Gözek yine hortladı

aman isyerimde neti yasaklad1lar moralim bozuk is ar1yom:nazar:
gözekte b1 tek dogum gununu demis kacmis gecms dgum günün kutlu ossun cnm benim offffff moralim bozuk iss iss iss ar1yom

aman isyerimde neti yasaklad1lar moralim bozuk is ar1yom:nazar:
gözekte b1 tek dogum gununu demis kacmis gecms dgum günün kutlu ossun cnm benim offffff moralim bozuk iss iss iss ar1yom

bu ıssızlıkte ıs mı bırakılır nan..:eek:lmaz:
otur oturdugun yerde..:umursamaz:

Olum nerelerdesiniz ya...

Bu kadar da olmaz be mafoldumbenmafoldumben

bız buralardayız da sen goremıyon herhalde bacım:dilcikar:

sen benim yasadigim bi tanesine katlanamazs1n bee ne d1on hem her yer is dolu merak etme is yok laf sadece bahane du sen b1 haber bekliyom olsunda

yok ya sizde heee ne alaka benim parami versin ssk parami 6 aydr alm1yom versin bagrmas1n hakaret olmasin kalirim ama sorun net deil belki gittim yerdede olmas alla alla

ben geldim ne yapıyonuz.....iş istiyene hayırlı işler...........eş istiyene hayırlı eşler.........
amain banada........
dishe....canısı ne yaptın taşınma telaşı başladımı..........

napıyonuz nan burda öğkk midem çok fena 21 gündür ya yediklerime dikkat ediyorum sık sık ve az yağsız gazsız nayır yine fayda etmiyor zeynoda mahvolmuştum sanırım bu da kız aynı belirtiler =)yaz temizliğim bitti şükür ama bende bittim dün bütün gün dinlendim .bu sabahta ada parka kahvaltıya gittik yeni geldik .keyfim yerinde anlıycanız =)siz ne yaptınız huuuuuuuu öğkkk=(

He kör oldum zannımca :gitme:
he kör olursun tabe, ask saraosu neyin deyilir emme ossun nan, sen kör olmecende kim olcekşakkıdışakkıdı
yok ya sizde heee ne alaka benim parami versin ssk parami 6 aydr alm1yom versin bagrmas1n hakaret olmasin kalirim ama sorun net deil belki gittim yerdede olmas alla alla
cakaydin agzina ikidene ya:nazar:
ben geldim ne yapıyonuz.....iş istiyene hayırlı işler...........eş istiyene hayırlı eşler.........
amain banada........
dishe....canısı ne yaptın taşınma telaşı başladımı..........

amin amin amin:Saruboceq:

yaa daha neler neler yol paras1n1 bilem 3 y1ld1r cepten veriyomm daha anlatmayim icim karardi
ana baska is ara one öle be:eek:lmaz:
napıyonuz nan burda öğkk midem çok fena 21 gündür ya yediklerime dikkat ediyorum sık sık ve az yağsız gazsız nayır yine fayda etmiyor zeynoda mahvolmuştum sanırım bu da kız aynı belirtiler =)yaz temizliğim bitti şükür ama bende bittim dün bütün gün dinlendim .bu sabahta ada parka kahvaltıya gittik yeni geldik .keyfim yerinde anlıycanız =)siz ne yaptınız huuuuuuuu öğkkk=(

iyk uyk deyip bizim midemizi ne kaldiriyon beyasakkelime

kankalarr sınavımm ii geçtii bakalımm ne olacakk şaka maka odtüyü kazanırmışımm muhahaha dişlii kankasıı sana telde bahsettiğim bi soru vardıı hani attımm dediğimm tutmuş laa pembe dizi seyretmeninn faydası muhahahaha

kankaa kardeşimm geliyor bu gün yurtdışındann
sürpriz yapacakmış banaa ama benn açığını yakaladımm tıpkıı incitanem gibii muhahahahaha
yarın türkiyedelerr çok özledimm bebeğimiii 2 yıldır görmüyordumm 3 aya yakın kalacakmışş onunlaa dertleşmek için sabırsızlanıyorumm
kardeşimm gelcek dişlii okusu gelcekk süfü okusude gelcekkk varmıı bendenn mutlusuu beaaaaaaaaaaaa

X