• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözde küçük siyah nokta

_12345_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
7
0
36
Ankara
merhaba arkadaşlar,birkaç haftadır sağ gözümde siyah bir nokta oluştu sürekli değil ama arada sırada baktığım yerlerde küçük bi nokta görüyorum bişey okurken ya da takip ederken dikkatimi dağıtıyor gözümü bikaç kere açıp kapatınca geçiyor ama kafama takıldı ciddi bişey olabir mi?

canımm yaa bak bnm de öle basladı rahatsızlıgım =( senı uzmek ıstemem asla ama ms den şüphelendiler.. optik nörit dediler.. en son üveyit cıktı... hemen bı dr git ve bı tane değil bı kaç tane dr a git... mutlakaa..... bn hala tedavi görüyorum.. küçük siyah noktalardan basladı. =(

bendeki tek bi nokta ama bilemedim şimdi:s umarım ciddi bişey değildir miyop var bende kontrole gittiğimde bunu da söylemeyi düşünüyorum.

Bendede var aynısı canım benimki yılan gibi hafif uzunumsu.2 yıl önce gittim doktora gözümün içinden bi parça kopup gözbebeğime gelmiş bi süre sonra görmemeye baslayacaksın onu dedi.Eğer ışık çakması gibi olursa gözün ozaman alıcaz onu dedi. 2 yıldır bi sorun yaşamadım çoğu zaman görmüyorum onu :ssz:

gözümde miyop ve astigmat var, bende de var küçük siyah noktalar.. güneşe baktığımda, senin de belirttiğin gibi kitap,defter sayfalarına daldığımda ( onlar da aydınlık-açık renk olduklarından sanırım) görüyorum..
miyoplu hastaların birçoğunda olduğunu söylemişti gittiğim uzman dr. eğer rahatsız edecek derecede artarsa
damlası var onu öneriyoruz demişti hatta cnm..benimki de ilk fark ettiğimde bir-iki taneydi, sonra arttı biraz ....
eğer sen de miyoplu isen endişe edilecek bir durum değil..geçmiş olsun..

Son düzenleme:
bendeki tek bi nokta ama bilemedim şimdi:s umarım ciddi bişey değildir miyop var bende kontrole gittiğimde bunu da söylemeyi düşünüyorum.

gözdekıı tum rahatszızlıkalrını söyle sag göuzunu kapat solla bak sol gozunu kapat sagla bak ıkısının arasında farklılık var mı yada bulanıklık ??

gözümde miyop ve astigmat var, bende de var küçük siyah noktalar.. güneşe baktığımda görüyorum yalnızca..
miyoplu hastaların birçoğunda olduğunu söylemişti gittiğim uzman dr. eğer rahatsız edecek derecede artarsa damlası var onu öneriyoruz demişti hatta cnm..benimki de ilk fark ettiğimde bir-iki taneydi, sonra arttı biraz ....
eğer sende miyoplu isen endişe edilecek bir durum değil..geçmiş olsun..
evet haklısın bende miyopum..Konu dışı olacak biraz ama gözlük falan aldın mı ben gitmeyi düşünüyorum ama lens ve gözlük arasında kararsızım bide kimisi bunları kullanırsan daha çok numaran ilerler diyo korkuyorum zaten bulanık görüyorum uzağı:31:

zaten muayene de gözüne damla damlatcak gözun arkasına bakıcakk... o zaman anlaşılır neyden kaynaklandıgı

evet haklısın bende miyopum..Konu dışı olacak biraz ama gözlük falan aldın mı ben gitmeyi düşünüyorum ama lens ve gözlük arasında kararsızım bide kimisi bunları kullanırsan daha çok numaran ilerler diyo korkuyorum zaten bulanık görüyorum uzağı:31:

lens kullandım bir ara cnm, ama bu gözümdeki siyah lekelerin bir ihtimal lensden de kaynaklanabileceğini söylemişti gittiğim o dr,
o sebeple lens kullanmıyorum artık..
gözlüğüm var, tv ve pc ye bakarken takıyorum..lens mi gözlük mü dersen; gözlük en sağlıklısı tabii ki..zaten çoğu dr.un kendileri de gözlüklü oluyorlar dikkat edersen:) gözlük numarayı ilerletmez cnm, ilerleyeceği varsa taksan da takmasan da miyop belirli bir yaşa kadar ilerlemeye devam ediyor zaten..

Son düzenleme:
lens kullandım bir ara cnm, ama bu gözümdeki siyah lekelerin bir ihtimal lensden de kaynaklanabileceğini söylemişti gittiğim o dr,
o sebeple lens kullanmıyorum artık..
gözlüğüm var, tv ve pc ye bakarken takıyorum..lens mi gözlük mü dersen; gözlük en sağlıklısı tabii ki..zaten çoğu dr.un kendileri de gözlüklü oluyorlar dikkat edersen:) gözlük numarayı ilerletmez cnm, ilerleyeceği varsa taksan da takmasan da miyop belirli bir yaşa kadar ilerlemeye devam ediyor zaten..
Anladım teşekkür ederim :16:

Arkadaslar merhaba ben hamileyim ve 3 hafta kaldi kismetse benimde iki aydir gozumde siyah nokta bos baloncuklar ve kil gibi seyler gozuktu basina gelen varmi hamilelikte n sonra geciyo mu bi kac doktora gozuktum kimi gecer kimi gecmez dedi lutfen bilgisi olan varsa cevap yazsin

Back