GözdeButik :) Kalan Tüm Ürünler İçin 78. Sayfaya Bakın

canım yeşil kapişonlu hırka ve gri hırkadamı 1 tl bedenleri ne ?

yok canım 1 tl lik ürünleri son sayfada paylastım o 5 tl canım baya kalın mont gibi bişey ama kullandım yani biraz tüylenmeleri var 55 tl ye almıştım 5 tl ye veririm s m bedene uygun o normalde bu kadar ucuz demezdim ama bugun çok stresliyim zaman geçsin diye 3 e5 e veriyorum

xl beden neyin var 42/44 bedene uygun ?eşofman altı felan kaç beden ?

32.sayfadaki kot pantolon,yanındaki pembe bluz ve onun yanındaki beyaz olan bluz ile gri hırkanın fiyatları nedir?

pantolon leke marka 3 tl 1 2 kez anca giyilmiştir. gri hırka 2 tl pembe 2 tl yanındaki beyaz değil canım açık mavi elbise tarzı bişey onların ikisi şile bezinden oda 2 tl hiç kullanılmadılar

Son düzenleme:
çok soruyorum ama kırmızı hırka ile gri eşortman fiyatı ve önceki sayfada siyahlı eşortman altı gördüm onun fiyatını öğrenebilir miyim:))

Sor canım sor bende stresimi atmak konuşmak için fiyatları düşürdüm zaten bugun :)) kırmızı hırka hiç giyilmemiş tam yaza sonbahara uygun 5 tl gri eşfman altı 2 kere falan kullanıldı 4 tl siyah kırmızı eşofman altı 10 tl canım onu da hiç giymedim 1 ay önce falan almıştım kaldı öyle

bi de lacivert çizgili kazak fiyatı.Ne yapayım baktıkça çıkıyor:)) siyah eşortman altı 1.72 boya olur mu?

kot gömlek satıldımı canım?bunlarında fiyatlarını yazarmısın kot gömlek beden ve fiyat ?

kot gömlek 14 tl m yada l olması lazım ben açık mavi ve açık pembe bluzlar 2 şer tl hç kullanılmadı çizgili kazak 10 tl olsen marka dğerleride 10 ar tl 1 kez giydim sadece bugs lu olan beshka 4 tl oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…