I
ikizlerim.32
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ikizlerim.32
canim benim bir akrabamin da gozleri gormuyor. Izmir deki o okulda okudu. ta kucucukken gittiler oraya. ama hepsi onun gibi oldugu icin hicbir zorluk cekmedi. hatta kendi kendine gelmeyi gitmeyi ogrendi. hayati ogrendi. sonra kendisi gibi gozleri gormeyen bir hanimla evlendi. esi de cok seker. isi de var. karisi da calisiyor. hatta Izmir e yerlesti. yani bak hicbir akraba falan yok. tamamen bagimsiz yasamayi ogrendi. simdi bebekleri var yanlis bilmiyorsam.
Turkan Sabancinin da bu konuda cok iyi oldugunu duydum. canim yatili bile olsa iyice arastir derim. hatta gecen yillarda kapasitesinin cok altinda ogrencisi oldugu yaziyordu. ogrenci ariyordu. bildiklerinize iletin diye.
canim benim de bu konud abir egitimin yok ama arkadas once kaslarinin gelismesi lazim demis. bence de bence oncelikle bir uzmanla konusun. belli hareketler vardir duzenli yaplimasi gereken. asama asama once kaslar gelisir. kol guclenir. tutma yetenegi gelisir sonra yemek yemege baslarlar. bir de sag kolu zayif olani sol tarafini kullanmaya alistirilabilir mi diye dusundum. eminim siz de dusunmussunuzdur.
canim gozleri gormeyip baska organlari cok ileri derecede gelisen insanlar cok. senin meleklerin de eminim senin bu azmin sayesinde toplumda iyi yerlere gelecekler. canim Allah yar ve yardimcin olsun.
çaok saol canım arkadaşım sizin gibi arkadaşlarım olduktan sora her derdi aşarım zaten artık kendimi daha güçlü hissediyorum yanımda bir arkamda tanımadığım birsürü arkadaşım var rabbim hepinizden razı olsun..