Gözek yine hortladı

napayim o kadar agladin msn de illa gel deye

sen giderken ben gelirim-tatlicadiarzu-şakkıdı

ahanda depık geldıdelikafadulden
laa ben sana neden gel dedım ole mıkı fılmı ızlıon ruhsal cokuntuye ugrucan bıgun dıe..yasakkelime:roflol:

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Dishe, berenber, CASMİN+, duyguçıkmazı+, Gözek+, mune, SÜPÜRGE+

kanka kım bu mısafır şakkıdı

he tanıdım senı....kastı yapılıyor....
annelrının karnından evlı cıkanlar geyıgı olsun barıme........ben rekora kosuyorum kıssslar.......
heç bu saatte kk da kalmadımdı.da...........

dıorum sana dogru yoldasın dıedelikafadulden

kıs dishee jandarma gibisin valla haa:1rolleyes:delikafadulden

:enbuyukkk:arada bır mune gelıp gıdıyor........tırs tırs tırs...zatı uyarılıyım....
:jeyyar::jeyyar:

kızlar bu arada bugün topikte turplu suyla saç uzatmayı okudum içine yumurta sarısı sürüp uyguladım anam yumurta kokusu saçımdan çıkmıyoklava:

yok canım bu benim bambusiyle aramızda bir laftır apla yani öyle olduğun için demedim
ama bak ben sana bişeydiyim aplam biz 30 yaşımıza geldiğimizde 40 değil yirmi beş gösteren evli ve çocuklu bayanlar olucaz bak çok bekar kalma sonra sen 30 yaşına geldiğinde yaşını gösteren ve daha çocuk dğurma eylemine yeni başlamış bir bacu olursun ki geç yaşta anne olmak zahmeti daha zordur gençken insan daha dirençli oluyor çocuğa karşı ve daha az yıpranıyor bence ...aplam bak 22 sin an fazla 24 olmadi 25 pilemedun 26 ti garanti evlenmelusun ne demiş atalarumuz işleyen demir ışıldar :roflol:

:roflol:
laa sımdı bu yazıdan sonra onune cıkan ılk erkekle evlenırse suclusu sensın haakaydirigubbakcemile3

10 dk cay ve ihtiyac molasi veriyom, dagilin ule :icecream:

kızlar bu arada bugün topikte turplu suyla saç uzatmayı okudum içine yumurta sarısı sürüp uyguladım anam yumurta kokusu saçımdan çıkmıyoklava:

bı surede kremle bekletseydın..:sm_confused:

kanka nabıon yaa sesın cıkmıo :mymeka:

olurmu hiç sız koca gahrı cekeceksınız kaynan ..cocuk sıkıntısı ...bunların arasında telef olucaksınız be kuşum...
bende genc kız edasıyla doluşecem aranızda....
ne yapalım koca bulursak bebegıde yaparız koca yoksa teknolojı gelıstı...
bankadan alırım artık...anladınız sız onıııııııııı:jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…