napayim o kadar agladin msn de illa gel deye
sen giderken ben gelirim-tatlicadiarzu-şakkıdı
benim laa kocamm olcakk deel yaa
he tanıdım senı....kastı yapılıyor....
annelrının karnından evlı cıkanlar geyıgı olsun barıme........ben rekora kosuyorum kıssslar.......
heç bu saatte kk da kalmadımdı.da...........
spup yazdıklarımı okumadı kesın..
hala depık gelmedı o yandan :roflol:
ya heralde kocan degıl...ama kardes olur...gorumce olur......:mymeka:
kıs dishee jandarma gibisin valla haa:1rolleyes:delikafadulden
ablamı ..ne ne ...duyduklarıma ınanamıyorum...ablamı............senağlamasenağlama
hamılesın ha...bebgını kucagına hayırlısıyla al oldumu...
sız dogurun bakıyım....:mymeka:
valla sız otuz yasınıza gelınce kırk gıbı goruneceksınız .....-tatlicadiarzu-ben hala yırmılı yaslarda olucam...hihoyyyt
tabı evlenıp dogurmassam..........:sm_cool::teytey::dance:
:enbuyukkk:arada bır mune gelıp gıdıyor........tırs tırs tırs...zatı uyarılıyım....
:jeyyar::jeyyar:
kocamdan bulastı sanırsam:asigim:delikafadulden
yok canım bu benim bambusiyle aramızda bir laftır apla yani öyle olduğun için demedim
ama bak ben sana bişeydiyim aplam biz 30 yaşımıza geldiğimizde 40 değil yirmi beş gösteren evli ve çocuklu bayanlar olucaz bak çok bekar kalma sonra sen 30 yaşına geldiğinde yaşını gösteren ve daha çocuk dğurma eylemine yeni başlamış bir bacu olursun ki geç yaşta anne olmak zahmeti daha zordur gençken insan daha dirençli oluyor çocuğa karşı ve daha az yıpranıyor bence ...aplam bak 22 sin an fazla 24 olmadi 25 pilemedun 26 ti garanti evlenmelusun ne demiş atalarumuz işleyen demir ışıldar :roflol:
kızlar bu arada bugün topikte turplu suyla saç uzatmayı okudum içine yumurta sarısı sürüp uyguladım anam yumurta kokusu saçımdan çıkmıyoklava:
10 dk cay ve ihtiyac molasi veriyom, dagilin ule :icecream:
yok canım bu benim bambusiyle aramızda bir laftır apla yani öyle olduğun için demedim
ama bak ben sana bişeydiyim aplam biz 30 yaşımıza geldiğimizde 40 değil yirmi beş gösteren evli ve çocuklu bayanlar olucaz bak çok bekar kalma sonra sen 30 yaşına geldiğinde yaşını gösteren ve daha çocuk dğurma eylemine yeni başlamış bir bacu olursun ki geç yaşta anne olmak zahmeti daha zordur gençken insan daha dirençli oluyor çocuğa karşı ve daha az yıpranıyor bence ...aplam bak 22 sin an fazla 24 olmadi 25 pilemedun 26 ti garanti evlenmelusun ne demiş atalarumuz işleyen demir ışıldar :roflol: