Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
ben çok şey yaptım hiç biri sürekli netice vermedi.bir ara akneler oluştu yüzümde doktor doktor gezdim.yine sonuç alamadım.onu bunu şunu kullan derken kafam karışmış vaziyette.kusura bakma onun için sordum oyle.gözenekler,hafif sivilceler ve hafif lekeler,nemsiz ama yağlı his deli edecek beni.yüzü düzgün ve bakımlı birini görünce imreniyorum valla

aşk olsun cnmm ilk msjını okudum ama mecitiefendi markasından şüphem yok yaşıma uygun diye almak istedim cildimin durumu anlattım zaten olgun ciltler sormak isteyene aktarmak istedim tabi haber vermez miyim bugünden beri kullanmaya başlıyorummm bakalımm

Canım yaptığım karışım amacına ulaştı nemlendirici sorununu çözecek, yağlı salınımını dengelemen içinde kil maskesi yapmalısın öyle surat asmak üzülmekle olmaz

ben cuma günü gidip yağları alıcamda almadan sana bi sorayım dedim bu hodan yağını neden 3 kapak koyuyoruz yani faydası ne onu kaçırdım ben bide sivilce çıkmasını engelleyecek bi yağ varmı bildiğin gitmişken onuda alayım son olarak da pirinç kepeği yağı mı alayım buğday yağı mı yoksa ikisinide mi alayım

Hodan cilde dolgunluk gerginlik veriyor güzelim, çay ağacı yağı civilce oluşumunu engeller diye biliyorum ama nemli bakımlı sebum salgısı kontrol altında olan ciltte zaten sivilce olmaz bunun için kil maskesi en güzeli ve bol meyve sebze ye, su içmeyi ihmal etme
Pirinç kepeği yağı buğday yağından daha üstün pirinç kepeği almalısın bence, tabi yine karar senin

Son düzenleme:
kafam o kadar karışıkki ne yapacağımı şaşırmış durumdayım wichy aldım derdime derman olsun diye ama yok hala çıkıyo sivilce cildim hala yağlı verdiğim paraya acıdım böyle küçük küçük kabarcık gibi görünüyo yağlı düzensiz senin çözümü deniycem son kez artık buda yaramazsa napcam bilmiyorum sen pirinç kepeği yağını kullanmaya başlamadın galiba buğdaydan olumlu sonuç alamadın mı yoksa daha etkili diye mi değiştiriyosun :44:

üşenmeden 25 sayfayı okudum... herkesin sorularına tek tek cevap vermişsin gerçekten takdir ederim canım... böyle yararlı bilgileri hem bizimle paylaşıp hem de bıkmadan usanmadan cevap yazman çok hoş öncelikle teşekkür ederim... ben de gözenekli bi cilde sahibim... fondöten kullandığım sürelerde gözenekler artmıştı... artık fondöten de kullanmıyorum uzun süredir ama gözenekler var hala... kalıtsal maalesef ve sigara kullandığım için (maalesef) gözeneklerim daha da büyüyo... ne kadar bakıma başlasam da 2 3 gün yapıp 4. gün bırakıyorum... ama b u sefer kararlıyım bu sefer düzeni bozmadan yapıcam... şimdi ilk başladığımzda bu küre 7 gün boyunca her gece yağ karışımını her sabah krem karışımını sürmek zararlı olur mu... yoksa gün aşırı mı yapmak daha faydalı olur?

Wichy tam facia canım bana da hiç iyi gelmedi aksine cildimi daha kötü duruma getirdi sana önerim doa'nın kükürtlü sabunu ve süt bal sabunu ile dönüşümlü yıka yüzünü kil maskesiyle ve yağ karışımı ilede dengele.
Nemlendirici olmasa olmaz mutlaka kullanmalısın.
Pirinç kepeği yağım şu an kargoda bana doğru geliyor
Yağ karışımım bitmek üzere en fazla 2 kullanımlık var, buğday yağı ve pirinç kepeği yağının içerik analizlerini karşılaştırınca pirinç kepeği yağı daha üstün, etkili geldi bu yüzden pirinç kepeği yağını kullanıp buğdayı çıkartma kararı aldım

Esas ben teşekkür ederim canım üşenmeden okuduğun için
Kil maskesi gözeneklerini toparlayacaktır ve acilen nemlendirici yap düzenli kullanmaya başla maalesef bende sigara kullanıyorum
Cildine istikrarlı bakmalısın ki fayda görebilesin, meyve yemeyi ve düzenli bir miktar su içmeyide ihmal etme lütfen artık bırakmak yok
Dediğin gibi kür şeklinde cildini alıştır sonra haftada 2-3 geceye düşür yağ karışımını, gündüzleri sürmeni önermiyorum ciltte renk değişimine sebep olabilir tamda güneş ışınları kuvvetlenmişken hele
Nemlendiricini sabah yüzünü yıkayıp uygulayabilirsin sorun olmaz, yağ bakımı yapmadığın gecelerde de cildini yıkar sürüp yatarsın

anladım canım internet sitesi var doakozmetik diye ordan mı alıyosun ? gerçekten güveniyosan doa markasına bende ordan alayım

İyide güzelim forumda pirinç suyu ile yapılan bu uygulamalar zaten var sonuçları hep geçici
Pirincin dışındaki nişastayla pirinç kepeği yağı bir mi hiç

canım ben pirinç suyunu prinç kepeği yağı ile kıyaslamadımki bugün gezinirken gördümde paylaşmak istedim formda yeniyim oyüzden daha önce paylaşılanları görmedim muhakkak paylaşılmıştır sen pirinç kepeği yağına başlıcaksın ya haberlerini bekliyorum

İyide güzelim forumda pirinç suyu ile yapılan bu uygulamalar zaten var sonuçları hep geçici

canım ben pirinç suyunu prinç kepeği yağı ile kıyaslamadımki bugün gezinirken gördümde paylaşmak istedim formda yeniyim oyüzden daha önce paylaşılanları görmedim muhakkak paylaşılmıştır sen pirinç kepeği yağına başlıcaksın ya haberlerini bekliyorum

canım ben pirinç suyunu pirinç kepeği yağıyla kıyaslama yapmadımki formda yeniyimde daha önce paylaşılanların hepsini görmedim muhakkak paylaşılmıştır ben başka bi formda gördümde evde de hazırda pirinç suyu vardı hemen denemek ve paylaşmak istedim yüzüm gerildi ve biraz beklettikten sonra yıkadım pırıl pırıl oldu tabi sonucun kalıcı yada geçici olduğu hakkında net bi bilgim yok sen pirinç kepeği yağına başlıcağını yazmıştın haberlerini bekliyorum

Tamam canım onlarla kafanızı karıştırmayın ha tabi denemeyin diyememde, sonuçtan haberdar edeceğim

anladım canım internet sitesi var doakozmetik diye ordan mı alıyosun ? gerçekten güveniyosan doa markasına bende ordan alayım

Evet canım oradan alıyoruz, forumda başlığıda var diğer arkadaşlarında memnuniyetlerini oradan da okuyabilirsin

okudum ve vayy beee sen neymişsin doa dedim herkes çok memnun kalmış sana şimdiden duacı olmaya başladım canım senin başlığını okumasam doayı falan bulamıycaktım nerden nereye dimi hemen kükürtlü sabunla şampuan sipariş ettim yağlarıda nişandan sonra sipariş etcem hemen

Canım hazır sipariş vermişsin pirinç kepeği yağınıda al merak etme cildine sıkıntı yaratmaz soyucu ilaç değil yada asit değil neticede, dediğim gibi düzenli nemlendirici de kullanmayı ihmal etme

ben yürüyüş bandında yürüyüş yapıyorum ee haliylede terliyorum bu ter gözümün altı ve burnumun yanını tahriş ediyo sürekli havluyla kuruluyorum bastırmadan ama kızarıklık geçmiyo bunun için bi fikrin varmı terlemezsem sorun yok

merhabalarr

benimde süreli sivilce sorunum vardı,diğer bölümde bi su tarifi varya,sivilcelerime bu suyla veda ettim diye,o sudan yaptırdım
1 aydır kullanıyorum sivilce çıkmıyor artık,nemlendirici ihtiyacım vardı,hepsi sivilce yapıyor kremler,akşam senin önerdiğin
kremleri aldm vitaminide aldım küçük bi kavanozda karıştırdım,sürdüm,yumuşacık oldu,bide kokusu çok hoşuma gitti
sabahta sürdüm inş.sivilce yapmaz,yağlarıda biraz zaman geçtikten sonra alıcam önce buna bi alışsın cildim,çok teşekkürler canım
iler ki günlerde haber veririm kremle ilgili:)

Maalesef tahrişten bahsediyorsunuz, silmek yerine kompres yapın terinizi havluya emdirin önerim bu olabilir

Merak etme tatlım hiçbirimizde sivilce sorunu oluşturmadı içine 2-3 damla gül yağıda öneririm iyice güzelleşiyor kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…