Börekler Gözleme

Gozlemee yapmiiis ben ne yapsam diye düşünürken bu aklıma gelmedi hiç ellerine sağlık minikim
Benimde aklıma bir kaç tatlı tarifinden başka bişey gelmemişti pınarın sitesine girip baktım orda bayağı çeşit var aklında olsun

Hanımlar meleğim bana ikram etti, yedim bir sert olmuş ki sormayın dişlerim elime döküldü o derece yani, olmamış bu olmamış

Oyyy miniğim şaka bir yana çok harika görünüyor değişik bir tarif olmuş, gözlemede çok severim akşama yapmam gerekecek senin yüzünden, 3 gündür de üst üste hamur olacak suçlu sensin

Vaayy yemede yanında yat olmuş, ellerine sağlık canım

Hımmmm çokta lezzetli oldu
Ellerine sağlık nana biz senin yaptığın a katlama diyoruz

Onu burda ramazan da içi boş yapıyorlar ramazan günü ıslatıp içine istediğini koyup geri kapatıp tekrar alt üst ediyorlar harika oluyor

Yufka yaparken bir kaç tane katlama yap bak aklinda olsun

Canım ellerine sağlık. Pazar sabahları daha da bir şenlenecek bu tariften sonra. Başarılar seninle olsun canım. Umudum her geçen gün azalsa da sevdiğim arkadaşların hamaratliklarini görünce gözlerim ışıldıyor. Bu yaman çelişkiyi yaşamak da ayrı bir güzelmiş. melegim şansın bol olsun.

Ablam ben bu yazidgini yeni görüyorum çok tşk ederim abla Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…