GözdeButik :) Kalan Tüm Ürünler İçin 78. Sayfaya Bakın

buyrun hanımlaaaaaaaar
$DSCF5726.jpg $DSCF5738.jpg $DSCF5744.jpg $DSCF5746.jpg $DSCF5796.jpg $DSCF5877.jpg

güncel kızlar acil satılık

canım bordoyu anladımda diğiri mor renkmi kahve gibi çıkmış rengi senin yatağının üstünü ölçebilirmisın sana zahmet çünkü benim yatakta çok büyük değil birde örtüler kalınmı incemi kargo parası için soruyorum bu örtülere uygun fon veya perdeside varmı

canım bordoyu anladımda diğiri mor renkmi kahve gibi çıkmış rengi senin yatağının üstünü ölçebilirmisın sana zahmet çünkü benim yatakta çok büyük değil birde örtüler kalınmı incemi kargo parası için soruyorum bu örtülere uygun fon veya perdeside varmı

canım bitanesi kırmızımsı bordo diğeri de beyaz mor gibi üstündeki şekiller lila mor arası yatak 150 baya küçük o yuzden büyük geldi canım bu resimleri çeken arkadaşın yatağına güzel olmuş perdeleri yk cnm

canım bitanesi kırmızımsı bordo diğeri de beyaz mor gibi üstündeki şekiller lila mor arası yatak 150 baya küçük o yuzden büyük geldi canım bu resimleri çeken arkadaşın yatağına güzel olmuş perdeleri yk cnm

kız benim yatak daha küçükmüş 140 cm olurmu sen şimdi pembeyimi beğendin benden

kız benim yatak daha küçükmüş 140 cm olurmu sen şimdi pembeyimi beğendin benden

140 çift kişilik yok diye biliyorum canım o kdar kçkmü eminmsn ben takas olursa pembeyii alırım diye düşündüm ama 140 sa büyük gelir senin yatağada boydan 190 benimki boyu önemli ön taraftan yere değiyodu kenarları boyu uzunsa yatağn olur

$DSCF5879.jpg $DSCF5877.jpg

avon christian lacroix serisi kızlar buyruunnn

avon christian lacroix rouge
avon christian lacroix absynthe
avon christian lacroix nuit

Son düzenleme:
140 çift kişilik yok diye biliyorum canım o kdar kçkmü eminmsn ben takas olursa pembeyii alırım diye düşündüm ama 140 sa büyük gelir senin yatağada boydan 190 benimki boyu önemli ön taraftan yere değiyodu kenarları boyu uzunsa yatağn olur

canım benim yatak seninkinden de küçük olmaz sanırım tabletin varsa satmayı düşündüğün onunlada olur farkınıda veririm veya fon perde tül perdede olur varsa

X