- 7 Eylül 2009
- 260
- 72
Eki Görüntüle 1121896 sadece 3 tl kızlar
Çantayı bana ayırın tatlım.sayfanıza detaylı bakacağım:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1121896 sadece 3 tl kızlar
Çantayı bana ayırın tatlım.sayfanıza detaylı bakacağım:))
bitiriyorum kızlar kapatıcam artık son ürünler 30.sayfada hepsini çok ucuza vericem
tamam ayırdım canım bugun delirdim ne varsa çok uyguna veriyorum bugunu kaçırma derim
canım yeşil kapişonlu hırka ve gri hırkadamı 1 tl bedenleri ne ?
yok canım 1 tl lik ürünleri son sayfada paylastım o 5 tl canım baya kalın mont gibi bişey ama kullandım yani biraz tüylenmeleri var 55 tl ye almıştım 5 tl ye veririm s m bedene uygun o normalde bu kadar ucuz demezdim ama bugun çok stresliyim zaman geçsin diye 3 e5 e veriyorum
32.sayfadaki kot pantolon,yanındaki pembe bluz ve onun yanındaki beyaz olan bluz ile gri hırkanın fiyatları nedir?
xl beden neyin var 42/44 bedene uygun ?eşofman altı felan kaç beden ?
pantolon leke marka 3 tl 1 2 kez anca giyilmiştir. gri hırka 2 tl pembe 2 tl yanındaki beyaz değil canım açık mavi elbise tarzı bişey onların ikisi şile bezinden oda 2 tl hiç kullanılmadılar
pantolon ve gri hırka da sepete lütfen:)) daha bakıyorum:))
xl beden neyin var 42/44 bedene uygun ?eşofman altı felan kaç beden ?
tamam canım 5:30 a kadar burdayımm
çok soruyorum ama kırmızı hırka ile gri eşortman fiyatı ve önceki sayfada siyahlı eşortman altı gördüm onun fiyatını öğrenebilir miyim:))
Eki Görüntüle 1121943 Eki Görüntüle 1121944 Eki Görüntüle 1121945 Eki Görüntüle 1121946 Eki Görüntüle 1121947 Eki Görüntüle 1121948 Eki Görüntüle 1121949 Eki Görüntüle 1121950
bunlar olabilir canım eşofman altı falan m beden genelde
Sor canım sor bende stresimi atmak konuşmak için fiyatları düşürdüm zaten bugun :)) kırmızı hırka hiç giyilmemiş tam yaza sonbahara uygun 5 tl gri eşfman altı 2 kere falan kullanıldı 4 tl siyah kırmızı eşofman altı 10 tl canım onu da hiç giymedim 1 ay önce falan almıştım kaldı öyle
bi de lacivert çizgili kazak fiyatı.Ne yapayım baktıkça çıkıyor:)) siyah eşortman altı 1.72 boya olur mu?
10 tl oda orjinal olsen 1 2 kere bile giymemişimdir yani :) eşofman olur heralde onu aksam ölçim bi nolur nolmaz canım
10 tl oda orjinal olsen 1 2 kere bile giymemişimdir yani :) eşofman olur heralde onu aksam ölçim bi nolur nolmaz canım
kot gömlek satıldımı canım?bunlarında fiyatlarını yazarmısın kot gömlek beden ve fiyat ?
tamam canım zahmet olmazsa ölçersiniz.Eşarplardan elinizde kaldı mı acaba?