GözdeButik :) Kalan Tüm Ürünler İçin 78. Sayfaya Bakın

canım cuma gününden beri kargo takip numarası bekliyorum boşu boşuna merkeze inmekte istemiyorum geride gönderilmesin ürün özelinden yazıyorum ama cevap yok bi veririsen bakim bende neredeymiş gelmişmi

canım kusura bakma ya unutmusum ben onları özelden de yazmadın ki gelmedi senin mesajın :S kağıtlar evde kaldı simdi işteyim 1 saatte falan getirtirim yazarım sana özelden

Eki Görüntüle 1110570

sadece garnier ferahlatıcı tonik satılık kızlar haftasonu aldım denedim ama benim yüzüme uymadı fazla hassas cildim genelde dermokozmetik kullanıyorumda görünce dayanamadım aldım :)

canım kusura bakma ya unutmusum ben onları özelden de yazmadın ki gelmedi senin mesajın :S kağıtlar evde kaldı simdi işteyim 1 saatte falan getirtirim yazarım sana özelden

:) tamam canım önemli degil siparişin çoktu mesajlarda gözünden kaçmış olabilir blugün aunutmada bende cicilerime kavuşayım gelmişse

canım öncelikle ürünleri aldım gösterdiğin özene çok çok teşekkür ederim ürünlerin gerçekten güzel hediyen içinde çok teşekkür ederim.ancak şirinler tshirtünüde bana göndermişsin ben onun ücretini yatırmamıştım sana önce istiyorum demiştim ama sen başkasına söz vermiştin diye bende ücreti yatırırıken onu yatırmamıştım söz verdiğin kişiye postalayabilirm.ücreti 1 tl oldugu için hesaba 1 tl yatırılırmı bilmiyorum yani bankalar kabul ediyormu böyle birşeyi en az limiti nedir havalenin ben bilemiyorum hiç bişey yapamazsak ben senden başka ürünler bakim o ürünlerin üzerine 1 tl fazla yatırim sen nasıl istersen.

canım onuda istemiştin sana onuda hediye olarak gönderdim :)

canım onuda istemiştin sana onuda hediye olarak gönderdim :)

:) çok teşekkür ederim çok uygun fiyata aldım ürünleri zaten 2 tanede hediye koymuşşsun çok ince bir davranış.çok sevmiştim o tshirtü çok tşkr ederim.diger alışverişlerde görüşmek üzere

Güle güle kullan hepsini canım görüşürüz inş tekrar öptüm :)

ŞANSINA HEPSİ DURUYO BU ÜRÜNLERİN :) çiçekli tişörtün birkaç alıcısı var henüz ayırtan olmadı ama soran çok o s beden
kot pantolon 28 beden bileğe kadar modeli ama 1.60 ın altındaysan boydan olur 1 kere giydim onu sonra yaz bitmişti şmdide kilo aldım giyemiyorum
gri hırka 1 tl kullanıldı ama öyle tüylenmesi falan yok bunlar indirimli ürünler
hummel eşofman 15 tl s-m bedene olur aynı renginden bitane daha var bende hediye glmişti bu o yüzden satıyorm kullanılmadı
defacto pembe tişört 3 tl m beden
derili tayta m beden 5 tl den veririm onuda 3 - 4 kez giydim
gri eşofman 1-2 kez giyildi sadece

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…