GözdeButik :) Kalan Tüm Ürünler İçin 78. Sayfaya Bakın

Canım parfümlerin ne kadar ve full mu yoksa hic kullandin mi?

Resimde gözüktükleri kadar kullandım canım hangisini soruyosun ona göre doluluğunu söylym calvin klein %80 dolu diğerleride cristian lacroix serisi %60 dan fazla dolu hepsi bazıları %85 falan dolu hangisini istiyosun ona göre net bakim söylym

60.sayfada tüm ürünler kızlar yarın kargoya gidicem ona göre bugunden siparişleri verin beklemeyn :)

$DSCF5143 - Kopya.jpg $DSCF5727.jpg $DSCF5725.jpg $DSCF5724 (1).jpg $DSCF5375.jpg $DSCF5331.jpg $DSCF5328.jpg $DSCF5208 - Kopya.jpg $DSCF5203.jpg $DSCF5738.jpg $IMG_3782.jpg $IMG_3777.jpg $DSCF5879.jpg $DSCF5877.jpg $DSCF5796.jpg $DSCF5777.jpg $DSCF5746.jpg $DSCF5744.jpg $tumblr_inline_mz4nmuzWcn1s8w6tx.jpg

bu ürünlerde son fiyatlar kızlarr sudan ucuzz...

Diğer tüm ürünler 60.sayfada sadece yatak örtüleri takasa açıktır hanımlar

canım burdaki parfümler hariç fiyatları ve kalanları öğrenebilir miyim?

Son düzenleme:
yazıcam canım özelden 5 dk ya takıldım
ay ne güzelmiş çamaşırların neden satıyorsun yaa
bir de bedenleri nedir?
o japon style olan kız varya o da mı bitti:KK1:

Canım nasıl bi tutkum varsa bunlara artık bütün evi bunlarla doldurmuşum çoğunu paketten çıkarmadım hiç daha :))))) nerde bulsam görsem alırım affetmem :) çeyize koyuyodum da baktım çeyizde havlu patik yerine fantazi kıyafetleri dolmuş :)))

Canım nasıl bi tutkum varsa bunlara artık bütün evi bunlarla doldurmuşum çoğunu paketten çıkarmadım hiç daha :))))) nerde bulsam görsem alırım affetmem :) çeyize koyuyodum da baktım çeyizde havlu patik yerine fantazi kıyafetleri dolmuş :)))

başka sıkıldığın varsa ya da pakette satacağın mailime atabilirsin canım:KK1:

bende ufak ufak alıyordum tabi denmeyince farkettim ki kimi büyük küçük oldu olmadı 2 tane sattım burda

bedenleri nedir?

başka sıkıldığın varsa ya da pakette satacağın mailime atabilirsin canım:KK1:

bende ufak ufak alıyordum tabi denmeyince farkettim ki kimi büyük küçük oldu olmadı 2 tane sattım burda

bedenleri nedir?

standart beden 67 kg ye kadar olur

X