellikler nasip etsin sana
Halimize şükür deyip yaşayacağız, daha güzel günler göreceksin inşallah

Çok mu kötü ayrıldınız ? Bu tarz etkinlikler Doğum günü falan hiç mi orta yol bulamassınız eski eşle çocuk bunlar hep isterler haksız da değiller hani bilemedim ki üzüldüm şimdi.

eski eşim etrafı dolandırmış onun borçlarını toparlayalım derken birde baktım beni de dolandırmış.. anlaşmalı ayrıldık çocuklar için gerekli olunca telefon ile görüşüyoruz..

çok şükür bitirdim ocak ayında eski eşten kalan borçları.. 3 yıldır nafaka bile vermedi çocuklara sadece bedava olan şeyleriyle ilgileniyor kendisi :))

ve umutlanmasın diye biraz da görüşme taraftarı değilim ortak organizasyonlarda

ama çocuklar serbest babalarıyla düzenli olarak görüşüyorlar

Eski eşin ne alemde peki? Çocuklarıyla görüşüyor mu?

Sen daha gencsın bence neden olmasın benım pek cok arkadasım evlendı senın gıbı , senın aılene her daım ıhtıyacın var evlensen bıle gunduz cocuklarına bakmalılar okul zamanına kadar ve bunu yurekten yapmalılar. Benım aılem benı desteklemeseydı bı cok sey cok farklı olabılırdı.

Insallah hayırlısıyla onune bakmayı nasıp etsın Allah

Bırde duygusal olabılırsın arada vurur vurur gecer bende anamın karnından duygusal dogmusum gıbı hıssedıyorum su ara

içim burkuldu okurken ama size bir motivasyon yöntemi söyleyeyim bu gibi gucluklerle karsilastiginizda aklınıza o an eski esinizin yanınızda olup da o anı nasıl burnunuzdan getirecegini her ise karisacagini vs gibi olumsuz yönlerini dusunun umarım omrunuz boyunca hep mutlu olursunuz gerçekten çok duygulandirdiniz beni

Ya kiyamam insallah rabbim herseyi gonlune gore verir! Kendini sakin uzme, rabbim sana iki pirlanta vermis. Zorda olsa cok sukur ayaktasin, cocuklarinin basindasin ve isteklerini yerine getiriyorsun. Kendinle herzaman gurur duy! Gercekten gurur duyulucak bir annesin!

Şimdi gördüm, kendimi senin yerine koydum ve inan Allah senin gibi anneleri herkese nasip etsin, yanlızlık zor elbette, sadece onlar üzülmesin diye birşeyler yapıyor olmak en kutsalı bu hayatın..
Hayat ne yazıkki hepimize gülmüyor, ama o bikaç saatte çocuklarına biraz tebessüm ettirebildiysen, onlar azıcık mutlu oldularsa tesellin bu olsun canım, yanlızlığına üzülmekte haklısın tabiki ama arkandan pırıl pırıl yetişiyorlar, Allah onları sağlıktan sıhhatten etmesin en önemlisi o herşey geçer gider... Üzülme lütfen...

Eski eşin ne alemde peki? Çocuklarıyla görüşüyor mu?

tabi görüşüyorlar bir hafta sonu benimle bir hafta sonu babaları ile yazın 1 ay kışın sömestr tatilinde babalarıyla beraberler istedikleri gibi telefon görüntülü arama falan ya da özlediklerinde ekstradan alabilir haber vermesi yeterli yani..

babası da babanne ile yaşadığı için gözüm arkada kalmıyor çocuklara iyi bakıyorlar ama çalışmıyor ne iş yaptığı belli değil yani..

Tabii haklısınız ama bari böyle mangal piknik işlerinde bi arkadaş falan ayarlayın malum önümüz yaz bizimkilerde başladı şöyle yapalım böyle yapalım a :) hani siz zorlamayın tek başına olucak iş değil.

Yine de tebrik ederim elinizden geleni yapmışsınız inşallah bundan sonra ki hayatınız da aradığınız mutluluğu bulursunuz

Okurken herkes gibi benimde icim burkuldu
Ama inanin cocuklarinkz yinede cok sansli siz buladar guclu olmasaydiniz cocuklarinkz babalari yanlarindayken yetim gibi yasayacaktilar hergun mutsuz huzursuz bir ailede buyuyecektiler

Bazi seyleri cok zor atlatip cok zor gecirecdksiniz ama sonra coxuklarinizla guzel gunler yasadiginiz gunler geldiginjzde bu bogaziniza oturan yumtunun gozlerinizden dokulen yaslarin mukafatini alacaksini insallah

Konunuzu okuyunca canı gönülden takdir ettim valla gel güçlü hem fedakar bir annesiniz ilerde yavrularınız büyüyünce bu günleri hafif bir tebessümle anarsınız Allah yardımcınız olsun her daim inşAllah

Olsun ablacım ya sende zamanla öğrenirsin ne olacak? :) bir erkeğe ihtiyacın yok.

buradaki konulardan pek etkilenmem genelde ama siz beni çok etkilediniz, çok içten yazmışsınız. çok güçlüsünüz. boşanamayan kadınları okudukça kendinize aferin demeye devam edin, hak ediyorsunuz çünkü. umarım bundan sonrası çok çok daha güzel olur

Evet çok zor ama kendinle gurur duymalısın. Evli olan babası yanında olan bir çok aile bile çocuklarını mutlu etmek için senin tek başına yapabildiğini yapmıyor. Üzüntüler zamanla geçer ama çocuklar mutluluklarını unutmazlar.
Sen hem çok güçlü, hem gurur duyulup imrenilecek bir insansın ve çok iyi bir annesin.

Duygulandım doğrusu ve çok takdir ettim.
Evlatlarınızın adına çok sevindim iyi ki güçlü bir anneleri var Allah sizi başlarından eksik etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…