GözdeButik :) Kalan Tüm Ürünler İçin 78. Sayfaya Bakın

kızlar bütün ürünleri 30.sayfada paylaştım bugun aldığınız ürünleri yarın kargoya verebilirim

Kızlar kışlıkları kaldırıcam artık istedikleriniz varsa haftasonuna kadar ayırtın ürünler 30. sayfada

sipariş verenlerden adres bilgisi atmayan varsa atabilirmi kızlar yada ürün ayırrttıran ayirim onlarıda

Ürünler 30.sayfada

[ı]kızlar bugün için geçerli bütün ürünlerde %20 indirim yapıcam bitiriyorum artık [/ı]

bitiriyorum kızlar kapatıcam artık son ürünler 30.sayfada hepsini çok ucuza vericem

buyrun kızlar bitiiriyorum hepsini çok çok uygun fiyata vericem indirimde yaparım birkaç ürün alırsanız

kızlar elimde beyaz kısa converse var orjinal . 37 numara 37 37.5 a oluyor çok fazla kullanmadım bi yırtığı sorunu falan yok kutusuyla birlikte göndericem 45 tl ye veriyorum

Kızlar bu hiç kullanmadım bende var zaten aynısından onu kullanıyorum memnun kaldığım bi ürün haftasonu arkadaşım kendine alırken banada birtane almış bu fazla oldu o yüzden satıyorum diadermine cc krem. 14 tl ye satıyorum

perşembe kargoya gdicem kızlar ürün ayırrtıranlar o güne kadar kesinleştirebilirmi

çoğu ürünü 1 tl yaptım kızlar bitiriyorummm...

Son düzenleme:
Kalan tüm ürünler 30. Sayfada kızlar sudan ucuza veriyorum tüm ürünleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…