Gözde'nin Yeni Gelin Evi :)

çok hosmus gerçekten, güle güle oturun,
sizin fikriniz miydi bu :) ben de ilerde evime yaptırayım, cok güzel :)
mutfaktaki de çok şirin

Teşekkürler, inşallah daha iyileri sizin olsun :)
Eşimin fikriydi aslında benim sadelikten yanayım.
İlk başta sadece yatak odası ve mutfak olarak planladık.Sonra eşim girişmişken heryere yapılsın dedi :)

Teşekkür ederim.
Hazır mobilyada aradığımı bulamadım oyüzden yaptırdım. tv ünitem hazır ikea.
Kendi üretim yeri olan birçok mobilyacı istediğiniz ölçülerde evinize göre yapabiliyor .Fiyat olarakta uçuk değil hem.:KK34:
Eviniz çok büyük değilse ölçüyle yaptırmak daha mantıklı.
Gergi tavan sistemi malesef çok maliyetli. 18 bin tl tuttu bizim.
Tabi iki kez boyacı geldi tüm ev baştan boyanıyor sadece tavanlarla olan bir iş değil.
Tek oda düşünürseniz 2-3 bin tl civarıdır tahminen.

oooooo pahallı ama çok güzel olmuş bişey rica etsem zevkli biri olarak sizden açtığım konuya yorum yapmanızı istiyorum mutfak hakkında karar veremedim mürdüm mü yoksa beyaz mı yaptırsam bi bakabilirmisiniz acaba

Teşekkürler, inşallah daha iyileri sizin olsun :)
Eşimin fikriydi aslında benim sadelikten yanayım.
İlk başta sadece yatak odası ve mutfak olarak planladık.Sonra eşim girişmişken heryere yapılsın dedi :)

Peki son birşey daha sormak istiyorum izninizle :)
Bu işin maliyeti nedir tahminen? çok mu uçuk rakamlar?
çok merak ettim, çok ilgimi çekti, kesinlikle ilerde evime yaptırmak istiyorum :)

Teşekkür ederim.
Hazır mobilyada aradığımı bulamadım oyüzden yaptırdım. tv ünitem hazır ikea.
Kendi üretim yeri olan birçok mobilyacı istediğiniz ölçülerde evinize göre yapabiliyor .Fiyat olarakta uçuk değil hem.:KK34:
Eviniz çok büyük değilse ölçüyle yaptırmak daha mantıklı.
Gergi tavan sistemi malesef çok maliyetli. 18 bin tl tuttu bizim.
Tabi iki kez boyacı geldi tüm ev baştan boyanıyor sadece tavanlarla olan bir iş değil.
Tek oda düşünürseniz 2-3 bin tl civarıdır tahminen.

pardon ya bu yazınızı görmeyip tekrar tekrar sordum :)
2-3 bin cok güzel rakam, çok sevindim,
teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için de :)

pardon ya bu yazınızı görmeyip tekrar tekrar sordum :)
2-3 bin cok güzel rakam, çok sevindim,
teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için de :)

Rica ederim. Tek oda yaptırmak mantıklı.ufak bir tavsiye banyonuz benimki gibi ufak ve karanlıksa sizi zorlamazsa orayada yaptırın ışıl ışıl oldu eski haline göre :) Hayırlı olsun şimdiden.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bayıldım resmen. perde renk seçimleriniz tv üniteniz sehpanız... benim evime çok yakın. zevklerimiz aynı gibi. bayıldım süper. mutlulukla oturun inşallah..

Yorum yapmadan geçemedim =) ne kadar güzel, aydınlık bir ev =) insanın içi açılıyor, rahatlamış hissediyor fotoğraflara bakarken bile =) güle güle oturun inşallah ağız tadıyla :KK16:

canım çok beğendim bende güle güle oturun bende gergi tavan düşünüyorum nerde yaptırdınız ve fiyatı nedir biliyormusunuz bu arada eviniz tam ferah açıcı ...........................................

Yorum yapmadan geçemedim =) ne kadar güzel, aydınlık bir ev =) insanın içi açılıyor, rahatlamış hissediyor fotoğraflara bakarken bile =) güle güle oturun inşallah ağız tadıyla :KK16:

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için ♥
Benimde yapmaya çalıştığım iç açıcı ferah bir evdi :) resimlerle size bile yansıdıysa başardım sanırım :)

canım çok beğendim bende güle güle oturun bende gergi tavan düşünüyorum nerde yaptırdınız ve fiyatı nedir biliyormusunuz bu arada eviniz tam ferah açıcı ...........................................

Teşekkürler. Tek oda desen büyüklüğüne göre 2-3bin tl arası tahminen.ben tüm eve yaptırınca tuzlu oldu biraz. boyacıyı beğenmeyip iki kez boyattık. Spotlar duvardaki en ufak hatayı bile göze batırıyor cunku.

bayıldım resmen. perde renk seçimleriniz tv üniteniz sehpanız... benim evime çok yakın. zevklerimiz aynı gibi. bayıldım süper. mutlulukla oturun inşallah..

Teşekkür ederim :) varmı evinizin resimleri merak ettim :) genelde kahve bej tonları kullanılıyor evlerde griye rastlamak zor :)

Teşekkürler. Tek oda desen büyüklüğüne göre 2-3bin tl arası tahminen.ben tüm eve yaptırınca tuzlu oldu biraz. boyacıyı beğenmeyip iki kez boyattık. Spotlar duvardaki en ufak hatayı bile göze batırıyor cunku.

nereye yaptuırdınız gergi tavanı

Ay çok şeker bi yuvanız var :KK17: Herşey çok güzel, oturma odasındaki gergi tavan ayrı bi hava katmış :KK17:
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :nazar::KK16:

X