gözbebeğime yapışan cisim :(

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
kızlar az önce arabayla gelirken cam açıktı bi anda rüzgar çıktı ve yüzüme toz çarptı o esnada gözüm açık olduğu için gözüme daha doğrusu göz bebeğimin kenarına bir cisim yapıştı beyaz bişey yıkadım uğraştım gitmiyor:50: lütfen yardımcı olun gözümü kapayıp açtıkça acı çekiyorum çok acıyor:50:

benzer bir sey yasadim ama benim gozumde saydam tabaka cizilmisti. Birsey yapismamisti. B
ence ihmal etme ve dr. git benim gozum 3 gun kapali kaldi. Gecmis olsun

doktora git. gözünü çizebilir yabancı cisim.
sakın çıkarmaya çalışma. temizleyici kuruluk damlası falan varsa kullanabilirsin rahatlatır. oynarken tahriş olmuştur çünkü.

kızlar az önce arabayla gelirken cam açıktı bi anda rüzgar çıktı ve yüzüme toz çarptı o esnada gözüm açık olduğu için gözüme daha doğrusu göz bebeğimin kenarına bir cisim yapıştı beyaz bişey yıkadım uğraştım gitmiyor:50: lütfen yardımcı olun gözümü kapayıp açtıkça acı çekiyorum çok acıyor:50:

Hemen hastaneye git..eşimede olmuştu,geçer diye gitmedi doktora ama geçmedi.Kızarma,yanma,acı ve sulanma..3 gün sonra dayanamadı gittik ve göze yapışan yabancı cisim ödem yapmış orada,neredeyse gözünü kaybediyordu.Bir hafta sürekli kontrol ve damlalarla atlattı çok şükür.Göz bu ihmale gelmez.

Bu arada konu ilgili başlığa taşındı :)

Son düzenleme:
benzer bir sey yasadim ama benim gozumde saydam tabaka cizilmisti. Birsey yapismamisti. B
ence ihmal etme ve dr. git benim gozum 3 gun kapali kaldi. Gecmis olsun
sanada geçmiş olsun canım sağol
Göz çok hassas bi bölge bence hemen bi doktora gitmelisin.
evet doğru söylüyosun canım hemen gideyim
doktora git. gözünü çizebilir yabancı cisim.
sakın çıkarmaya çalışma. temizleyici kuruluk damlası falan varsa kullanabilirsin rahatlatır. oynarken tahriş olmuştur çünkü.
çıkartmaya çalıştım dahada acıdı şuanda en iyisi dokunmadan hemen doktora gitmek saol canım
Hemen hastaneye git..eşimede olmuştu,geçer diye gitmedi doktora ama geçmedi.Kızarma,yanma,acı ve sulanma..3 gün sonra dayanamadı gittik ve göze yapışan yabancı cisim ödem yapmış orada,neredeyse gözünü kaybediyordu.Bir hafta sürekli kontrol ve damlalarla atlattı çok şükür.Göz bu ihmale gelmez.
:18::18: çok korktum şimdi annem birazdan gelecek hemen doktora gideceğim çok teşekkür ederim madamiks
hemen doktora git doktor ilaç damlatıp çıkartır korneana zarar vermesin koş hemen doktora

evet canım tek çarem doktor dahada zaman geçmeden çok teşekkürler

Back
X