Gozenekler

Gülsuyu benim gözeneklerimi daha çok açmıştı.
Bence gözenekleri kalıcı ve belirgin olarak küçülten doğal bir yöntem yok:KK43: düzenli profesyonel cilt bakımı yaptıranlarda küçüldüğünü duydum sadece

Ben de konuyu takipteyim.Nedense doğal veya dermatolojik hiçbir ürün işe yaramazmış gibi geliyor.En etkilisi cilt bakımları bence ama o kadar çok bakım var ki hangisi en etkilisi? Hydrafacial var,dermapen var,somon tedavisi var,altın maske var yani daha bir sürü sey var

Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için aha bha mıdır nedir😝 bide onu arastiricam ins işe yarar birseydir artık kendimi yaşlı hissetmekten skildim hayır yıllarıdır hic bieseyde surmem cildime fondöten pudra anlamında

Bu ürün için içinde yüksek asit olduğunu yazmışlar ve küçük küçük sivilce yaptı demişler siz kullandınz mı
Ben kullanıyorum ama yaz mevsimi olduğu için hergün kullanmıyorım, lavanta suyu ile dönüşümlü kullanıyorum. Benim cildim asitlere alışkın eğer sizinki alışkın değilse haftada 3 gece kullanarak başlayabilirsiniz

diş macunu karbonat gibi şeyleri sürmeyin lütfen cildinize ilk etapta daha beyaz hissedebilirsiniz ama düzenli kullanımda erken yaşlanırsınız Allah korusun. kil maskesi, gül suyu, bekletilmiş maden suyu gibi doğal şeyler rutin kullanımda faydalı olacağını düşünüyorum fakat derin gözenekler ve siyah noktalar için son günlerde aqua peeling diye bişey keşfettim onu araştırıyorum. sizde bi araştırın isterseniz.

Merhaba arkadaşlar benim sorunum gozeneklerim 30 yaşındayım artık bıktım bu dertten cildim aşırı gözenekli hiçbir ürün kullanmıyorum bir yıldır sadece peeling nwmlendirme arada ve 1 yıl kadr önce karbon peeling yaptım 2 seans gidebildim yuzum aşırı kizarfi ve bir haftda geçti izler bende korktum kötü olur diye siz neler yapıyorsunuz bu lanet cukurlara
Dermapen veya dermaroller yaptir bence.Bir kac seansta duzelmeleri goruceksindir.Benim arkadaslarim yaptirdi ve guzel sonuclar aldilar.Doktor onerisi istersende ankaradaysan mehmet akgune gidebilirsin.

Dermapen veya dermaroller yaptir bence.Bir kac seansta duzelmeleri goruceksindir.Benim arkadaslarim yaptirdi ve guzel sonuclar aldilar.Doktor onerisi istersende ankaradaysan mehmet akgune gidebilirsin.

Eklentiler

• IMG_20191211_214326.jpg
    IMG_20191211_214326.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 69
X