- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun gızlarrr
hadi ordan ben herkese hep okuyun derim yafrim.. okuda eşşek olma böcük gibi birde özdeyişim vardır şahsen .guanydn
selda nan senın heryerın kıtap okusa nolur daha gecen gun baa sen okuma dıyordun noldu lafıma geldın demı
süprüş ben varım balım gel yamacıma:jeyyar:
selda ne okiyin bacım vallahi ciddi soruyom eccük o hastalık bendede varda....güzel bir kitap sa tavsiye aliyim yani...
ule alda bize yolla kitaplari zalakmisin kizim seni acik yem olarak kullancez emme olcek o kaacanım bende ciddi sorun var yolda reklam tabela plaka o derece okuyorum . banyoda kitap dergilerim vardır. sevgilim bana banyoya ve wc'ye kitaplık yaptırcak söz verdi zaten beni öyle tavladı:jeyyar:
gece okumadna hayatta uyuyamam. bide işin komik taraflarıda var. sürekli kitap alışverişi yaptığım salak bi amca o kadar dık gidiyordum ki ona asılıyorummu sandı ne yaptıysa beni pastaneye davet etmişti.bide saçını bıyığını boyatmış hatta pasta bile yiyebilirmişiz...-tatlicadiarzu- ondan sonra bi sahaf arkadaş edindim kitap işini temiz ve beleşe getirmeye başladım
ne zaman istersen paylaşır konuşuruz canım aşkolsun..
ule bu dishe:asigim:
bi gitti bir gittigamyoncuiremsu
nerde bu kız yaa:uhm: