• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Gözlerdeki yorgunluğa çözümler

kendimidurduracakdegilim

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
3.721
5.932
683
arkadaslar
üç haftadır hergün karsıya gecmek zorunda kalıyorum
iki otobüs,bi gemi derken,cok yoruluyorum.sizden isteğim,
yorgunluk ve uykusuzluktan sanırım gözlerim kanlandı gibi
bu konuda işe yarayan bildiğinz bi yöntem var mı? yani iyi gelen herhangi birşey?
şimdiden sağolun.

Merhaba canım benim de gözlerim kanlandı ve göz doktoruna gittim. yoğun bi alerjin var dedi ve iki tane damla verdi bana. 2 hafta kullan dedi. şimdi damlaları kullanıyorum ve gözlerim normale döndü.
Aynaya bakınca kanlanmamış normal gözlerimi görmek çok güzel bi duygu! a.s

yaz mevsimindeyiz ve senin de büyük ihtimalle alerjin vardır ,damla kullanman gerekebilir bi doktora gitmeni tavsiye ederim yerimseniben
şimdiden geçmiş olsun canım

hem doktora gorun hem de sanirim yorgunluktan ben de her gun gidip geliyorum gerci artik alistim da cayin demini pamuga damlat gozlerine koy cok dinlendiriyor. bir de gozlerini gun icersinde biraz dinlendirmeye calis ellerini ovustur yuzune kapat gozlerin acik kalsin ama ellerinin icindeki karanliga bak biraz acayip dinlendiriyo/

evet ama kötü bi huym var
otobüste yolu izlemeyi cok seviyorum :)
gözlerimi kapamaya calıssamda olmuyo bi türlü
bide gemiye bindim mi kimse tutamaz benii :)
sonra gözlerm o hale geliyo :(
saol cnm

Yıllardan beri göz yorgunluğuna,şişmiş göze uyguladığım yöntem çaydır.
Çok faydasını görmüşümdür.
Bir kaseye soğuk çay demi koyarım,gözümü kapatacak şekilde pamuğu kaseye batırır, sıkarım.
Hafif sulu şekilde gözlerime bırakırım,10-15 dk zamanıma göre beklerim.Uykusuzluktan,ağlamış gözlerin şişini ve yanmasını rahatlatır.
Denenmiş tecrübedir.
Ama kanlanma vs varsa bir uzmana göstermekte fayda vardır.

Back