-
- Konu Sahibi LadySubaru
Canım ne kadar az karıştırılmış ürün o kadar iyidir, ilk mesajımda yazmıştım ne ürünlere ne paralar döktük, ne çok anti aging krem ürünleri gördük.
Kremlerin içine bir sürü yağ ve vitamin karıştırılmasından hoşlanmıyorum. Hele hele aktarların her önerdiğini kullanmak ne derece doğru ki:44:
Neticede amaç cildi yağlandırmadan nemlendirip bakımını yapmak, içeriğini ve kullanım süresini benim ayarladığım bir ürünü kullanmak daha sağlıklı bence.
Hele hele iyi bir süre kullanmadan cildin tepkisini görmeden erken önermen pek doğru değil, cildini yağlandırırsa doğru ürün değildir dene bakalım haberlerini bekliyoruz
ben çok şey yaptım hiç biri sürekli netice vermedi.bir ara akneler oluştu yüzümde doktor doktor gezdim.yine sonuç alamadım.onu bunu şunu kullan derken kafam karışmış vaziyette.kusura bakma onun için sordum oyle.gözenekler,hafif sivilceler ve hafif lekeler,nemsiz ama yağlı his deli edecek beni.yüzü düzgün ve bakımlı birini görünce imreniyorum valla
cnm ben aldım bence bekleyin nasıl olsa ben kullanacammm
ben cuma günü gidip yağları alıcamda almadan sana bi sorayım dedimbu hodan yağını neden 3 kapak koyuyoruz yani faydası ne onu kaçırdım ben bide sivilce çıkmasını engelleyecek bi yağ varmı bildiğin gitmişken onuda alayım son olarak da pirinç kepeği yağı mı alayım buğday yağı mı yoksa ikisinide mi alayım
kafam o kadar karışıkki ne yapacağımı şaşırmış durumdayım wichy aldım derdime derman olsun diye ama yok hala çıkıyo sivilce cildim hala yağlı verdiğim paraya acıdımböyle küçük küçük kabarcık gibi görünüyo yağlı düzensiz senin çözümü deniycem son kez artık buda yaramazsa napcam bilmiyorum sen pirinç kepeği yağını kullanmaya başlamadın galiba buğdaydan olumlu sonuç alamadın mı yoksa daha etkili diye mi değiştiriyosun :44:
üşenmeden 25 sayfayı okudum... herkesin sorularına tek tek cevap vermişsin gerçekten takdir ederim canım... böyle yararlı bilgileri hem bizimle paylaşıp hem de bıkmadan usanmadan cevap yazman çok hoş öncelikle teşekkür ederim... ben de gözenekli bi cilde sahibim... fondöten kullandığım sürelerde gözenekler artmıştı... artık fondöten de kullanmıyorum uzun süredir ama gözenekler var hala... kalıtsal maalesef ve sigara kullandığım için (maalesef) gözeneklerim daha da büyüyo... ne kadar bakıma başlasam da 2 3 gün yapıp 4. gün bırakıyorum... ama b u sefer kararlıyım bu sefer düzeni bozmadan yapıcam... şimdi ilk başladığımzda bu küre 7 gün boyunca her gece yağ karışımını her sabah krem karışımını sürmek zararlı olur mu... yoksa gün aşırı mı yapmak daha faydalı olur?
İyide güzelim forumda pirinç suyu ile yapılan bu uygulamalar zaten var sonuçları hep geçici
Pirincin dışındaki nişastayla pirinç kepeği yağı bir mi hiç
İyide güzelim forumda pirinç suyu ile yapılan bu uygulamalar zaten var sonuçları hep geçici
canım ben pirinç suyunu pirinç kepeği yağıyla kıyaslama yapmadımki formda yeniyimde daha önce paylaşılanların hepsini görmedim muhakkak paylaşılmıştır ben başka bi formda gördümde evde de hazırda pirinç suyu vardı hemen denemek ve paylaşmak istedim yüzüm gerildi ve biraz beklettikten sonra yıkadım pırıl pırıl oldu tabi sonucun kalıcı yada geçici olduğu hakkında net bi bilgim yok sen pirinç kepeği yağına başlıcağını yazmıştın haberlerini bekliyorum
anladım canım internet sitesi var doakozmetik diye ordan mı alıyosun ? gerçekten güveniyosan doa markasına bende ordan alayım
okudum ve vayy beee sen neymişsin doa dedimherkes çok memnun kalmış sana şimdiden duacı olmaya başladım canım senin başlığını okumasam doayı falan bulamıycaktım nerden nereye dimi hemen kükürtlü sabunla şampuan sipariş ettim yağlarıda nişandan sonra sipariş etcem hemen
ben yürüyüş bandında yürüyüş yapıyorum ee haliylede terliyorum bu ter gözümün altı ve burnumun yanını tahriş ediyo sürekli havluyla kuruluyorum bastırmadan ama kızarıklık geçmiyo bunun için bi fikrin varmı terlemezsem sorun yok
merhabalarr
benimde süreli sivilce sorunum vardı,diğer bölümde bi su tarifi varya,sivilcelerime bu suyla veda ettim diye,o sudan yaptırdım
1 aydır kullanıyorum sivilce çıkmıyor artık,nemlendirici ihtiyacım vardı,hepsi sivilce yapıyor kremler,akşam senin önerdiğin
kremleri aldm vitaminide aldım küçük bi kavanozda karıştırdım,sürdüm,yumuşacık oldu,bide kokusu çok hoşuma gitti
sabahta sürdüm inş.sivilce yapmaz,yağlarıda biraz zaman geçtikten sonra alıcam önce buna bi alışsın cildim,çok teşekkürler canım
iler ki günlerde haber veririm kremle ilgili:)
cnm ben aldım bence bekleyin nasıl olsa ben kullanacammm