Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 dk cay ve ihtiyac molasi veriyom, dagilin ule :icecream:
olurmu hiç sız koca gahrı cekeceksınız kaynan ..cocuk sıkıntısı ...bunların arasında telef olucaksınız be kuşum...
bende genc kız edasıyla doluşecem aranızda....
ne yapalım koca bulursak bebegıde yaparız koca yoksa teknolojı gelıstı...
bankadan alırım artık...anladınız sız onıııııııııı:jeyyar::jeyyar:
de get yav allah allah ihtiyacın neyse gider gel bizi ne dağıtıyon kıskanç garı:mymeka:
vallahi kızlar sohbete doyum olmuyor ama benim göz kapakları artık dayanmıyormirmirmirmir
ben yatar sizlere iyi gecelr hanım hanımcık sohbetler dilerim kendünüze iyi bakın
görüşmek dileğiyle
vallahi kızlar sohbete doyum olmuyor ama benim göz kapakları artık dayanmıyormirmirmirmir
ben yatar sizlere iyi gecelr hanım hanımcık sohbetler dilerim kendünüze iyi bakın
görüşmek dileğiyle
ıyı gecelerrrrrrrrrrrrr.....
canım ulkemızde yasak ya allahım tobe tobe ne dıyom ben bırı benı durdursun..............
cisim geldi la :mymeka:emme sey düskünüsün delikafaduldenıhtıyac derken
ah dertli duygu ah, bi everdiydik sizide:teselli:olurmu hiç sız koca gahrı cekeceksınız kaynan ..cocuk sıkıntısı ...bunların arasında telef olucaksınız be kuşum...
bende genc kız edasıyla doluşecem aranızda....
ne yapalım koca bulursak bebegıde yaparız koca yoksa teknolojı gelıstı...
bankadan alırım artık...anladınız sız onıııııııııı
de get yav allah allah ihtiyacın neyse gider gel bizi ne dağıtıyon kıskanç garı
su 2 mesaji okuyunca senin anormal oldugun cok belli oluyo casmin ya:teselli:bu arada hoş geldin güle güle süpüşüm
laa en kıdemlii benimm
içinizdee
munedenn tırssamm ben tırsarımm
munemm benii çimleree çişş ederkenn görürsee banlıycakkk siz etmenn sizidee banlamasınn
duyguu yasaklarr çignenmek içindirr yeavrii
bendekii yumurtalıkk bankadann faizlee alsan
kredi çeksenn çek senettee yapsann tutmazz bacımmm
dishe duygu berenber gözek süpüş casmin hepinize iyi gecelr görüşmek üzere
dişli ağlama kıs ben artık kovalasan gitmem bırdandelikafadulden