Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
..$€L!n..;14639311 .!.:bu gül suyu bir tek bende işe yaramıyor sanırım
hem işe yaramıyor hemde yüzümü daha bir yağlandırıyor klava:
..$€L!n..;14639311 .!.:bu gül suyu bir tek bende işe yaramıyor sanırım
hem işe yaramıyor hemde yüzümü daha bir yağlandırıyor klava:
ben eskiden gözeneklerimi sıkıyordum buda onlari dahada kocaman yapiyordu.sonra biyerde okudumm Kil maskesini yüzüne yapiyorsun sonra kullanmadigin eski bir dis fircasini aliyorsun ilik suyla islatip 1dk falan burnuna veya herhangi bir yere yuvarlak sekilde masaj yapiyorsun ama bastirmamak lazim. Sonra yüzünü ilik suyla yikiyorsun ardindan hemen soguk suyla. soguk su gözenekleri sıkılastiriyor. sonundada tonik kullandim ben. ama yüzüm yumusacik oldu gözeneklerimin icinde hep yag vardi onlarda yok oldu :)
peki gözeneklerin sıkılastı mı
canım bı tarf vardı topikte sıvılce için bebek pudrasının içine 2-3 damla lımonnla krem kıvamına getrıp sürüoruz ben bunu yapınca buyuk ölüçüde gitti gözeneklerm
ben drun sıklastırıcı urun verdıgını duymadım varsa kullanan arkadaslar buraya yazında bızde alıp kullanalımYağlı ciltler gülsuyu kullanmamalı kızlar.
Ben kuru ciltlere bile önermiyorum, içinde katkı maddesi var..
Gözenekler herkeste vardır, fazla dert etmeyin kimse sizin gördüğünüz gibi görmez gözenekleri..
Ama illa bişi yapayım diyorsanız bir cildiye uzmanına danışın..
Gözenekleri küçültücü ilaç verir, çok kısa bir tedaviden sonra cildiniz düzelir.
Tabi bu aradan yüzünüzü temiz tutmanız ve ilaçtan başka bişi sürmemeniz çok önemli..
Uygun bir temizleme jeli edinip Gülsuyu ve diğer ürünleri bırakmalısınız.
Geçmiş olsun tatlılarım :)
Yağlı ciltler gülsuyu kullanmamalı kızlar.
Ben kuru ciltlere bile önermiyorum, içinde katkı maddesi var..
Gözenekler herkeste vardır, fazla dert etmeyin kimse sizin gördüğünüz gibi görmez gözenekleri..
Ama illa bişi yapayım diyorsanız bir cildiye uzmanına danışın..
Gözenekleri küçültücü ilaç verir, çok kısa bir tedaviden sonra cildiniz düzelir.
Tabi bu aradan yüzünüzü temiz tutmanız ve ilaçtan başka bişi sürmemeniz çok önemli..
Uygun bir temizleme jeli edinip Gülsuyu ve diğer ürünleri bırakmalısınız.
Geçmiş olsun tatlılarım :)