- 7 Eylül 2009
- 260
- 72
- 318
Eki Görüntüle 1121896 sadece 3 tl kızlar
Çantayı bana ayırın tatlım.sayfanıza detaylı bakacağım:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1121896 sadece 3 tl kızlar
Çantayı bana ayırın tatlım.sayfanıza detaylı bakacağım:))
bitiriyorum kızlar kapatıcam artık son ürünler 30.sayfada hepsini çok ucuza vericem
tamam ayırdım canım bugun delirdim ne varsa çok uyguna veriyorum bugunu kaçırma derim![]()
canım yeşil kapişonlu hırka ve gri hırkadamı 1 tl bedenleri ne ?
yok canım 1 tl lik ürünleri son sayfada paylastım o 5 tl canım baya kalın mont gibi bişey ama kullandım yani biraz tüylenmeleri var 55 tl ye almıştım 5 tl ye veririm s m bedene uygun o normalde bu kadar ucuz demezdim ama bugun çok stresliyim zaman geçsin diye 3 e5 e veriyorum![]()
32.sayfadaki kot pantolon,yanındaki pembe bluz ve onun yanındaki beyaz olan bluz ile gri hırkanın fiyatları nedir?
xl beden neyin var 42/44 bedene uygun ?eşofman altı felan kaç beden ?
pantolon leke marka 3 tl 1 2 kez anca giyilmiştir. gri hırka 2 tl pembe 2 tl yanındaki beyaz değil canım açık mavi elbise tarzı bişey onların ikisi şile bezinden oda 2 tl hiç kullanılmadılar
pantolon ve gri hırka da sepete lütfen:)) daha bakıyorum:))
xl beden neyin var 42/44 bedene uygun ?eşofman altı felan kaç beden ?
tamam canım 5:30 a kadar burdayımm
çok soruyorum ama kırmızı hırka ile gri eşortman fiyatı ve önceki sayfada siyahlı eşortman altı gördüm onun fiyatını öğrenebilir miyim:))
Eki Görüntüle 1121943 Eki Görüntüle 1121944 Eki Görüntüle 1121945 Eki Görüntüle 1121946 Eki Görüntüle 1121947 Eki Görüntüle 1121948 Eki Görüntüle 1121949 Eki Görüntüle 1121950
bunlar olabilir canım eşofman altı falan m beden genelde
Sor canım sor bende stresimi atmak konuşmak için fiyatları düşürdüm zaten bugun :)) kırmızı hırka hiç giyilmemiş tam yaza sonbahara uygun 5 tl gri eşfman altı 2 kere falan kullanıldı 4 tl siyah kırmızı eşofman altı 10 tl canım onu da hiç giymedim 1 ay önce falan almıştım kaldı öyle
bi de lacivert çizgili kazak fiyatı.Ne yapayım baktıkça çıkıyor:)) siyah eşortman altı 1.72 boya olur mu?
10 tl oda orjinal olsen 1 2 kere bile giymemişimdir yani :) eşofman olur heralde onu aksam ölçim bi nolur nolmaz canım
10 tl oda orjinal olsen 1 2 kere bile giymemişimdir yani :) eşofman olur heralde onu aksam ölçim bi nolur nolmaz canım
kot gömlek satıldımı canım?bunlarında fiyatlarını yazarmısın kot gömlek beden ve fiyat ?
tamam canım zahmet olmazsa ölçersiniz.Eşarplardan elinizde kaldı mı acaba?