Gözde'nin Yeni Gelin Evi :)

Hayatı da gördüğüm en güzel ev :KK16: maşallah :nazar: ben böyle bir evi 20 yıl sonra bile zor görürüm eşim memur hep lojmanlardayız bunada şükür tabii :KK9:

canım güle güle otur evin çok hoş.. turkuaz perdelerini nereden aldın acaba?

Çok beğendim maşallah :)
Allah huzurla oturmayı nasip etsin...
Evim olunca ben de tavanı bu şekilde yaptırıcam :) Çok güzel :)

canım güle güle otur evin çok hoş.. turkuaz perdelerini nereden aldın acaba?

Kartal'da Taç bayisiydi ama markasını tam hatırlamıyorum birçok marka satan biryerdi :KK43: mays olabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayatı da gördüğüm en güzel ev :KK16: maşallah :nazar: ben böyle bir evi 20 yıl sonra bile zor görürüm eşim memur hep lojmanlardayız bunada şükür tabii :KK9:

Teşekkür ederim. Hayat insana neler gösterir belli olmaz :KK34:
En büyük zenginlik evin içindeki huzurdur.
Profilinizden gördüğüm kadarıyla bebek bekliyorsunuz , Allah mucizenizi biran önce kucağınıza almayı nasip etsin :nazar:

Maşallah 41 kere :nazar:

Çok beğendim evinizi, eşyalarınızı. Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın, hep huzur ve mutluluk olsun evinizde :)

Teşekkür ederim. Hayat insana neler gösterir belli olmaz :KK34:
En büyük zenginlik evin içindeki huzurdur.
Profilinizden gördüğüm kadarıyla bebek bekliyorsunuz , Allah mucizenizi biran önce kucağınıza almayı nasip etsin :nazar:

Aminn inşallah çok teşekkürler:KK16:

Tek kelimeyle ba-yıl-dım... Muhteşem olmuş. Herşey çok güzel. Rabbim mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin...

tavanda ki bi ışıklandırma sistemi mi, yoksa duvar kağıdı mı?
ismi nedir acaba?

Işıklandırma sistemi. Desenin altında sıra sıra led döşeli.çok parladığı için kapalıyken çektim. Gergi tavan deniyor detaylı bilgiye internetten ulaşabilirsiniz.

Işıklandırma sistemi. Desenin altında sıra sıra led döşeli.çok parladığı için kapalıyken çektim. Gergi tavan deniyor detaylı bilgiye internetten ulaşabilirsiniz.

çok hosmus gerçekten, güle güle oturun,
sizin fikriniz miydi bu :) ben de ilerde evime yaptırayım, cok güzel :)
mutfaktaki de çok şirin

eviniz harika mobilyalarınızı nerden aldınız ve gergi tavan pahallı bişey mi acaba ne kadara yaptırdınız

eviniz harika mobilyalarınızı nerden aldınız ve gergi tavan pahallı bişey mi acaba ne kadara yaptırdınız

Teşekkür ederim.
Hazır mobilyada aradığımı bulamadım oyüzden yaptırdım. tv ünitem hazır ikea.
Kendi üretim yeri olan birçok mobilyacı istediğiniz ölçülerde evinize göre yapabiliyor .Fiyat olarakta uçuk değil hem.:KK34:
Eviniz çok büyük değilse ölçüyle yaptırmak daha mantıklı.
Gergi tavan sistemi malesef çok maliyetli. 18 bin tl tuttu bizim.
Tabi iki kez boyacı geldi tüm ev baştan boyanıyor sadece tavanlarla olan bir iş değil.
Tek oda düşünürseniz 2-3 bin tl civarıdır tahminen.

X