Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
ya kızlar sipariş geçeceğimde acaba kredi kartıyla mı yapıyorsunuz yoksa kapıda ödememi ? kredi kartıyla yapmak istiyorum ama bir sorun olursa diyede korkuyorum acilinden cevap verebilirmisiniz

Bende böyle şeylerden korkarım, dikkat etmeye çalışırım, 2-3 defa kredi kartıyla aldım, hiçbir sorun olmadı, alışverişinizi yaparken diğer bütün sayfaları kapatın, sadece alışveriş yaptığınız sayfa kalsın.

Tatlım sivilceye yatkın ciltlerde ph bozulması vardır ki sen bunu etil alkol kullanarak daha fazla bozarsın. Diğer arkadaşlarımıza önerdiğim gibi sana da sebamed in yeşil renk 150gr lık bi sabunu var. Cildi hem çok güzel temizliyor hemde ph a zarar vermiyor, kullanmalısın zamanla vazgeçilmezin olacak benim dolabımdan hiç eksik olmaz. Diğer sabunlarımla mutlaka dönüşümlü kullanıyorum. Bence bırak o karışımı sebamed toparlar cildini:KK34:

Zararı olmaz tatlım çünkü kullandığımız yağlar soğuk pres yağlar hatta daha çok yararı olur, masaj yaparak uygulamayı ihmal etme cilde.
Ve lütfen ertesi sabah cildini güzel temizle:KK34:

Çünkü kullandığınız yağ %100 argan yağı değil!
Firmalar bitki yağlarını pamuk yağı, ayçiçek yağı, likit parafin ilaveleriyle seyreltiyorlar, cildiniz hassas demek hemen tepki vermiş şanslısınız
Ve her bitki yağı göz altına sürülmemelidir, yapısı hafif, zincir yapısı düşük bitki yağları sürülebilir. Mesela macadamia yağı (Cadı fındığı yağı):KK34:

tamam canım zaten ertesi gün sebamedle yıkayıp nemlendirici sürüyorum ardından :)

LadySubaru, ben bugün gül suyu siparişi verdim.Özellikle kil maskesi ile iyi oluyormuş sanırım.Ancak tam olarak nasıl kullanacağım bilemedim.Kilin içine mi katayım, yoksa arındırdıktan sonra yüzümü onunla mı sileyim?Pirinç kepeği yağını da heyecanla bekliyorum uygulamak için.Elimde nar çekirdeği ve kara üzüm çekirdeği yağı var.Şimdilik onlarla başlasam mı?Bir de ozon yağını haftada bir kere, pirinç kepeği ve nar çekirdeği yağını haftada 2 kere yapsam, toplamda 3 gece uygulama çok mu olur?Sordukça sorasım geliyor :)

Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza ama bu konuyu geçen yazdan beri takip ediyordum o yüzden bütün sayfaları okumuşumdur :KK9: LadySubaru benim yine de soracak birkaç şeyim var gözümden kaçmışsa kusura bakma :KK17:
Şimdi benim yüzümde birkaç yıldır devam eden ergenlik sivilceleri ve siyah noktalar var. Bunun çözümü için çoğu insan –boşver kafana takma ne de olsa geçecek der ama sonuçta bence bu da bir hastalık sayılır ve tedavi etmek gerekir. Bu yüzden ben 3 tane ilaç kullanıyorum ve daha yeni başladığım için şu an sivilceleri kusturma evresindeler sanırım :KK43: Yüzümü temizlemek için Sebamedin likit jelini kullanıyordum ama onu vücudum için kullanıp yine sebamedin compact sabununa geçmeye karar verdim. Bir yerde kız kardeşinin sivilcelerinin çoğunu laktik asitli tonikle geçirdiğini söylemiştin, ben de %10 laktik asitle onun 2 katı olacak şekilde lavanta suyunu karıştırarak kullansam nasıl olur sence? Biraz tedirgin oluyorum bu konuda çünkü kullandığım ilaçlar da soyucu ve salisilik asit gibi maddeler içeriyor. İkisini aynı anda kullanmam ağır mı olur? Ve son olarak haftada 2 kere yağ karışımı kullanmayı da düşünüyorum çünkü sivilce tedavisi sırasında cildim çok nemsiz ve kuru oluyor. Konunun başında belirttiğin gibi nar çekirdeği + pirinç kepeği yağı mı yapayım yoksa bunları kullanmak benim için çok mu erken? Ya da senin bildiğin sivilce, siyah nokta oluşumunu azaltan bir yağ var mı bu süreçte onu kullansam?
Çok uzun oldu yazdıklarım tekrar kusura bakma, her şey için teşekkür ederim sayende çok şey öğrendim :KK16:

yaaaaaaaaaaaa......ben seni daha önce nasıl keşfetmedim..ben şimdi bu 149 sayfayı nasıl okuayacağım lady subaru:KK43: bana bi el ver Allah aşkına..:KK43:

sadece 1. sayfa bana yeter mi dedm ama son sayafalra bi baktım laktik asitli toniklerden, gül sularından vs. vs. bir sürü şeyden bahsedilmiş napıcamm bennn :KK43::KK43::KK43::KK43:

Lady ben her gun donusumlu olarak ozon,baobab ve nar+uzum cekirdrgi yagi kullansam olur mu?cildin yag dengesi bozulur mu ki?her gun kullaniyorum sonucta.bir de ben bu yaglari goz cevreme de suruyorum.sakincasi olmaz dimi?cok soru sordum ama son bi soru daha sormak istiyorum.simdilik tabi :) laktik asitli tonikle cildimizi sildiktrn sonra yikiyo muyuz?doa ile gorustugumde yikamam gerektigi soylendi ama tonik cildimde ne kadar kalicak sormayi unuttum:KK43:(

LadySubaru laktik asidi %40 lık aldım ben.buna göre tonik ölçüleri nasıl olmalı,yardımcı olur musun

LadySubaru, ben bugün gül suyu siparişi verdim.Özellikle kil maskesi ile iyi oluyormuş sanırım.Ancak tam olarak nasıl kullanacağım bilemedim.Kilin içine mi katayım, yoksa arındırdıktan sonra yüzümü onunla mı sileyim?Pirinç kepeği yağını da heyecanla bekliyorum uygulamak için.Elimde nar çekirdeği ve kara üzüm çekirdeği yağı var.Şimdilik onlarla başlasam mı?Bir de ozon yağını haftada bir kere, pirinç kepeği ve nar çekirdeği yağını haftada 2 kere yapsam, toplamda 3 gece uygulama çok mu olur?Sordukça sorasım geliyor :)

İster kil maskesinin içinde kullan istersen tonik şeklinde kullan tatlım fark etmez ama ben kil maskesi yaparken kullanıyorum :KK34:
Bunları sen belirleyeceksin tatlım tabii başla kullanmaya haftada 3-4 gece olacak şekilde kendin ayarlayacaksın programını.

merhaba kızlar,
ascorbic asit nedir ve nasıl kullanılır, bilginiz var mı?
teşekkürler

Askorbik asit (C vitamini) tatlım. Lavanta suyunun içinde saça kullanıyorum, bir tatlı kaşığı gül suyunun içinde çay kaşığının ucu ile ekleyip çözüp cildime kullanıyorum. E vitamini bozulmuyor ama henüz askorbik asit (c vitamini) ile ilgili net gözlem yapabilecek vakti bulamadığım için bir kullanımlık hazırlıyorum diyebilirim:KK34:

Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza ama bu konuyu geçen yazdan beri takip ediyordum o yüzden bütün sayfaları okumuşumdur :KK9: LadySubaru benim yine de soracak birkaç şeyim var gözümden kaçmışsa kusura bakma :KK17:
Şimdi benim yüzümde birkaç yıldır devam eden ergenlik sivilceleri ve siyah noktalar var. Bunun çözümü için çoğu insan –boşver kafana takma ne de olsa geçecek der ama sonuçta bence bu da bir hastalık sayılır ve tedavi etmek gerekir. Bu yüzden ben 3 tane ilaç kullanıyorum ve daha yeni başladığım için şu an sivilceleri kusturma evresindeler sanırım :KK43: Yüzümü temizlemek için Sebamedin likit jelini kullanıyordum ama onu vücudum için kullanıp yine sebamedin compact sabununa geçmeye karar verdim. Bir yerde kız kardeşinin sivilcelerinin çoğunu laktik asitli tonikle geçirdiğini söylemiştin, ben de %10 laktik asitle onun 2 katı olacak şekilde lavanta suyunu karıştırarak kullansam nasıl olur sence? Biraz tedirgin oluyorum bu konuda çünkü kullandığım ilaçlar da soyucu ve salisilik asit gibi maddeler içeriyor. İkisini aynı anda kullanmam ağır mı olur? Ve son olarak haftada 2 kere yağ karışımı kullanmayı da düşünüyorum çünkü sivilce tedavisi sırasında cildim çok nemsiz ve kuru oluyor. Konunun başında belirttiğin gibi nar çekirdeği + pirinç kepeği yağı mı yapayım yoksa bunları kullanmak benim için çok mu erken? Ya da senin bildiğin sivilce, siyah nokta oluşumunu azaltan bir yağ var mı bu süreçte onu kullansam?
Çok uzun oldu yazdıklarım tekrar kusura bakma, her şey için teşekkür ederim sayende çok şey öğrendim :KK16:
Hoşgeldin tatlım:KK3:
Kullandığın ilaçlarla laktik asit cildini daha hassas hale getirir lütfen ilaç tedavin bitmeden laktik asit ve tca uygulaması yapma.
Sebamed in likiti yerine sabununu kullanman daha doğru tercih olur.
Yağ karışımı kullanabilirsin hepsi doğal olduğu için yaş çıtası yok bitkisel yağlarda:KK34: hatta saf e vitamini de uygulamanı öneririm cildine sivilcelerin geçmesine yardımcı olacaktır.
Lütfen doktorunun tedavisine sadık kal ekstra yöntemler peşine düşme ilaçlarını düzenli kullan. Bitkisel yağlar, sebamed ve e vitamini ile zaman içinde toparlayacak cildin acele etme:KK16:

yaaaaaaaaaaaa......ben seni daha önce nasıl keşfetmedim..ben şimdi bu 149 sayfayı nasıl okuayacağım lady subaru:KK43: bana bi el ver Allah aşkına..:KK43:

sadece 1. sayfa bana yeter mi dedm ama son sayafalra bi baktım laktik asitli toniklerden, gül sularından vs. vs. bir sürü şeyden bahsedilmiş napıcamm bennn :KK43::KK43::KK43::KK43:

Merhaba. Tatlım sana şimdi tek tek yazarsam konuyu üşenmeden oturup okuyan diğer arkadaşlara haksızlık olur. Vakit buldukça okuyabilirsin:KK34:

Lady ben her gun donusumlu olarak ozon,baobab ve nar+uzum cekirdrgi yagi kullansam olur mu?cildin yag dengesi bozulur mu ki?her gun kullaniyorum sonucta.bir de ben bu yaglari goz cevreme de suruyorum.sakincasi olmaz dimi?cok soru sordum ama son bi soru daha sormak istiyorum.simdilik tabi :) laktik asitli tonikle cildimizi sildiktrn sonra yikiyo muyuz?doa ile gorustugumde yikamam gerektigi soylendi ama tonik cildimde ne kadar kalicak sormayi unuttum:KK43:(

Laktik asitle cildini sildikten sonra (bastırmadan!) yıkamana gerek yok tatlım. Sadece tca nın ciltten arındırılması gerekiyor...
Göz altlarına fazla sürmemeye dikkat et bazı ciltlerde yağ bezesine sebep olabiliyor. Her gün değilde bir gün ara vererek kullan yağ bakımlarını.:KK34:

LadySubaru laktik asidi %40 lık aldım ben.buna göre tonik ölçüleri nasıl olmalı,yardımcı olur musun
Bir şişe lavanta suyuna %40'lık laktik asitin 3'te birini ekle tatlım eğer cildinde çok yanma hassasiyet oluşturmazsa bir miktar daha ekleyebilirsin. Kısaca aslında oran senin cildinin tepkisiyle orantılı olmalı:KK54:

mrblar herkese ilk önce gören cevaplayabilirmi ozon yağım bugün geldi su dolu bir kutu içinde suyu döksemmi dökmesemmi karar veremedim buzdolabına da koyamadım napsam ne etsem bilemedim. napim buzlukta mı dursun oda sıcaklığındamı . birde kullanımı haftada kaçgün acaba lütfen cevap.

mrblar herkese ilk önce gören cevaplayabilirmi ozon yağım bugün geldi su dolu bir kutu içinde suyu döksemmi dökmesemmi karar veremedim buzdolabına da koyamadım napsam ne etsem bilemedim. napim buzlukta mı dursun oda sıcaklığındamı . birde kullanımı haftada kaçgün acaba lütfen cevap.

canım sadece plastik kutudaki suyu dök ,sonra tekrar metal kutuyu plastik kutuya koy ve difrize kaldır bu işlemi çabuk yap ki ozonun yapısı bozulmasın canım :)

yardımlar için tşk ederim. az önce spor yaptım duş aldım ve ozon yağını yüzüme uyguladım . böyle yılaşık bişey viks gibi:) masaj yaptım 5 dk göz altıma ve kapağınada sürdüm ben. yanlız çok kötü kokuyor ilk olduğundanmı bilinmez ama az önce annem şu yorumu yaptı" evde çürümüş balık mı var acaba" hiç sesimi çıkarmadım sessizce güldüm ve ben koku alamıyorum dedim. :) ama alıyorum kızlar hemde buram buram ölmş hamsi kokusu alıyorum :KK52:

LadySubaru cilt konusunda bilgilerinden faydalanmak istiyorum ben de.
Bir sorum var.
Ben johnson and johnson'ın pişik kremini sürüyorum yüzüme gece yatarken.
Cildim çok kuru bu arada.
Ve sabahına yumuşacık oluyor yüzüm. Çok seviyorum bu kremi.
Ama bir yandan da yüzümde pullanma yapıyor gibi. :s
Bunun sebebi ne olabilir, fikrin var mı?
Bir de pişik kreminin zararı var mıdır yoksa istediğim gibi kullanabilir miyim? Bebek kremi sonuçta.

Laydicim merhabaa:KK3:
nasil gidiyo :) sen simdi bize çölde su gibi oldun o yüzden biraz fazla yükleniyoruz galiba kusura bakma ama yine bi sorum olucak:KK17:
bir magazan alisveris yaptim bana hediye olarak melisa dus yagi verdiler. acaba bunu ben dus haricinde kullanabilirmiyim? markasi Kneipp bu arada. yuzume buhar banyosu yaparken fln birkac damla damlatsam iyi gelir mi ki ?

ladysubaru benim de bir sorum daha var,müsait olduğunuzda cevaplarsanız çok sevinirim.
Ellerim ve ayaklarım çok kuru,bol su içiyorum bir sürü krem denedim scholl,duit
aynısefe yağını kullandım,shea butter kremi kullandım daha bir sürü krem vs.sürerken iyi ama sürmediğim ikici gün yine pul pul olup sertleşiyor.
Yaklaşık son altı aydır bu kuruluğu yaşıyorum,ne yapsam olmuyor,daha uzun ve hızlı etkili ne önerirsiniz acaba?

ladysubaru benim de bir sorum daha var,müsait olduğunuzda cevaplarsanız çok sevinirim.
aynısefe yağını kullandım,shea butter kremi kullandım daha bir sürü krem vs.sürerken iyi ama sürmediğim ikici gün yine pul pul olup sertleşiyor.
Yaklaşık son altı aydır bu kuruluğu yaşıyorum,ne yapsam olmuyor,daha uzun ve hızlı etkili ne önerirsiniz acaba?[/QUOTE

gliserin biraz su ve limonu karıştırıp ellere sürüldüğünde çok iyi geldiğini duymuştum....

yardımlar için tşk ederim. az önce spor yaptım duş aldım ve ozon yağını yüzüme uyguladım . böyle yılaşık bişey viks gibi:) masaj yaptım 5 dk göz altıma ve kapağınada sürdüm ben. yanlız çok kötü kokuyor ilk olduğundanmı bilinmez ama az önce annem şu yorumu yaptı" evde çürümüş balık mı var acaba" hiç sesimi çıkarmadım sessizce güldüm ve ben koku alamıyorum dedim. :) ama alıyorum kızlar hemde buram buram ölmş hamsi kokusu alıyorum :KK52:
:KK1::KK1:Alışırsın tatlım zamanla

LadySubaru cilt konusunda bilgilerinden faydalanmak istiyorum ben de.
Bir sorum var.
Ben johnson and johnson'ın pişik kremini sürüyorum yüzüme gece yatarken.
Cildim çok kuru bu arada.
Ve sabahına yumuşacık oluyor yüzüm. Çok seviyorum bu kremi.
Ama bir yandan da yüzümde pullanma yapıyor gibi. :s
Bunun sebebi ne olabilir, fikrin var mı?
Bir de pişik kreminin zararı var mıdır yoksa istediğim gibi kullanabilir miyim? Bebek kremi sonuçta.

Pişik kremlerinde çinko var tatlım belki cildin çinkoya tepki veriyor olabilir.
Bebek cildi sürekli gelişen yapıda, bizlerin cildi daha geç ve ağır yenileniyor bence tepkinin sebebi bu, kullanımını azalt ne olur ne olmaz:KK34:

Laydicim merhabaa:KK3:
nasil gidiyo :) sen simdi bize çölde su gibi oldun o yüzden biraz fazla yükleniyoruz galiba kusura bakma ama yine bi sorum olucak:KK17:
bir magazan alisveris yaptim bana hediye olarak melisa dus yagi verdiler. acaba bunu ben dus haricinde kullanabilirmiyim? markasi Kneipp bu arada. yuzume buhar banyosu yaparken fln birkac damla damlatsam iyi gelir mi ki ?

:KK3: Tatlım merhaba zaten ismimde serap Serap ne güzel oldu o zaman:KK1::KK1:
Yüzüne buhar banyosu yapmamalısın bence gözenekleri gereksiz yere genişletiyor ve alışkanlık geliştirdikçe cilt esnekliğini kaybediyor gözeneklerde genişlemeler başlıyor.:KK34:

Yaklaşık son altı aydır bu kuruluğu yaşıyorum,ne yapsam olmuyor,daha uzun ve hızlı etkili ne önerirsiniz acaba?

Shea butter ı düzenli kullanmanı öneririm, her gün kullanmalısın ki cildin kurumasın. Demek ciltte nem kaybı var. Bir gün kullanayım mucize olsun diye ürün araştırmak yanlış olur:KK34:
Melisa kremine e vitamini ekle ayrıca, gün içinde ihtiyaç duydukça ellerine ve ayaklarına uygula.

:KK1::KK1:Alışırsın tatlım zamanla
Pişik kremlerinde çinko var tatlım belki cildin çinkoya tepki veriyor olabilir.
Bebek cildi sürekli gelişen yapıda, bizlerin cildi daha geç ve ağır yenileniyor bence tepkinin sebebi bu, kullanımını azalt ne olur ne olmaz:KK34:

Dün gece yine sürüp uyudum. Bu sabah öyle bir problem olmadı.
Alıştı galiba cildim.
Zaten gün içinde sürüyordum önceden birkaç kez, şimdi sadece yatınca uyguluyorum.
Yani birkaç gündür öyle.
O yüzden düzeldi sanırım. :)

X