kız çok pahalı valla ben tee eskiden parasız kalıp sattıydım kitaplarımdan bisürü. şimdi alamıyom valla eskileri bi daha bidaha okuyom.yada sahaf arkadaş bulcan muhabbet ederkene bikaç tane hacılıcan benim gibi. sonra gidip değişçen yenileriyle :jeyyar:sen yeme zati adam yesin yeter, bizde kitaplamizi alalim, pahali diye kitap almiyoz zati-tatlicadiarzu-
he valla ben daha tiksindiydim bide tipsiz ki sorma tek diyebildiğim şu olmuştu: amca siz manyakmısınız?:1shok:ayyy zapuk herüf amanın tiskindim valla saç bıyık boyatmış delünün zoruna bak...ıyyhhhh
vallahi seldacım o takıklık bendede vardı önceleri bende bir kütüphane kartı edindiydim beleş beleş okuyordum sonra ne oldu dirsen evlendim pisinkolojim bozuldu ara virdim sonra düzelsin diye bozuk yirlerim yine kendimi kitaplara virdim sonra zıpalarım oldu yine ara zonra ine başla derken bir türlü istikrar sağlayamadım ahhh o eski günler rüzgar gibi geçti yi okurken ışık gözlerimi deleri zabanan işe gidecem saat olmuş gecenin üçü ben hala kıpkırmıı gözlerle uykuya direniyom... zati sonunda ne oldu bilinmi miyop oldum çıktım evelallahın izniynen
eeweeeett işte maydonoz ..
saygıyla eğiliyorum a.s.