• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Gözleri görmeyen ikizlerim... Lütfen okuyun...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ikizlerim.32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
slm arkadaşım neler hissettiğini biliyorum benimde gözümde ciddi problemler var ayrıca ablamda görme özürlü bir bayan 31 yaşında evli ve hiç görmüyor ayrıca dereceyle üniversite bitirdi türkçe öğretmeni şimdi ablam körler okulunda okudu ve çok memnun hayatından sakın normal okula yollama derim körler okulu onlar için çok faydalı olucak emin ol hangi ildesin bilmiyorum ama ablamın arkadaşları çeşitli illerde görme özürlü öğretmen arkadaşları var yardım istersen fikir sorarsan seve seve yardımcı oluruz

bu konuda hiç bir bilgim yok keşke olsaydı ama Allah yardımcın olsun Allah gönlüne göre wersin

Dün haberlerde izledim!!! rahimi alınacak bir hastayla, katarak ameliyatına girecek hastaların dosyaları karışmış sedyede. Hastaların üzerlerine farklı dosyolar konulmuş ve; katarak ameliyatı olması gereken hastanın rahimini almışlar. Yanlışlığı rahimi alınması gereken hastayı katarak ameliyatı yapmaya kalktıklarında farketmişler. Çünkü hastanın gözünde katarak yokmuş, ama iş işten çoktan geçmiş. Diğer hastanın rahimini almışlar, böyle büyük bir rezalet karşısında doktorlar ve sağlık personelleri görevden alınmış. Rahimi alınan hasta 55 yaşındaymış. Birde bunu 30-35 yaşlarında doğurganlığını yitirmemiş yada daha bebek sahibi olmamış bir hastaya yaptıklarını düşünsenize ?????
OĞULLARINA ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.AMA BENCE OĞULLARIN İÇİN DOKTORLARIN YAKASINI BIRAKMA YÜKLÜ BİR TAZMİNAT DAVASI AÇKİ;AKILLARI BAŞLARINA GELSİN BAŞKA IŞIKLARI SÖNDÜRMESİNLER...

Allah yardımcın olsun canım, tıp her konuda ilerliyor,umarım en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar.

çok üzüldüm,içim parçalandı.hiç bir bilgim yok bu konuda.ama burada cevap veren yardımcı olan arkadaşlara gerçekten teşekkür ediyorum.allah hepsinden razı olsun.allah sizin de yardımcınız olsun.ben de kanuni hakkınızı arayın derim.arayın ki başkalarının da canı yanmasın.
yeditepe ünv.nin rehber öğretmeni görme özürlü bir bayanmış.aklima geldi şimdi.inşallah sizin oğullarınız da iyi bir eğitim alır ,iyi yerlere gelirler.

canım olan olmus ilerisi için aç davayı bu olayı yasatan doktora en azından cocuklarına iyi bir eğitim alırmıs olursun ğeçmiş olsun

Canım yaaa, inan çok üzüldüm. Ama ikizlerinin sağlıkları yerindeyse gözleri sorun olmamalı. Bak görmeyen milyonlarca insan var ve hayata tutunuyorlar, başarılı oluyorlar.
Ama tabiki tedavisi varmı bilemiyorum, araştırmak lazım. Bunun için dünya göz hastanesine yada göznurunu koruma vakfına müracat ettinmi. En azından onlardan bilgi alabilirsin. Ben araştıracağım. İnşallah olumlu bir sonuç çıkar. Lütfen özelden mesaj at ve bizlerle irtibatı kesme. Muhakkak bir şeyler çıkacaktır güzelim.

slm arkadaşlar konuyu buraya açtım çünki baya baktım ama bulamadım bu konuyla ilgili bi durum.evet arkadaşlar benim 2002 doğumlu ikizlerim var erken doğum yaptım tabi prematüre doğdu ve ben daha doğum yapar yapmaz daha yüzlerini bile görmeden koklayamadan küveze aldılar yavrularımı 50 gün kadar küvezde kaldılar üç gün içinde beni taburcu ettiler hastaneden her gün göğüslerimi sağıp süt götürdük hastaneye 1,300gram doğdular tabi erken doğumda olunca ciğerleri gelişmemiş nefes alıyolardı vermeyi unutuyolardı veriyolardı almayı unutuyolardı ve doktorlar yaşamasını istiyosanız eğer imza vericeksiniz ve bizde elimizden geleni yapıcaz dediler tabiki doğmuş meleklerimi bi köşede ölüme bırakamazdık ve kabul ettik.neyse 50 gün sora aldık bebeklerimizi bişekilde büyüyolardı zordu bakımları ama 6 aylık olmuşlardı bu süre zarfında doktora sık sık götürdük ama bişey farkettikki çocuklar hiç bize bakmıyolar bizi takip etmiyoılar hani bebekler annelerini takip eder onalara bakarya bebeklerimde yoktu bu his sürekli ağlıyolardı doktora tekrar götürdük bunu ilk farkettiğimizde 3 aylıklardı ozaman gittiğimizde normaldir diğer bebeklerden geride büyüyolar dedi peki diyip eve geldik ve işte dediğim gibi 6 aylık olduklarında bariz bi şekilde gözlerinde farklılık vardı ve o gün gittiğimizde hayatın bizimi için bittiğini düşündük bebeklerimin küvezde oksijen fazlalığından göz damarlarını yakmışlar görmeye yarayan damarları işte bu yolculuk bu kara günler o gün başladı hayatımızın dönüm noktası olmuştu o gün yıkıldık ve tedaviside yoktu o zaman şimdi hala araştırıyoruz ama kesin bi sonuç alamıyoruz fırtına gibi iki erkek evladım var tek eksikleri görmemeleri arkadaşlar ne olur aranızda bu durumda olan arkadaş varsa yada yakında olupta tedavi şansı olduğunu bilen varsa paylaşsın lütfen.bu jinekoloji bölümünde anne olmayı deli gibi isteyen arkadaşlar lütfen hayırlısını isteyin ben 1yıllık evliydim henüz ve bebek istiyodum zorla eşimi doktora gitmeye ikna ettim ve tedavi başladı sorası böle işte lütfen hayırlısını isteyin kızlar bu konuda yardım istiyorum bilen yada böle bi olay başına gelen varsa paylaşırsanız sevinirim tedavi olmasada en azından okulları eğitimleri neler yapıyosunuz bilmek istiyorum senağlama

Gece gece ağlattın beni.Öncelikle seni azminden dolayı tebrik ediyorum.Çocuklarına bu kötülüğü yapanlarada aslında yazını okurken beddua ettim ama buraya yazmıycam.Bunun eğitimini alıyorlar nasıl böyle bir hata yaparlar.Allah çocuklarını sana bağışlasın.İnşallah inşallah tedavisi vardır.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

o ıkı yavrunun gözü olan melek annelerı var bu yönden şanslılar bunada şükredın dıyorum ALLAH ım yavrularımıza hep saglık ve mutluluk versın lütfen kendınızı üzmeyın........

geçmiş olsun rabbim tez vakitte şifanızı verir inşallah
anlattığınız konu hakkında hiç bi fikrim yok...
aslında şu an çocuğumda yok
ama okuduklarımdan çok etkilendim..
dualarım sizinle ..Allah yardımcınız olsun

selam arkadaşım yeni okudum bende yazılanları..
canım şoktayım...bu naslıl bir hayata değer vermemektir anlamadım...o miniklere oksijen verirlerken dozajı ayarlama yapamıyorlarmı...insan hayatı bu kadar özensiz çalışmaya kurban edilemez...inanın çok üzgünüm..hakkınızı aradınızmı siz çocuklarınız için??????????

canim burda bu konuyu actigin icin sanatesekkur ederim..
oncelikle gecmiws olsun canim cok zor gunler gecirmisiniz.benim teyzemde dayimda ozurlu dayim duyma konusma ozurlu ozel bi okula gitti herseyi biliyor..
teyzem zeka ozurlu minnacik bebek gibi yani inan beterinde beteri var,,
ama seni cok iyi anliyorum
burda bu konuyu acmakla cok buyuk bir sevabada girdin ayrica dedigin gibi herseyin hayirlisini istemek lazim..

canim yavrularinlasana cok guzel bir omur dilerim
uzgunum yardimci olamiyacagim almanyada yasiyorum ama dualarim sizinle delikanlilarida benim icin cok op

sana sabır diliyorum,çok üzüldüm arkadaşım,körler okulunda okut çocuklarını,normal okula gönderme sakın.

Alllah yar ve yardımcın olsun için parçalandı
çocukların için savaş vermen taktirlik bir davranış her anne bu durumda aynı özeni göstermiyor..
allah saır ve kolaylık versin...
umarım en kısa zamanda ikizlerin sağlıklı gözlere kavuşurlar...
öp onları benim için...sabrın daraldığında aiçinde ya sabır çek dua etmeye başla eminim işe yarayacaktır..

saol canım buradaki herkesten allah razı olsun okadar ilgilendinizki ben uzun süredir yoktum memleketteydim herkesi tek tek cevaplıcam kusurumu affedin sende benim için bebişini öp canım hoşçakal

canım çok saol yorumun için ben memleketteydim yeni geldim görör görmezde yazdım inan belki dışarda biyerde görmüşsündür tanışdığımızı sanmıyorum resmine baktım ama çıkaramadım sevgiyle kal

]ALLAH sabır versin arkadaşım rabbimiz bizim hakkımızda daha iyisini bilir.
yılmadan çocuklarınla ilgilendiğin için allah razı olsun. hepimize çok iyi bir örnek oldun şuanki halimizin kıymetini bilip şükretmeliyiz. bir yakınımın çocukları sağır ve dilsiz okuluna gidiyorlar yıllardır büyüdüler artık çok da iyiler başaramadıkları hiç bir şey yokmuş tek yolculuk yapıyorlar artık. ama istanbul da benim bildiğim baltalimanı ,emirgan, reşitpaşa bu civarlarda bir okul var sanıyorum bir abimizi götürdüklerinde duymuştum istersen bir kez daha sorarım ve tekrar burdan bilgilendiririm. çok geçmiş olsun.

tabiki canım tabiki isterim haberlerini bekliyorum cok teşekkür ederimhihoyyyt

ALLAH yavrularına ve sana omür versin ,onları sana bagışlasın.annelik çok zor zanaat ben hep söylerim.onlara bırşey oldugunda cıgerımız yanıyor.RABBİM sana bu zor sınavı laik gormuş,hayatta herşey herkesib başına gelebilir.anneliğinizi bir kez daha tebrik ediyorum.çocuklarınızda belli oranda mı kayıp var yoksa tamamen mi?aslında tıp çok ilerledi,belki detaylı bir araştırma ile birşey yapılabilir.peki kuvezde fazla oksıjenden oldugu kesin mi?çunku bir çok premature bebek kuveze alınıyor.yani hastaneye ve dr.lara dava açtınız mı?

tabiki garanti canım doktorlar kabul etti zaten ama heryere imza attığımız için dava açamadık hayatımız bitmişti açsak ne olacak diye düşündük.hr prematüre alınıyo küveze ama bizimkilere oksijeni çok vermişler buda damarlarını yakmış bütün doktorlar aynı tanıyı koydular..

Back