Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkamdan konusma lan, aha geldimlülülülülülüaksi garı ne diyon be .öğğğkkk ahhh burda olaydın daha neler yapardım ben sana ya=)
gözün aydin danam,3 ay bayakalicakmis,eh sen nazillide kalirsin hep gari:içelim:kankaa kardeşimm geliyor bu gün yurtdışındann
sürpriz yapacakmış banaa ama benn açığını yakaladımm tıpkıı incitanem gibii muhahahahaha
yarın türkiyedelerr çok özledimm bebeğimiii 2 yıldır görmüyordumm 3 aya yakın kalacakmışş onunlaa dertleşmek için sabırsızlanıyorumm
kardeşimm gelcek dişlii okusu gelcekk süfü okusude gelcekkk varmıı bendenn mutlusuu beaaaaaaaaaaaa
burdayim hülyam,ŞenizErken değil mi la? Süpürgeli cadı nirelerde, görünmüyo?
ule degistirsen nolcek degisdirmesen nolcekşakkıdısüfüyü bilmiyemm en sonn telde konuştuydukk dün mü neydii
ya bu aradaa ben nie simileyy yapamıyomm yazı rengimi biçimimii değişemiyomm
gözek ne diyem bacım eğer kazanırsamkankalarr sınavımm ii geçtii bakalımm ne olacakk şaka maka odtüyü kazanırmışımm muhahaha dişlii kankasıı sana telde bahsettiğim bi soru vardıı hani attımm dediğimm tutmuş laa pembe dizi seyretmeninn faydası muhahahaha
kankaa kardeşimm geliyor bu gün yurtdışındann
sürpriz yapacakmış banaa ama benn açığını yakaladımm tıpkıı incitanem gibii muhahahahaha
yarın türkiyedelerr çok özledimm bebeğimiii 2 yıldır görmüyordumm 3 aya yakın kalacakmışş onunlaa dertleşmek için sabırsızlanıyorumm
kardeşimm gelcek dişlii okusu gelcekk süfü okusude gelcekkk varmıı bendenn mutlusuu beaaaaaaaaaaaa
uff bu sıcakta kürk gydık bee:roflol:
smh hemso bebe nasıl zemuszemus
süprüş la saol sana profıl msjı atamadım:umursamaz:
sizi zengün gacılar siziuff bu sıcakta kürk gydık bee:roflol:
smh hemso bebe nasıl zemuszemus
zengin gadunun hali kürkünden belli oliylülülülülülü
klimasi da var mi kürkün icinde:roflol:
sizi zengün gacılar sizi
hayrına biride baa alsakaydirigubbakcemile3
bebiş inşallah iyidir bebnkim
sen nasılsın yaa
iş yerinde neden kestiler k.k yı kim gördü ne dedi:sinifsinif:
muhahha
:roflol::roflol::roflol:
ağzına sağlık bebekim
kankalarr sınavımm ii geçtii bakalımm ne olacakk şaka maka odtüyü kazanırmışımm muhahaha dişlii kankasıı sana telde bahsettiğim bi soru vardıı hani attımm dediğimm tutmuş laa pembe dizi seyretmeninn faydası muhahahaha
kankaa kardeşimm geliyor bu gün yurtdışındann
nan gıdın bee bu sıcakta piştım bu kürkle:roflol:
hee sız gormezsınız ama ben burdayım böle bı avantajıda var hee
burdayım ama gorunmez oldum:1ninca: