- 11 Ocak 2009
- 10.682
- 4
- 40
aman isyerimde neti yasaklad1lar moralim bozuk is ar1yom
gözekte b1 tek dogum gununu demis kacmis gecms dgum günün kutlu ossun cnm benim offffff moralim bozuk iss iss iss ar1yom
Olum nerelerdesiniz ya...
Bu kadar da olmaz be mafoldumbenmafoldumben
yok ya sizde heee ne alaka benim parami versin ssk parami 6 aydr alm1yom versin bagrmas1n hakaret olmasin kalirim ama sorun net deil belki gittim yerdede olmas alla alla
he kör olursun tabe, ask saraosu neyin deyilir emme ossun nan, sen kör olmecende kim olcekşakkıdışakkıdıHe kör oldum zannımca :gitme:
cakaydin agzina ikidene yayok ya sizde heee ne alaka benim parami versin ssk parami 6 aydr alm1yom versin bagrmas1n hakaret olmasin kalirim ama sorun net deil belki gittim yerdede olmas alla alla
ben geldim ne yapıyonuz.....iş istiyene hayırlı işler...........eş istiyene hayırlı eşler.........
amain banada........
dishe....canısı ne yaptın taşınma telaşı başladımı..........
ana baska is ara one öle beyaa daha neler neler yol paras1n1 bilem 3 y1ld1r cepten veriyomm daha anlatmayim icim karardi
napıyonuz nan burda öğkk midem çok fena 21 gündür ya yediklerime dikkat ediyorum sık sık ve az yağsız gazsız nayır yine fayda etmiyor zeynoda mahvolmuştum sanırım bu da kız aynı belirtiler =)yaz temizliğim bitti şükür ama bende bittim dün bütün gün dinlendim .bu sabahta ada parka kahvaltıya gittik yeni geldik .keyfim yerinde anlıycanız =)siz ne yaptınız huuuuuuuu öğkkk=(