Benim nar çekirdeği ve pirinç kepeği yarıya inince karıştırmayı düşünüyorum ama hala yarıya inmedi.
Ben de sabah kalktığımda cildime dokunuyorum yumuşacık pürüzsüz oluyor. Özellikle toniği kullandıktan sonra daha pürüzsüzleşti. Ben yüzümü gülsuyuyla toniklemeye başladığımdan beri çillerimin görünümü daha azaldı ama yazın artıyor. Lady Subaru'nun arkadaşının kırışıklıklarına iyi gelmiş ama ben hindistan cevizini yüzüme kullanmadım daha, ona yer kalmadı. Saçımı yumuşacık yaptığına göre cildimi de yumuşacık yapar. Göz altına ve alnıma macadamia tüm yüzüme de pirinç kepeği ve nar çekirdeğini sürüyorum.
Ozon yağını 1-2 gün, pirinç ve nar'ı 1 gün o şekilde kullanıyorum, dediğin gibi, düzenli kullanmamız gerekiyor ki etkisini görelim. Tabii ki sabahları güneş koruyucumu kullanıyorum, gün içinde ihtiyaç duydukça fesleğen kremiyle nemlendiriyorum, önümüzdeki yaz çok çoğalmaz herhalde çillerim ama ben çillerimin birazı kalsın istiyorum.
Ben yüzüme yağları sürerken fazla masaj yapamıyorum, biraz hassaslaşıyor, sanki ellerimde iğne var gibi batıyor, özellikle ozon yağını sürerken. Cilt tipimden kaynaklanıyor galiba.