Gözek yine hortladı

ayyy zapuk herüf amanın tiskindim valla saç bıyık boyatmış delünün zoruna bak...ıyyhhhh

vallahi seldacım o takıklık bendede vardı önceleri bende bir kütüphane kartı edindiydim beleş beleş okuyordum sonra ne oldu dirsen evlendim pisinkolojim bozuldu ara virdim sonra düzelsin diye bozuk yirlerim yine kendimi kitaplara virdim sonra zıpalarım oldu yine ara zonra ine başla derken bir türlü istikrar sağlayamadım ahhh o eski günler rüzgar gibi geçti yi okurken ışık gözlerimi deleri zabanan işe gidecem saat olmuş gecenin üçü ben hala kıpkırmıı gözlerle uykuya direniyom... zati sonunda ne oldu bilinmi miyop oldum çıktım evelallahın izniynen

sen yeme zati adam yesin yeter, bizde kitaplamizi alalim, pahali diye kitap almiyoz zati-tatlicadiarzu-
kız çok pahalı valla ben tee eskiden parasız kalıp sattıydım kitaplarımdan bisürü. şimdi alamıyom valla eskileri bi daha bidaha okuyom.yada sahaf arkadaş bulcan muhabbet ederkene bikaç tane hacılıcan benim gibi. sonra gidip değişçen yenileriyle :jeyyar:
ayyy zapuk herüf amanın tiskindim valla saç bıyık boyatmış delünün zoruna bak...ıyyhhhh
he valla ben daha tiksindiydim bide tipsiz ki sorma tek diyebildiğim şu olmuştu: amca siz manyakmısınız?:1shok:
bide lütfetti pastada yiyebilirmişik peehh bende tav olcağıdım bi pastaya :dilcikar:
pastane de manolya pastanesi :roflol:

evet kitaplar oldukça pahalı malum krizde var vallahi kitap felan diyemiyorum herüf dellenir delikafadulden

kız insan işsiz güçsüzlükten böle hastalıklar ediniyo. depremden sonra prefabrik konutlarda yaşadık. sıkıntıdan iyice manyak olmuştum bi göz odada. napiim sabah başlıyodum gece olana kadar bitiriyodum .öyle böyle hastalık gibi işte. hiç bişi bulamazsan ilaç prespektüsü okurum öyle bi manyağım işte..-tatlicadiarzu-
bak mesela şimdiki banyo kitabım: cüneyt özdemir düş sesi.. iyi gidiyo ...
benimde veletlerim olsa böyle hastalıklarım olmasa..

olur olurrr senin veletlerinde olur.. vallahi hayatım onlara odaklı durumda daha küçükler büyük 6 küçük 1,5 yaşında... napalım vallahi bazen işten güçten onların peşinde koşmaktan saçlarımı tarayamadığım oluyor allahtan öyle bonus kafa felan değilimde fark edilmiyor...delikafadulden

prospektüs olayına gelince oda ayrı bir hastalık.. ama kitap çok iyi bir ilaç yaa yaraları say say bitmez kendimeden örnek vereyim kelime haznem mükemmele yakın durumda hayal gücü zati genişti şimdi ucu bucağı yokkaydirigubbakcemile3 harika kafa boşaltıyo ve dinlendiriyo... ve her konuda söylenecek bir lafın mutlaka oluyor... yani iyi yertişmiş bir maydonoz oluyorsun kaydirigubbakcemile3

nazarboncuğum canım sanada iyi geceler. arada görmemişim geh öpçem Şeniz

boncuk laa ne kaç topik geiyon sen orayada ayzdık 10 dak. sonra geldi cevabın bırdada yoksun arada nirdesin beaaa

mavice annem sigarayı bıraktı. salonda içirmiyo . evin diğer odalarında net çekmiyo. ben zivtlenmeye gidiyom. ..ne kaa zawallı bi insanım....
iyi yetişmiş maydonoz... bu kadar şık betimleme ..
öpüyorum anacım ya valla mutlu oldum zevk duydum Şeniz

sanada iyi gecelr cancazım bilakis ben mutlu oldum yapıştım sana bırakmam artıkın... gidem bende ziftlenem bir demutfakta eccük işim var sonrada zıbarır yatarım artıkın

boncukum sanada iyi gecelr bitanemmmm çok sessizsin bugün yaa

kız seninde hep dolu süprük paso tıkınıyon ha senin devirin yükseliyo akşama doğru 8.000 devir süpürüyon

ay bende kız nolcak bu halimiz
nisan mayıs ayları gevşer gönül yayları hesabı şakkıdı

mart ayındayız seldadelikafadulden
bu guduruklugumuz ondan heral

bambusı asadan bakma yukarı gel.
su dün gecekı resımlerımı ıstıyom delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…