- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 38
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Merhaba bir romatologa gorunun. Sjögren yonunden testler istesin. Heleki vajinal kuruluk, agiz kurulugu da varsa muhakkak gidinMerhaba artik kafayi yemek uzereyim.3 4 aydir kuru gözle mücadele ediyorum baska hic birsey düsünmuyorum. Günlük hayatimi feci sekilde etkiliyor sürekli gözüme bakiyorum aynadahelede sabahlari kuruluktan gözümü acamiyorum resmen. Zamanla gecermi bu damarlar doktorada gittim suan kortizonlu damla kullaniyorum 10 gündürEki Görüntüle 3059467 Eki Görüntüle 3059468 Eki Görüntüle 3059469 Eki Görüntüle 3059470 Eki Görüntüle 3059471
Cokmu kötü duruyor gözlerim? Baska biyerimde kuruluk yasamiyorum.Merhaba bir romatologa gorunun. Sjögren yonunden testler istesin. Heleki vajinal kuruluk, agiz kurulugu da varsa muhakkak gidin
Yok kuruluk için soyledim doktoru. Gozleriniz çok kötü durmuyor kilcallarda kanlanma var. Nedenleri farkli ola bilir. Tedaviniz bitince şikayetleriniz geçmezse tekrar gidin ya da başka bir doktora da gorununCokmu kötü duruyor gözlerim? Baska biyerimde kuruluk yasamiyorum.
Göz doktoruna tekrar gidicem. Benim kuruluk lens kullandiktan sonra basladi ama üc aydir takmiyorum zaten lensi. Alerji dedi goz doktoru ve kuru goz. Kortizonlu damla kullabiyorumYok kuruluk için soyledim doktoru. Gozleriniz çok kötü durmuyor kilcallarda kanlanma var. Nedenleri farkli ola bilir. Tedaviniz bitince şikayetleriniz geçmezse tekrar gidin ya da başka bir doktora da gorunun
Yaaa öylemi görüyosun cok tessekkur ederim hic nirseye odaklanamiyorumBence normal. Korkacak hiçbir şey görmedim. Çok aşırı bir damarlanma da yok açıkçası.
Lens kullandıysanız o da damarlanmayı artırıyor. Uzun zaman PC, tv, telefon ekranına bakıyorsanız o da yapar.
10 yıldan uzun zaman lens kullandım. Günde 10 saatten fazla bilgisayar başındayım. Geri kalan zamanım da ekran karşısında geçiyor. O damarlanmasın çok daha fazlası var bende. Şimdiye kdr hiçbir göz doktoru da birşey demedi.Yaaa öylemi görüyosun cok tessekkur ederim hic nirseye odaklanamiyorum. Sendede varmi o damarlar acana?
30 yasindayim. Bende lens kullanimdan sonra oldu üc aydir böyleyim.damarlar zamanla gecermi acaba? Bana alerjik dediler lense karsi ama uc aydir takmiyorum. Sende daha fazlami belli damarlar?Benim sol gozumdede daha fazla boyle, ekran isi yapmak tetikledi hep mesela.. yasin kac? 40 a dogru kuruluklar basliyormus
Kurluk varmi sizde? Sanki önceden hic damsrlar yoktu gözumde gibi geliyor. Normalmi yani o damarlar? Ben lens kullanamiylrum artik.10 yıldan uzun zaman lens kullandım. Günde 10 saatten fazla bilgisayar başındayım. Geri kalan zamanım da ekran karşısında geçiyor. O damarlanmasın çok daha fazlası var bende. Şimdiye kdr hiçbir göz doktoru da birşey demedi.
Ben yillardir lens kullaniyorum..lensle ilgiliyse birakinca gecmesi gerekir o halde.30 yasindayim. Bende lens kullanimdan sonra oldu üc aydir böyleyim.damarlar zamanla gecermi acaba? Bana alerjik dediler lense karsi ama uc aydir takmiyorum. Sende daha fazlami belli damarlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?