tavana yaptırdıgınız dekorun fıyatı hakkında fıkrınız varmı yıllardır ısteyıpde fıyatını ogrenemedıgım tek sey kendılerı
Eviniz çok şık, güle güle oturun. Rica etsem çalıştığınız dekorasyon şirketinin iletişim bilgilerini bana özel mesaj olarak atar mısınız?
Evin ve esyalarin cok zevkli sadece her odada asma tavani fazla buldum farkli baskin desenler goz yoruyor ama yatak odasi ve banyonunki harika uymus
Çok güzell Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah :)
Canim cok güzel ferah bir evin var, insanin ici aciliyor :), özenle dizmissin evini belli. Rabbim huzurla Ask ile oturmayi nasip etsin insallah
Masallah
çokk güzl evin var maşallah güle güle otur..hele tavan ayrıntısına bayıldım
çok beğendim güle güle oturun.bişey merak ettim asma tavanları siz mi yaptırdınız yoksa bir iç mimardan yardım aldınız mı ? okumamıştım.sorumun cevabını vermişsiniz sağolun :)
Ay başım döndü tavanlara bakmaktan
Sadece tavanlar 18 bin tl tuttu diyosunuz, çok zenginsiniz herhalde
18 bin tl daha güzel şeyler için harcanabilirdi
bana çok gereksiz geldi
sadece yatak odanızın tavanı güzel ve yatak odasının beyaz oluşu uyumlu olmuş tavanla
fakat oturma odası çok kötü, tavanlar renkli koltuklar renkli halı renkli, yastıklar renkli fon perde renkli, çok fazla baş döndürüyo
mutfaktaki halıyı beğendim
ama sakın beni yanlış anlamayın ve kızmayın ama çok ama çok fuzuli ve gereksiz
kesinlikle o tavanları yaptırmazdım, bembeyaz alçıpan tavanlar olsaydı güzel bembeyaz uzun taşlı falan avizeleriniz olsaydı nede güzel olurdu
Eşya hiç önemli değil Allah herkese içinde huzurla mutlulukla oturacağı sıcak bir yuva nasip etsin.
Bu yazına bayıldım :) Evin çok güzel ama en güzelide bu kadar temiz ve iyi yüreklilikle herkeze duada bulunman evinden çok yüreğinde güzel Rabbim inşallah ömür boyu kalbinin güzelliğini hayatına yansıtır mutlulukla oturun inşallah
Budur :)
çok güzel ya bayıldım İnşaallah bir buçuk ay sonra benım de evim olacak :)
Allah nazardan saklasın. Açık tonlar evinizi çok ferah göstermiş. İyi günlerde oturun.
yeni gelin evi gibisi yok valla. Ohhh mis gibi.