GözdeButik :) Kalan Tüm Ürünler İçin 78. Sayfaya Bakın

Canım birde çiçekli yada düz renk taytlar arıyorum 38-40 beden arasıyım kotta 29 giyiyorum varmı elinde?

siyah ince kolsuz siyah yelek 2 tl
kitaplar tane 6 tl
erkek kazaklar L medene uygun siyah olan 12 tl kahverengi siyah olan 5 tl
3 adet atlet bitanesi hiç kullanılmadı mudo yeşil olan 6 tl diğer ikisi 1 2 kez kullanıldı 2.5 tl (pembe olan (mavinin yan dikişlerinde kçk patlamalar var 1 - 2 tane o yüzden 1 tl
bershka tişört 5 tl
laciverrt uzun etek hiç kullanılmadı 38 beden 7 tl
pembe etek 1 kez kullanıldı 10 tl
siyah şişme yelek 10 tl
defacto mavi gömlek 3 tl
28 beden yırtık kotlar 1 er kez giydim sadece normal modeli bileğe kadar da 1.60 ve altına boydan olur dikişten dikişe 40 cm belleri tanesi 23 tl
siyah sıfır kol badi 1.5 tl
DİĞER ÜRÜNLER 19. VE 26. SAYFADA

Son düzenleme:
kızlar ürün ayırttıranlar özelden mesaj atabilirmi ona göre satışta olanları listeliycem almaktan vezgeçtiysenizde lütfen söyleyin ürünler 19. 26 sayfalarda..

Pantalonlarda çok uygun fiyatlıymış ama bol paça gibi duruyorlar ben tayt gibi dar paça giyiyorum

yok canım resimdendir o ikiside dar paça :))) bende artık bol paça giydiğim için satıyodum

ama soldaki tayt gibi dapdar olmaz o daha düz aşağıya doğru

Son düzenleme:
Buyrun kızlar son ürünlerr kaçırmayın kazakların hepsi çok çok uyguna bütün ürünler çok uygun fiyata kalmasıınn.... 19.26 sayfalarda ara sayfalardada birkaç ürün var

cnm siyah yelegi ayırırmıısn bana ben diger ürünlerede bakim

lacoste u da alıyosun dimi sen canım hazırlıyorum da kargonu

AA aa oda vardı canım evet onunla birlikte 26.5 tl yapıyordu dimi

Ben onu unutmuşum havaleyi 25 tl olarak yapmıştım onuda eklersen sevinirim sana bırakıyorum kararı

AA aa oda vardı canım evet onunla birlikte 26.5 tl yapıyordu dimi

Ben onu unutmuşum havaleyi 25 tl olarak yapmıştım onuda eklersen sevinirim sana bırakıyorum kararı

CANIM Ben onu satmışım galiba bulamadım aradım aradım onun yerine baska bişey ekliyim yarın gönderim :)

tamam ayırdım canım

cnm yelegi çok begendim ama başka ürün bulamadım 2 tl için şimdi kargo ödemiyim yeni ürünler eklediğinde tekarr bakarım yelekte satılmamış olursa onlarla alırım.ilk aldıgım ürünlerinden çok memnun kalmıştım bunuda almak istiyorum ama tek ürün olmasın o yüzden başkası isterse sen sat onu kusuruma bakma olurmu önce ayırt dedim diye

tamam canım birazdan yeni ürünler ekliycem ve kalanları toplayıp listeliycem bakarsın bi yine

bu ürünler sadece bu haftaya özel ....

eyfel parfüm K-136 olması lazım yarısından az fazla dolu 1 tl
aveeno yoğun bakım kremi 50 ml ful dolu 1 tl
konazol medikal şampuan (saç diplerindeki kepeklenme egzama debeorik dermatit gibi hastalıklarda kullanılan şampuan buda full ) 4 tl
bebak el ve vücut kremi yarımdan fazla dolu 4 tl
avon care aile boyu bakım kremi yarım dolu belki biraz daha fazla 4 tl
ojeler 1 tl (ürün alanların yanında hediye olarakta göndericem )
avon argan yağlı bakım yağı yarım dolu 3.5 tl
avon clor trend eyliner 2 tl
Nivea sun protect bronze 30+ spf + bronzluk etkisi %45 dolu 8 tl
pembe aynalı makyaj çantası 4 tl
avon wish of love içinde 10 15 ml falan kaldı 2 tl
garnier rahatlatıcı tonik hassas ciltler için (geçen gün gratisten aldım 1 kez denedim sadece ) 9 tl
olay makyaj temizleyici %98 dolu 6 tl
gözlük 5 t
l

Eklentiler

• $DSCF5737.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…